Treska po kalábrijsku

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 800
      g treska
    • 0,5
      lžička pepř mletý
    • citronová šťáva
    • 1
      lžíce hořčice
    • 1
      hrst petrželka
    • 1
      lžička oregáno
    • 2
      ks paprika
    • 2
      lžíce strouhanka
    • 2
      lžíce máslo
    • tuk

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Tresku osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou, potřeme hořčicí a vložíme do vymazaného pekáče. Posypeme nasekanou petrželkou, dobromyslí a nakrájenou paprikou, nakonec strouhankou. Navrch vložíme drobné kousky másla. Pečeme v předem vyhřáté troubě.
Zařazení: Maso Rybí Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • taknic
    taknic |

    4. 2. 2012 12:51

    Výborné, máme rádi ryby ( kromě smažených) a tohle je opravdu skvělý recept. Ta paprika dává jídlu zajímavou chuť, jako přílohu jsem k tomu dala fazolky s česnekem a jako celek to nemělo chybu.

  • sarka rudlova
    sarka rudlova |

    18. 8. 2011 16:41

    Výborné, dělala jsem z kostek filé, které není chuťově nic moc, ale s tou hořčicí to bylo vynikající!

  • Lukáš Krejčík
    Lukáš Krejčík |

    6. 7. 2006 11:42

    chce to tak na 150 stupňů 30 minut, ve vyšší části trouby (já to měl dole a nebylo to ono)

  • Lada Kovářová
    Lada Kovářová |

    28. 7. 2005 12:43

    Tak to nemohu sloužit, máme starou plynovou troubu, vše peču od oka.

  • Martina Suchdoláková
    Martina Suchdoláková |

    28. 7. 2005 12:40

    Jak dlouho se to peče a jaký stupeň má mít trouba??