Klasické lečo

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 20 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      lžíce sádlo
    • 1
      ks cibule
    • 1
      ks klobása ostřejší
    • 5
      ks paprika bílá
    • 4
      ks rajčata
    • 5
      ks vejce
    • 1
      hrnek petrželka
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na sádle orestujte nadrobno nasekanou cibuli, přidejte na plátky nakrájenou klobásku a orestujte.

RADA: Jak rychle nakrájet cibuli? Podívejte se na VIDEO

2
Přidejte na proužky nakrájenou papriku, na menší kousky nakrájená rajčata, osolte, opepřete a přiklopené nechte dusit asi 5 minut.
3
Poté vmíchejte rozšlehaná vejce a nasekanou petrželku. Vejce nechte ztuhnout a lečo dochuťte solí s pepřem.

RADA: Jak správně skladovat vejce?

Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Klobása Paprika Pepř mletý Petrželka Rajčata Sádlo Sůl Vejce

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: