• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Velikonoce
    • Recepty.cz
    • Maso & ryby & mořské plody
    • Ryby
    • Treska

    Recepty z tresky – postup přípravy, suroviny a více variant receptu

    Recepty z tresky – postup přípravy, suroviny a více variant receptu

    Pro skvělý výsledek vyžaduje treska správnou tepelnou úpravu. Mělo by se postupovat velmi rychle, jinak se křehké maso může začít rozpadat. Tresku lze upravovat velmi jednoduchým způsobem jen s bylinkami a solí nebo ji lze nakládat do marinád. Často se zapéká a podává s bramborem a její játra jsou považována za delikatesu.

    Treska obsahuje velké množství vitamínů A, D, B a B12, jód, selen, draslík a nenasycené mastné kyseliny. Stačí 100 gramů tresky a tělo přijme polovinu potřebné denní dávky bílkovin. Maso je lehce stravitelné a přitom patří mezi nejchutnější mořské ryby. Doporučuje se při dietách a zdravé výživě, ale stejně tak ji doporučí nejlepší šéfkuchaři.

    Treska po kalábrijsku

    Treska po kalábrijsku

    Tresku osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou, potřeme hořčicí a vložíme do vymazaného pekáče. Posypeme nasekanou petrželkou, dobromyslí a... více o Treska po kalábrijsku

    Mražená treska jinak

    Mražená treska jinak

    Do pekáčku nasekáme na větší špalíčky mrkev a několik stonků řapíkatého celeru, přidáme velkou lžíci másla, sůl, 4-5 hřebíčků a velkou špetku... více o Mražená treska jinak

    Blesková treska pro začátečníky

    Blesková treska pro začátečníky

    Do pekáče vysypte zeleninu a na ní máslo, tresčí filety posolte, okmínujte a položte na zeleninu, zalijte trochou vody. Přiklopené do trouby na... více o Blesková treska pro začátečníky

    Rybí hranolky

    Rybí hranolky

    Tresku necháme mírně rozmrazit, ne úplně, aby se dobře krájela. Nakrájíme hranolky jako krájíme z brambor na hranolky. Mouku promícháme s kořením,... více o Rybí hranolky

    Treska paní Gunilly

    Treska paní Gunilly

    Mrkev nastrouháme na hrubém struhadle, pórek nakrájíme na kolečka a vše podusíme v pánvi na olivovém oleji. Zapékací misku vytřeme olivovým olejem a... více o Treska paní Gunilly

    Treska s rýží a zeleninou

    Treska s rýží a zeleninou

    Tresku osolíme, opepříme, zakapeme citronem (případně posypeme kořením na ryby) a dáme do máslem vymazaného pekáče (já měla plech s vyšším okrajem)... více o Treska s rýží a zeleninou

    Pečená treska se smetanou a pórkem

    Pečená treska se smetanou a pórkem

    Tresku z obou stran osolíme a vyskládáme na olejem vymazanou pečící mísu. Posypeme grilovacím kořením, bazalkou a na kolečka nakrájeným pórkem. Dáme... více o Pečená treska se smetanou a pórkem

    30 minut
    Zapečená dietní treska

    Zapečená dietní treska

    Zapékací mísu vymažeme olejem, poklademe tresku, plátky česneku, rajčat a mandlí a dáme zapéct. Před dopečením přidáme bazalku a také je na to moc... více o Zapečená dietní treska

    Filé s fazolkami

    Filé s fazolkami

    V osolené vodě uvaříme doměkka překrojené fazolové lusky. Osolené rybí filé trošku opečeme na tuku. Hotové fazolky scedíme a rozprostřeme je na filé.... více o Filé s fazolkami

    20 minut
    Chlebíčky (jednohubky) treska ala losos

    Chlebíčky (jednohubky) treska ala…

    Plátky veky si namažeme máslem.Tresku si natrháme nebo nařežeme na kousky a poklademe jimi namazané plátky veky. Dozdobíme pokrájenou cibulí na plátky... více o Chlebíčky (jednohubky) treska ala losos

    10 minut
    Treska na gril

    Treska na gril

    Natrháme si alobal tak , aby se nám potom treska dobře balila. Plátky okořeníme a položíme na alobal. Libovolné množství oliv (jakýkoliv druh) si... více o Treska na gril

    15 minut
    Rychlý pangasius s ananasem

    Rychlý pangasius s ananasem

    Do misky dáme na 30 minut marinovat filety, přidáme na drobno nakrájený česnek a čerstvý zázvor, citrónovou šťávu, sladkou chilli omáčku a Teryiaki... více o Rychlý pangasius s ananasem

    20 minut
    Bazalkové filé - treska

    Bazalkové filé - treska

    Čtverce filé rozmrazíme. Rozmražené propláchneme pod tekoucí vodou, abychom se zbavili rybího "pachu". Po obou stranách osolíme. Připravíme si koření ... více o Bazalkové filé - treska

    45 minut
    Fish & chips

    Fish & chips

    Rybu omyjte, odstraňte kůži a vykostěte ji. Maso osušte papírovou utěrkou. Nakrájejte na stejnoměrné špalíčky. Z mouky, vejce a vody či piva pak... více o Fish & chips

    30 minut
    Treska v krustě

    Treska v krustě

    Tresku osolíme, opepříme, zakápneme olejem a dáme na 5 minut do trouby pod gril. Mezitím si chleba nakrájíme na kostičky, hodíme ho do kuchyňského... více o Treska v krustě

    Treska v kořeněném kabátku

    Treska v kořeněném kabátku

    Rozmražené filety pokrájíme na menší kusy. V misce dobře promícháme vejce se Solamylem, kořením, česnekem, olejem a případně solí dle chuti. Do... více o Treska v kořeněném kabátku

    40 minut
    Treska se žampiony ve slanině

    Treska se žampiony ve slanině

    Tresku z obou stran osolte a zlehka opepřete a poprašte paprikou. Zabalte ji do plátků slaniny a převažte provázkem. Na olivovém oleji z obou stran... více o Treska se žampiony ve slanině

    120 minut
    Smažená marinovaná treska

    Smažená marinovaná treska

    Filety z tresky (rozmrazené) potřeme marinádou ze šťávy a trošky jemně nastrouhané kůry jednoho citronu, smíchané se lžící a půl oleje, jemně... více o Smažená marinovaná treska

    60 minut
    Pikantní jogurtové filé

    Pikantní jogurtové filé

    Porce filetů osušíme, osolíme, opepříme a naložíme do bílého jogurtu, ochuceného česnekem a zázvorem, přidat můžeme i maličko čerstvě nastrouhané... více o Pikantní jogurtové filé

    60 minut
    Bylinkové jogurtovo-hořčicové filé

    Bylinkové jogurtovo-hořčicové filé

    Filety osušíme, osolíme a na hodinku je necháme odležet v marinádě, kterou jsme umíchali z jogurtu, hořčice, rozetřeného česneku a nasekaných lístků... více o Bylinkové jogurtovo-hořčicové filé

    30 minut
    Treska s bylinkovou krustou

    Treska s bylinkovou krustou

    Toastový chleba opečte nasucho a rozmixujte na drobky. Přidejte parmazán, nadrcené ančovičky, nasekanou petržel, lístky tymiánu a nastrouhanou kůru z... více o Treska s bylinkovou krustou

    40 minut
    Rybí karbanátky s jarní cibulkou

    Rybí karbanátky s jarní cibulkou

    Rybí maso používáme čerstvé nebo rozmrazené, bez kostí a bez přidané vody. Maso rozmixujeme v kutru, přidáme vejce, osolíme a okořeníme pepřem a... více o Rybí karbanátky s jarní cibulkou

    30 minut
    Rybí polévka z tresky

    Rybí polévka z tresky

    Na rozpuštěném másle si osmažíme hrubě nastrouhanou mrkev a na plátky pokrájený řapík celeru. Po osmažení přisypeme mouku, kterou necháme zpěnit,... více o Rybí polévka z tresky

    30 minut
    Krémová polévka s treskou

    Krémová polévka s treskou

    Na másle osmažíme pokrájenou šalotku, mrkev, celer, brambor a nožem rozmáčknutý stroužek česneku. Přidáme sůl, pepř, muškátový květ, promícháme a... více o Krémová polévka s treskou

    50 minut
    Makrela na zelenině

    Makrela na zelenině

    Makrely (cca 2 x 250 gramů) opláchneme, osušíme, osolíme a opepříme. Do bříšek vložíme plátky z jednoho většího stroužku česneku a lístečky tymiánu... více o Makrela na zelenině

    25 minut
    Filety s koprovým přelivem

    Filety s koprovým přelivem

    Filety dle vlastního výběru pokapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme a posypeme čerstvě nasekaným koprem (lze použít i sušený). Kdo chce, může na... více o Filety s koprovým přelivem

    30 minut
    Treska se smetanovým přelivem

    Treska se smetanovým přelivem

    Filety bez kůže z tmavé tresky osolíme a opepříme čerstvě mletým pepřem. Ty pak na kousku másla osmažíme z obou stran lehce dozlatova. Smažené filety... více o Treska se smetanovým přelivem

    30 minut
    Rybí hranolky z tresky

    Rybí hranolky z tresky

    Vykostěné čerstvé filety bez kůže pokrájíme na hranolky o síle cca 1 - 1,5 cm, které necháme marinovat v kašičce umíchané z jemně strouhaného zázvoru,... více o Rybí hranolky z tresky

    30 minut
    Přírodní rybí filety se zeleninou

    Přírodní rybí filety se zeleninou

    Rybí filety dle vlastního výběru, nejlépe čerstvé, pokapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme a necháme krátce odležet. Mezitím si pokrájíme... více o Přírodní rybí filety se zeleninou

    30 minut
    Rybí filety s fenyklovým salátem

    Rybí filety s fenyklovým salátem

    Na kousku rozpuštěného másla s kapkou oleje si osmažíme očištěné rybí filety, které jsme ochutili solí, pepřem a mletým zázvorem nebo šťávou z čerstvě... více o Rybí filety s fenyklovým salátem

    40 minut
    Rybí karbanátky

    Rybí karbanátky

    Maso rozeberte nadrobno do velké mísy a přidejte vejce. Fazolky nakrájejte na velmi jemné plátky, na jemno nasekejte chilli papričky s koriandrem,... více o Rybí karbanátky

    30 minut
    Treska pečená s paprikami

    Treska pečená s paprikami

    Papriky očistěte a pokrájejte na proužky, cibuli nakrájejte na tenké klínky. Zeleninu rozložte do pekáče, zakápněte olejem, osolte, opepřete a... více o Treska pečená s paprikami

    45 minut
    Rybí koláčky na knedlíku

    Rybí koláčky na knedlíku

    Začněte přípravou knedlíčků. Mouku promíchejte s cukrem a lžičkou soli. V hrnku rozmíchejte droždí se lžící teplé vody a vše nalijte k mouce i s... více o Rybí koláčky na knedlíku

    30 minut
    Treska se šťouchaným hráškem a kapustou

    Treska se šťouchaným hráškem a…

    Kapustu zbavte vrchních tuhých listů a postupně nakrájejte na klínky tak, aby každý klínek držel pohromadě díky košťálu. Troubu předehřejte na 180 °C,... více o Treska se šťouchaným hráškem a kapustou

    40 minut
    Skandinávský hot dog

    Skandinávský hot dog

    Fenykl rozčtvrťte, odkrojte tvrdé části a nakrájejte ho na tenké proužky. Smíchejte s jemně nastrouhanou citronovou kůrou, pár kapkami citronové šťávy... více o Skandinávský hot dog

    30 minut
    Rybí karbanátky s bylinkovými bramborami

    Rybí karbanátky s bylinkovými…

    Brambory dejte do hrnce, zalijte vodou a vařte tak, aby byly na skus. Mezitím nasekejte kopr a polovinu petrželky nadrobno, dvě jarní cibulky... více o Rybí karbanátky s bylinkovými bramborami

    Další podobné recepty

    Těstoviny s tuňákem po boloňsku

    Těstoviny s tuňákem po boloňsku

    Tuňáka necháme okapat. Těstoviny uvaříme dle návodu, scedíme. V menším hrnci osmažíme na trošce oleje pokrájenou cibuli a celer pokrájený na plátky.... více o Těstoviny s tuňákem po boloňsku

    25 minut
    Candát a batátové pyré

    Candát a batátové pyré

    Batáty a zázvor oloupejte a povařte asi 15 minut téměř doměkka. Hrášek také povařte na mírném plameni skoro doměkka, asi 10 minut. Filety ryby... více o Candát a batátové pyré

