• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Kuchaři
    • Recepty.cz
    • Těstovinový salát se zeleninou, masem a dresingem
    Napište svůj komentář k receptu

    Těstovinový salát se zeleninou, masem a dresingem

    autor: Recepty
    0.0
    moje hodnoceni
    3.8
    hodnotilo: 5
    doba přípravy: 30 minut
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Těstovinový salát se zeleninou, masem a dresingem
    Těstovinový salát se zeleninou, masem a dresingem
    Těstovinový salát se zeleninou, masem a dresingem
    Těstovinový salát se zeleninou, masem a dresingem
    Těstovinový salát se zeleninou, masem a dresingem
    Těstovinový salát se zeleninou, masem a dresingem
    4fotografie
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    2 porce
      • cibule
      • 2
        ks kuřecí prsa
      • pažitka
      • petrželka
      • paprika
      • 1
        ks těstoviny Balení - Vrtulky nebo musličky
      • okurka
      • dressing Francouzský
      • salát zeleninový

    Postup přípravy receptu

    1
    Těstoviny uvaříme, scedíme a necháme vychladnout. Kuřecí prsa nakrájíme na nudličky, přidáme olej, koření dle chuti, česnek, med, sůl a trochu kečupu. Necháme chvíli odležet a na rozehřátém oleji restujeme do měkka.

    RADA: Jak uvařit těstoviny?

    2
    Zeleninu nakrájíme na větší kostičky, přidáme pažitku a petrželku. Podáváme maso s těstovinami, zeleninou a zalejeme dresingem.

    RADA: 7 tipů na lehké letní saláty

    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Těstovinový salát s tuňákem

    Těstovinový salát s tuňákem

    Těstovinový salát s kuřecím masem

    Těstovinový salát s kuřecím masem

    Těstovinový salát s masem

    Těstovinový salát s masem

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .
     

    Komentáře k receptu

    • míša
      míša | 18. 4. 2014 17:54

      :-X uplne me to rozbrecelo :'( je to unavne :-|

    • vendula
      vendula | 18. 4. 2014 17:50

      :-P <3

    • Anonymous
      Anonymous | 2. 1. 2013 23:57

      ok

    • vlaďka
      vlaďka | 30. 6. 2012 10:55

      dost dobrý nápad :-\

    • Anonym
      Anonym | 29. 3. 2008 19:46

      Já dělám těstovinový salát také a celý rok. V zimě když je zelenina drahá, orestuji kuře na oleji a přidám mraženou zeleninu a grilovaí koření. Krátce podusím a přimíchám do uvařených těstovin. Je to šťavnaté a dobré.

    • Višnja Fryštacká
      Višnja Fryštacká | 21. 2. 2008 18:18

      Nasolený kuře orestuji na jakémkoli oleji, pokrájené zamíchám i se šťávou do těstovin a přidám nakrouhané hl. zelí, které před vmícháním promnu řádně se solí, čímž trochu změkne a okyselím citronem nebo octem a a když se chci povyrazit tak ani nemusím octovat, ale nacpu do toho červenou řepu i s nálevem a kam se na to hrabou francouzské dresinky.

    • karel janečka
      karel janečka | 26. 12. 2007 09:56

      Minimálně jednou za dva týdny ho dělají u Ortu v Českých Budějovicích a já si ho dávám jako hlavní jídlo. Vynikající a je mně po něm moc dobře.

    • frantiska kvintusova
      frantiska kvintusova | 14. 12. 2007 02:54

      vsechno spatne je k necemu dobre

    • frantiska kvintusova
      frantiska kvintusova | 14. 12. 2007 02:51

      vsechno spatne je k necemu dobre

    • Ládik Špelda
      Ládik Špelda | 5. 12. 2007 17:08

      Vařím rád ale nedá se to vůbec žrát

    • E-liška
      E-liška | 13. 9. 2007 11:17

      Francouzský drezing dělám tak, že do hořtice franc. typu postupně přidávám kvalitní olej a stále míchám až se spojí.Pak povolím troškou převařené vody a kapkou octa,někdy přidám lisovaný česnek.Je dobrý i na hlávkový salát,rajčata nebo do fazolového salátu a v lednici pár dní vydrží.Dá se nadstavit i kečupem a majonézou.

    • Anonym
      Anonym | 2. 9. 2007 19:43

      A pokud dáváte přednost hutnějším zálivkám, můžete si jednoduše vytvořit vlastní a čerstvou - za pomoci jogurtu nebo sýra a třeba již zmíněných bylinek. Do salátů skvěle chutná například sýr Cottage (od Madety!).

    • Anonym
      Anonym | 2. 9. 2007 10:22

      Samozřejmě že nemusí. Co si do salátu dáte, to v něm budete mít. Osobně nedávám do salátu ani dressing, ani med, ani kečup, případně kápnu trošku panenského olivového oleje a citronové šťávy, cibuli dávám čerstvou a dochutím čerstvými bylinkami - libečkem, bazalkou, atd.

    • Iveta Křenková
      Iveta Křenková | 30. 8. 2007 13:02

      Ddobrý den.Chtěla bych se zeptat jestli se musí dávat do toho salátu ten Francouský dresing??

    • Kachnicka
      Kachnicka | 19. 8. 2007 20:47

      Je to strasne dobre popapanicko:-)

    • Danýsek
      Danýsek | 8. 8. 2007 07:16

      Nevim, když tu cibulku tak jarní a ogrilovanou, místo tý pažitky a petrželky rukolu a olivky a pro výražnější chuť ananas.

    • Marie Nájemníková
      Marie Nájemníková | 6. 8. 2007 15:04

      Pokud salát necháte vychladit a až pak konzumujete, je vynikající.P.S. Cibuli jsem nakrájela na tenká kolečka.

    • Majka Bauerová
      Majka Bauerová | 3. 8. 2007 18:13

      já bych to riskla i s olivovým olejem, na něm bych orestovala kuřecí maso, olivový olej snižuje špatný cholesterol!!!ahojky

    • Majka Bauerová
      Majka Bauerová | 3. 8. 2007 18:10

      lidičky,já si myslím,že to je prímové,kdo četl pozorně,ví,že nejdříve orestujeme maso s kořením,poté až změkne,přidáme čerstvou nakrájenou zeleninku a vmícháme těstoviny,mňam,mňam

    • Moly
      Moly | 3. 8. 2007 10:38

      No já teda souhlasím s Míšou,je to docela logické,že se zelenina nebude restovat!!!!!!!!!

    • karen
      karen | 2. 8. 2007 22:19

      Velmi dobre a chutne....

    • majkl fazole
      majkl fazole | 1. 8. 2007 22:38

      Hanko to jsi tak tupá ?

    • petr bešťák
      petr bešťák | 31. 7. 2007 15:35

      Je to vynikající recept

    • Tereza J.
      Tereza J. | 29. 7. 2007 08:06

      Pani Jiřinka, zelenina sa nerestuje, restuje sa mäso. Pozrite ešte raz recept.

    • Síma
      Síma | 28. 7. 2007 15:32

      Proc se ptas jestli se ma restovat zelenina?? Umis cist??

    • jiřina Hauslerová
      jiřina Hauslerová | 27. 7. 2007 17:35

      Já bych tu zeleninu nerestovala vitamíny jsou pryč

    • GEJITKA
      GEJITKA | 27. 7. 2007 08:01

      V receptu se nepíše nic o tom, že máš restovat zeleninu. Restovat máš naložené maso.

    • Radek Ryšánek
      Radek Ryšánek | 26. 7. 2007 08:25

      Salát nic moc a ta strašná zelenina

    • Míša
      Míša | 23. 7. 2007 08:27

      Odpověď pro Hanku: Já osobně bych tu zeleninu nerestovala. Představa změklé okurky v salátu mě moc neláká;)

    • david kumarcis
      david kumarcis | 22. 7. 2007 22:01

      TO si delate srandu nic lepsiho nemate to takovy kraviny vymysli i moje 15leta sestra ale jsme radi i za to ale na net bych to nedal

    • Veronika
      Veronika | 22. 7. 2007 12:40

      Do takového salátu je také dobrý dresing Samba od Hellmans .. nebo Tisíce ostrovů ..

    • Hanka
      Hanka | 21. 7. 2007 22:56

      Zodpoví mi někdo jesli se zelenina ma restovat taky,nebo ne. Děkuji

    • Hanka
      Hanka | 21. 7. 2007 22:56

      Zodpoví mi někdo jesli se zelenina ma restovat taky,nebo ne. Děkuji

    • Jitka
      Jitka | 20. 7. 2007 21:58

      Ještě jsem to neuvařila ale už teť mi to chutná :o).

    • Viera K.
      Viera K. | 20. 7. 2007 18:14

      Hotový dresing by som nikdy nekupovala, je plny konzervačných látok a nie je najvhodnejší vtýchto teplách, radsej si treba urobiť dresing zo smotany alebo jugurtu, je to omnoho lahodnejšie.

    • Anonym
      Anonym | 18. 7. 2007 18:47

      Je vážně umnění smíchat co si se zakoupeným dresingem!!!!!!!

    • radek M
      radek M | 18. 7. 2007 11:13

      super jídlo - dík

    • kristýna
      kristýna | 18. 7. 2007 10:19

      mnam je to vážně dobrý

    • Citatelka
      Citatelka | 17. 7. 2007 16:50

      aky je francouzsky dressing?

    • líza
      líza | 16. 7. 2007 21:24

      stane se, všichni pochopily

    • Kuchařka on-line
      Kuchařka on-line | 12. 6. 2006 11:24

      Recept byl opraven.

    • Jitka B.
      Jitka B. | 12. 6. 2006 11:22

      Nejsem autor, ale cituji z receptu...NA ROZEHŘÁTEM OLEJI RESTUJEME DO MĚKKA... Takže maso není syrové!

    • mirek
      mirek | 12. 6. 2006 11:14

      Podle tohoto receptu se maso podava v syrovem stavu. Ať žije ptačí chřipka. Já bych to asi tepelně upravil. Dobrou chuť

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Zálivky & dressingy
    Zdravě i chutně Salát Dopolední svačina Oběd Svačina Pozdní večeře Dietní Zdravý oběd Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Dressing Kuřecí prsa Okurka Paprika Pažitka Petrželka Salát Těstoviny
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Strouhaná tvarohová buchta

    Strouhaná tvarohová buchta

    Špenátová pomazánka

    Špenátová pomazánka

    Jednoduchý segedín

    Jednoduchý segedín

    Luxusní tiramisu

    Luxusní tiramisu

    Žampionová smaženice

    Žampionová smaženice

    Kořeněné chipsy z hlívy

    Kořeněné chipsy z hlívy

    Brokolicový koláč z listového těsta

    Brokolicový koláč z listového těsta

    Mayská horká čokoláda s chilli

    Mayská horká čokoláda s chilli

    Rychlá večeře

    Rychlá večeře

    Doporučujeme

    95 minut
    Hovězí sekaná Wellington

    Hovězí sekaná Wellington

    60 minut
    Domácí těstoviny

    Domácí těstoviny

    40 minut
    Omáčka z pečených paprik

    Omáčka z pečených paprik

    30 minut
    Flank steak s hráškem a fazolkami

    Flank steak s hráškem a fazolkami

    38 minut
    Čokoládové suflé

    Čokoládové suflé

    30 minut
    Luštěninový salát s rukolovým pestem a krutony

    Luštěninový salát s rukolovým pestem…

    40 minut
    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Milionářské řezy se slaným karamelem

    35 minut
    Pavlova s citronovým krémem

    Pavlova s citronovým krémem

    Poslední sledované recepty

    45
    Piškotový dort s ananasem
    Piškotový dort s ananasem
    40
    Ananasovo-kokosový chlebíček
    Ananasovo-kokosový…
    35
    Restované brambory - zázvorové
    Restované brambory -…
    30
    Nudle s cuketou a šunkou
    Nudle s cuketou a šunkou
    30
    Křupavý bůček na hruškách a badyánu
    Křupavý bůček na…

    Zajímavé články

    Přírodní vitamíny: Jak je propašovat do každého jídelníčku?
    Přírodní vitamíny: Jak je propašovat do každého…
    Shortbread: Recept na nejlepší sušenky k horkému čaji podle Britů
    Shortbread: Recept na nejlepší sušenky k horkému…
    Domácí kváskový chléb jako od babičky z knihy Boženy Němcové: Upečte si klasiku!
    Domácí kváskový chléb jako od babičky z knihy…
    Čtyři důvody jo-jo efektu. Jaký je ten váš?
    Čtyři důvody jo-jo efektu. Jaký je ten váš?
    Perník s jablky a banánem: Vláčný koláč z remosky i na plech!
    Perník s jablky a banánem: Vláčný koláč z remosky…

    Sledujte nás

    AHA.cz Změny na Nově: PROČ SE ZBAVILI POLÍVKY? A víme, kdy zavřou Ordinaci!

    Změny na Nově: PROČ SE ZBAVILI POLÍVKY? A víme, kdy zavřou Ordinaci!

    AHA.cz Čvančarová na pranýři: VRAŽEDNÝ MODEL I ORTEL

    Čvančarová na pranýři: VRAŽEDNÝ MODEL I ORTEL

    AHA.cz Deník Aha! 20.1.2021

    Deník Aha! 20.1.2021

    Dáma.cz Horoskop na tento týden: Komu se bude dařit navzdory složité situaci. Jste to vy?

    Horoskop na tento týden: Komu se bude dařit navzdory složité situaci. Jste to vy?

    Dáma.cz Seriál Ulice: Blanka má problémy, Magda žárlí a Ája překvapí Mária

    Seriál Ulice: Blanka má problémy, Magda žárlí a Ája překvapí Mária

    Ženy.cz Kaia, Lila, Leni: Jak dcery topmodelek dobývají módní svět

    Kaia, Lila, Leni: Jak dcery topmodelek dobývají módní svět

    Maminka.cz Dokáže si hrát bez vaší pozornosti? Ne? Možná si za to můžete sami!

    Dokáže si hrát bez vaší pozornosti? Ne? Možná si za to můžete sami!

    Reflex.cz Vladimír Mertlík: Židenický fašistický puč aneb zn. Udělej si sám!

    Vladimír Mertlík: Židenický fašistický puč aneb zn. Udělej si sám!

    E15.cz Lidé prchají před pandemií na venkov. Podívejte se na deset nejpovedenějších chat z celého světa

    Lidé prchají před pandemií na venkov. Podívejte se na deset nejpovedenějších chat z celého světa

    Abecedazahrady Jak levně a rychle vyčistit stříbro

    Jak levně a rychle vyčistit stříbro

    Další doporučené recepty:

    Těstovinový salát se šunkou
    Těstovinový salát se šunkou
    Těstovinový salát se šunkou a paprikou
    Těstovinový salát se šunkou a paprikou
    Těstovinový salát se zeleninou a bylinkami
    Těstovinový salát se zeleninou a…
    Těstovinový salát se žampiony a špekem
    Těstovinový salát se žampiony a špekem
    Těstoviny - co dům dá II
    Těstoviny - co dům dá II
    Těstoviny "co dům dal"
    Těstoviny "co dům dal"
    • Recepty.cz
    • Těstovinový salát se zeleninou, masem a dresingem
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí