Treska na smetaně s gnocchi

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g filé z tresky
    • 2
      balení gnocchi
    • 1,5
      kelímek smetana ke šlehání
    • koření na vepřovou pečeni směs
    • máslo

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rozmražené filety zlehka opečeme na másle, okořeníme, zalijeme smetanou a na mírném plameni redukujeme do zhoustnutí.
2
Gnocchi uvaříme dle navodu a na talíři zalijeme připravenou omáčkou.
3
Dozdobíme čerstvou bylinkou a podáváme. Skvělý oběd za pár minut.
Zařazení: Maso Rybí Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Anonym
    Anonym |

    3. 7. 2007 19:09

    Právě jsme dojedli. Bylo to vynikající, chystáme se, že si tento recept připravíme brzy znovu. Vařil můj přítel a pak jsme si společně pochutnali. Recept je skvělý! Můžeme všem doporučit! P.S. Gnocchi jsme si udělali vlastní - podle receptu na těchto stránkách.