    Celerový surimi salát s cottage

    Celerový surimi salát s cottage

    Očištěný celer s mrkví uvaříme téměř doměkka v osolené vodě s citronovou šťávou. Scedíme, necháme zchladnout, pokrájíme na kostičky, dáme do mísy.... více o Celerový surimi salát s cottage

    Indické rybí kari

    Indické rybí kari

    Na oleji zpěníme nasekanou cibuli, přidáme prolisovaný česnek, zázvor a asi minutu mícháme. Pak přidáme rozkrájená rajčata, mírně osolíme, přisypeme 1... více o Indické rybí kari

    15 minut
    Těstoviny s kapustou a tuňákem

    Těstoviny s kapustou a tuňákem

    Kapustu nakrájíme na tenké proužky a vložíme do osolené vroucí vody společně s těstovinami (těstoviny vaříme dle návodu). Mezitím nakrájíme šalotku na... více o Těstoviny s kapustou a tuňákem

    Zapečené filety s bešamelem

    Zapečené filety s bešamelem

    Filety osolíme, v páře uvaříme (krátce) a odložíme. 40 g másla rozehřejeme, zasypeme moukou, krátce orestujeme a zalijeme mlékem, rozšleháme a... více o Zapečené filety s bešamelem

    Filé zapečené se zakysanou smetanou

    Filé zapečené se zakysanou smetanou

    Filé zakapeme citrónovou šťávou a necháme chvíli odležet. Na oleji zpěníme cibuli, na to dáme osolené a okmínované filé a opečeme. Zalijeme troškou... více o Filé zapečené se zakysanou smetanou

    20 minut
    Krevetky v sýrové omáčce

    Krevetky v sýrové omáčce

    Cibuli jemně nakrájíme a zlehka zpěníme na oleji. Přidáme očištěné krevetky, na plátky nakrájený česnek, nakrájenou pažitku, osolíme, okořeníme,... více o Krevetky v sýrové omáčce

    60 minut
    Quiche s tuňákem a cibulí

    Quiche s tuňákem a cibulí

    Hladkou mouku se solí rozpracuje s máslem, poté přidáme 3 lžíce vody a vypracujeme těsto, které necháme v lednici odpočinout, alespoň 30 minut (čím... více o Quiche s tuňákem a cibulí

    25 minut
    Salát z kapusty s treskou

    Salát z kapusty s treskou

    Rybu osušte, osolte, opepřete a pokapejte citronovou šťávou. Mrkev očistěte a rozkrojte na polovinu, menší nechte celé. Kapustu nasekejte na tenké... více o Salát z kapusty s treskou

    Krevety luxusně

    Krevety luxusně

    Na másle si osmahneme cibulku dosklovata, přidáme na plátky nakrájený česnek a krevety. Chvilku propečeme podlejeme vodou a vínem, osolíme a opepříme.... více o Krevety luxusně

    120 minut
    Ceviche, ryby marinované v citrusové šťávě

    Ceviche, ryby marinované v citrusové…

    Rybu nakrájejte na kostičky a rozložte na talíři tak, aby se jednotlivé kousky nepřekrývaly. Vše zalijte čerstvě vymačkanou šťávou z limetek. Osolte,... více o Ceviche, ryby marinované v citrusové šťávě

    Bylinkové filety

    Bylinkové filety

    Nejprve si vymícháme hladké těstíčko z bílků, solamylu a trošky soli. Přidáme čerstvě nasekané bylinky dle chuti. Takto připravené těstíčko můžeme... více o Bylinkové filety

    Úhoř na víně

    Úhoř na víně

    Úhoře vykucháme, očistíme, stáhneme z kůže, opláchneme a nakrájíme na kousky. Vložíme do mísy, polijeme olejem a promícháme. Kopr a petrželku... více o Úhoř na víně

    Zapečená ryba s přílohou

    Zapečená ryba s přílohou

    Zapékací misku vymažeme máslem. Na dno dáme osolené a opepřené porce ryby. Na ryby nandáme směs z nastrouhané mrkve a koleček pórku, které jsme předem... více o Zapečená ryba s přílohou

    60 minut
    Pečená reveň s mořským ďasem

    Pečená reveň s mořským ďasem

    Kousky rebarbory posypte cukrem a pečte v troubě předehřáté na 100 °C asi 30 až 40 minut. Svařte spolu 150 ml pomerančové šťávy, kůru nastrouhanou z... více o Pečená reveň s mořským ďasem

    50 minut
    Rybí polévka s knedlíčky

    Rybí polévka s knedlíčky

    Ořez z kapra zvolna vařte spolu s cibulí a kořenovou zeleninou na silný vývar. Nezapomeňte osolit a přidat divoké koření. Hotový vývar proceďte a vše,... více o Rybí polévka s knedlíčky

    30 minut
    Rybí filé na labužnický způsob

    Rybí filé na labužnický způsob

    Brambory umyjeme, uvaříme ve slupce, oloupeme a pokrájíme na plátky. Stejně pokrájíme i vejce uvařená na tvrdo. Polovinou sádla vymastíme pekáč nebo... více o Rybí filé na labužnický způsob

    25 minut
    Brambory s lososovým tvarohem

    Brambory s lososovým tvarohem

    Troubu předehřejte na 180 °C. Z rozmarýnu otrhejte lístky. Omyté brambory podélně rozpulte a rozložte na plech. Potřete olejem, posypte rozmarýnem,... více o Brambory s lososovým tvarohem

    Těstoviny se smetanovou omáčkou a lososem

    Těstoviny se smetanovou omáčkou a…

    Na pánvičku dáme trochu oleje, rozpálíme a na to dáme na kostičky nakrájené kousky lososa. Asi 5 minut restujeme a občas promícháme, aby se maso... více o Těstoviny se smetanovou omáčkou a lososem

    Surimi salát se semolinovými těstovinami

    Surimi salát se semolinovými…

    Semolinové těstoviny uvaříme dle návodu ve slané vodě, scedíme a necháme zchladnout. Do větší mísy dáme na drobno pokrájené okurky, cibuli, sýr,... více o Surimi salát se semolinovými těstovinami

    20 minut
    Špíz s mořskými plody po asijsku

    Špíz s mořskými plody po asijsku

    Většinu oloupaného zázvoru nakrájejte na velmi drobné kostičky. Polovinu zázvoru promíchejte s pomerančovou šťávou a kůrou, pepřem a omáčkou teriyaki... více o Špíz s mořskými plody po asijsku

    Paella s mořskými plody

    Paella s mořskými plody

    Do pánve na paellu si nakrájíme na jemno cibuli, česnek, rajčata a papriku, rozdrobíme kostku masoxu a prolijeme olivovým olejem. Pomalu dusíme.... více o Paella s mořskými plody

    Pangasius zapečený se sýrem

    Pangasius zapečený se sýrem

    Filety opláchneme, osolíme, okořeníme, posypeme paprikou a necháme krátce odležet. na másle osmažíme cibuli a česnek do sklovita, vložíme filety a... více o Pangasius zapečený se sýrem

    Celerová surimi pomazánka

    Celerová surimi pomazánka

    V osolené vodě s citronovou šťávou uvaříme očištěnou mrkev a celer téměř doměkka. Scedíme, necháme zchladnout, nastrouháme, dáme do misky. Přidáme... více o Celerová surimi pomazánka

    45 minut
    Ryba v balíčku

    Ryba v balíčku

    Ryby vně i uvnitř opláchněte a dobře osušte. Kůži ryb několikrát šikmo nařízněte a do zářezů vsuňte na tenko nakrájené plátky limetek. Pokrájenou... více o Ryba v balíčku

    35 minut
    Kukuřičné placičky s uzeným lososem

    Kukuřičné placičky s uzeným lososem

    Do mísy prosejte mouku se sodou. Přidejte vejce, mléko, sýr a sůl a vymíchejte hladké těsto. Přidejte zrnka seříznutá z kukuřičných klasů, chilli... více o Kukuřičné placičky s uzeným lososem

    Štika ve vinné omáčce

    Štika ve vinné omáčce

    Filety omyjeme, osušíme a obalíme slaninou. Na kostičky nakrájené šalotky zasklovatíme na dvou lžících másla. Přidáme filety a krátce opečeme.... více o Štika ve vinné omáčce

    Pečení pstruzi

    Pečení pstruzi

    Brambory oloupeme a omyjeme. V osolené vroucí vodě je vaříme asi 20 minut a slijeme. Mezitím opláchneme a osušíme pstruhy. Potřeme je solí, muškátovým... více o Pečení pstruzi

    Cottage sardinky - pomazánka

    Cottage sardinky - pomazánka

    Sardinky necháme okapat a dáme do misky. Cibuli pokrájíme nadrobno, přidáme k sardinkám. Do misky dáme ještě cottage sýr, hořčici, osolíme, opepříme a... více o Cottage sardinky - pomazánka

    Doporučujeme

    20 minut
    Tvarohová pomazánka s vejci

    Tvarohová pomazánka s vejci

    105 minut
    Krůtí roláda s citronovou majonézou a pečeným salátem

    Krůtí roláda s citronovou majonézou a…

    60 minut
    Grilovaný lilek Badrijani

    Grilovaný lilek Badrijani

    Poslední sledované recepty

    39
    Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
    Nejlepší sekaná na světě…
    37
    Jednoduchá rajská omáčka
    Jednoduchá rajská omáčka
    34
    Čevabčiči
    Čevabčiči
    32
    Holandský řízek - sekaný vepřový řízek se sýrem
    Holandský řízek - sekaný…
    32
    Míša řezy
    Míša řezy

    Zajímavé články

    Krůtí sekaná: Recept na nejoblíbenější pokrm z mletého masa!
    Krůtí sekaná: Recept na nejoblíbenější pokrm z…
    Americké lívance a jejich líná verze podle Haliny Pawlowské
    Americké lívance a jejich líná verze podle Haliny…
    Farmářské trhy: Průvodce nákupem a recepty nejen na víkend
    Farmářské trhy: Průvodce nákupem a recepty nejen…
    Znáte šakšuku? Tuhle levnou dobrotu podobnou leču si zamilujete!
    Znáte šakšuku? Tuhle levnou dobrotu podobnou leču…
    Nejkrásnější mechové dorty a další jarní dezerty inspirované přírodou
    Nejkrásnější mechové dorty a další jarní dezerty…

    Sledujte nás

    AHA.cz TRAPAS jako hrom! Tohle si Zemanův Ovčáček za rámeček nedá

    TRAPAS jako hrom! Tohle si Zemanův Ovčáček za rámeček nedá

    AHA.cz Dominika Gottová (47): Drsné urážky v supermarketu!

    Dominika Gottová (47): Drsné urážky v supermarketu!

    AHA.cz Deník Aha! 17.4.2021

    Deník Aha! 17.4.2021

    Dáma.cz Anny Ondráková: Měla obdiv Hitlera, miloval ji boxer a točila s Hitchcockem

    Anny Ondráková: Měla obdiv Hitlera, miloval ji boxer a točila s Hitchcockem

    Dáma.cz Military dieta slibuje shodit 4 kila za týden. Tady je přesný jídelníček

    Military dieta slibuje shodit 4 kila za týden. Tady je přesný jídelníček

    Ženy.cz Nejlepší outfity slavných z 90. let: Které z nich byste klidně nosili i dnes?

    Nejlepší outfity slavných z 90. let: Které z nich byste klidně nosili i dnes?

    Maminka.cz Chlapečka Veroniky Kašákové ochrání před fenylketonurií přísná dieta

    Chlapečka Veroniky Kašákové ochrání před fenylketonurií přísná dieta

    Reflex.cz Okamura je slepá vývojová větev. Jak to vypadá uvnitř tuzemské národovecké scény?

    Okamura je slepá vývojová větev. Jak to vypadá uvnitř tuzemské národovecké scény?

    E15.cz Útěk z města rovnou do lesů. Nízké Tatry nabízejí skandinávský minimalismus

    Útěk z města rovnou do lesů. Nízké Tatry nabízejí skandinávský minimalismus

    Abecedazahrady Skleník, fóliovník a pařeniště na balkon: Jak je vyrobit jednoduše a levně?

    Skleník, fóliovník a pařeniště na balkon: Jak je vyrobit jednoduše a levně?

    • Recepty.cz
    • Maso & ryby & mořské plody
    • Ryby
    • Treska
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí