• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Příležitosti
    • Recepty.cz
    • Vanilkové rohlíčky - rychlé
    Napište svůj komentář k receptu

    Vanilkové rohlíčky - rychlé

    autor: Recepty
    0.0
    moje hodnoceni
    3.9
    hodnotilo: 84
    doba přípravy: 45 minut
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Vanilkové rohlíčky - rychlé
    Vanilkové rohlíčky - rychlé
    Vanilkové rohlíčky - rychlé
    Vanilkové rohlíčky - rychlé
    Vanilkové rohlíčky - rychlé
    Vanilkové rohlíčky - rychlé
    Vanilkové rohlíčky - rychlé
    Vanilkové rohlíčky - rychlé
    Vanilkové rohlíčky - rychlé
    Vanilkové rohlíčky - rychlé
    Vanilkové rohlíčky - rychlé
    Vanilkové rohlíčky - rychlé
    10fotografií
    Nahrát fotku
     

    Vanilkové rohlíčky jsou snad nejklasičtějším vánočním cukrovím. Dostaly se k nám z Vídně, známé jsou však i v jiných slovanských zemích, stejně jako v Německu či Maďarsku. Kromě chuti na nich hospodyňky ocení i jejich trvanlivost – dají se díky ní připravit i s větším předstihem.

    Vanilkové rohlíčky

    Suroviny

    20 porce
      • 200
        g máslo
      • 250
        g hladká mouka
      • 70
        g moučkový cukr
      • vanilkový cukr smíchaný s cukr moučka na obalení
      • 100
        g vlašské ořechy mleté

    Postup přípravy rychlých vanilkových rohlíčků

    1
    Ze všech surovin vytvoříme těsto na vanilkové rohlíčky a dáme ho na chvíli odpočinout v sáčku do lednice. Přes mlýnek na maso s nástavcem vytváříme rohlíčky (těsto protlačujeme přes nástavec a nožem oddělujeme jednotlivé kousky, jde to velice rychle).

    RADA: Jak vytvarovat vanilkové rohlíčky?

    2
    Cukroví upečeme dorůžova na plechu vyloženém papírem na pečení.

    RADA: VIDEO, jak na vanilkové rohlíčky

    3
    Ihned po upečení vanilkové rohlíčky opatrně obalíme v cukru (teplé jsou křehké).
    4
    Ještě poznámka - snažíme se rohlíčky netvarovat příliš "tlusté", protože při pečení se trošku rozšíří.

    RADA: Jak péct a vařit bez váhy?

    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Vanilkové rohlíčky kakaové

    Vanilkové rohlíčky kakaové

    Vanilkové rohlíčky z lískových oříšků

    Vanilkové rohlíčky z lískových oříšků

    Vánoční vanilkové rohlíčky

    Vánoční vanilkové rohlíčky

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • silvik T.
      silvik T. | 13. 12. 2020 12:39

      S těstem se skvěle pracuje. Rohlíčky v troubě dost nabudou, proto je lepší dělat menší. Hned po upečení jsou hodně křehké. Obalovat v cukru velmi opatrně. Chuťově jsou skvělé. Ukládám si recept na další rok. ?

    • Janaso | 12. 12. 2020 17:29

      Dobré těsto, výsledek jak má být. Čerstvě upečené rohlíčky jsou velmi křehké, pozor při obalování. :)

    • nvjt6
      nvjt6 | 2. 12. 2019 17:05

      Dobrý recept. S těstem se dobře pracovano, chuť výborná. Málem jsem je zmizela dřív než jsem je v krabici stihla odnést odležet. :-D

    • Lana
      Lana | 24. 12. 2016 02:06

      Pri akej teplote a ako dlho sa tie rohlicky pecu v plynovej rure?

    • Paulina Groblová
      Paulina Groblová | 18. 12. 2016 12:22

      To těsto je bez vajec ? Děkuji. :-)

    • PaD | 16. 12. 2016 20:06

      Trochu testa jsme obarvili kakaem a delali jsme i jine tvary. Taky pridavame fotku.

    • Ivča
      Ivča | 12. 12. 2016 15:33

      na kolik se prosim vás ty rohlíčky pečou ?

    • holota
      holota | 8. 12. 2016 01:05

      boze Kaceno ty jsi ale bozi krava :'(

    • v.roxy@seznam.cz | 5. 12. 2016 12:56

      Také letos peču již po třetí a jsem spokojena. ;-)

    • Tinkapletinka | 4. 12. 2016 12:41

      Maslo můžeš vždy nahradit jiným tukem jako Hera a pod . Ale je to prostě "NÁHRAŽKA" . Za těch pár korun co ušetříš na másle ta chut cukroví za to nestojí . Máslové je prostě máslové !!!

    • Tinkapletinka | 4. 12. 2016 12:39

      Peču iž druhým rokem a jiné už péct nebudu . Ani loni ani letos se mi ani jeden nezlomil a chutově jsou špica !!! Jen je teda muj syn vykrajuje z plátu na malá srdíčka z liskáču a z mandlí máme čtyřlístky .

    • lenka
      lenka | 3. 12. 2016 18:41

      Můžeš dát Heru i jiný tuk, např. rostlinný tuk z Penny, jde o zvyk pekařek. Můžeš zkusit i nepečené

    • Pavucinkaa
      Pavucinkaa | 2. 12. 2016 18:29

      Dobrý den, mohu se zeptat, můžu místo másla dát heru? Peču prvně sama :) a ještě jsem koukala na slepované a také tam píšou máslo, šla by taky hera? Nerozumím tomu co je lepší :D Děkuji!!!

    • Katka
      Katka | 2. 12. 2016 13:15

      Upekla jsem je na Ukrajině! Během několika sekund byly pryč! Fantastické, chutné a jednoduché!Pro velký úspěch jsem je musela udělat ještě jednou! Moc děkuji za tento super recept!

    • Jana
      Jana | 2. 12. 2016 08:33

      Rohlíčky jsou výborné, peču je dle tohoto receptu už třetí rok, ale jak nemám mlýnek na maso, je s nima strašná práce je vytvarovat a nejen po upečení jsou extrémně křehké.

    • Martina
      Martina | 30. 11. 2016 09:20

      Já pekla na 230 stupňů a byly famózní <:-)

    • Martina
      Martina | 30. 11. 2016 09:18

      Výborné <3 <3 <3 Děkujeme

    • Barbora
      Barbora | 29. 11. 2016 12:38

      je tam zbytecne moc masla, musela jsem pridat mouku davala - od oka ze sacku cca 50 g.

    • joachym
      joachym | 20. 12. 2015 09:34

      Jednoduché a chutné :-)

    • nika
      nika | 19. 12. 2015 18:08

      Jak se mají péct? Jak dlouho a na kolik stupňů v elektrické troubě?

    • agi
      agi | 17. 12. 2015 23:19

      nechapem, piekla som na 180 a cele sa roztiekli, zplacateli a na vrchu spalili, ale cesto zostalo makke nedopecene....??? ingrediencie presne podla receptu

    • Lenka
      Lenka | 14. 12. 2015 12:34

      Velice jednoduche, rychle a chutne. Dekuji :-)

    • ola
      ola | 13. 12. 2015 16:19

      :-D Moc dobre supr .

    • Dominik R.
      Dominik R. | 13. 12. 2015 15:51

      vynikající

    • Leosa | 12. 12. 2015 17:53

      Povedly se, jsou moc dobré :-)

    • iveta
      iveta | 12. 12. 2015 13:25

      Těsto hrozné, řídké, lepí se a přesně podle receptu

    • iveta
      iveta | 12. 12. 2015 13:25

      Těsto hrozné, řídké, lepí se a přesně podle receptu

    • Kamila B.
      Kamila B. | 11. 12. 2015 08:20

      Dobrý den, vaše hodnocení bylo vymazáno, můžete recept ohodnotit znovu. :-)

    • smilada | 10. 12. 2015 21:31

      Omlouvám se za 5 měla to byt 1 s hvězdičkou. :-\

    • smilada | 10. 12. 2015 21:30

      Þ

    • filip
      filip | 9. 12. 2015 15:00

      Je to normalni maslo nebo napr hea na peceni

    • Alča
      Alča | 8. 12. 2015 15:18

      ankor, proč myslíte, že žloutek do rohlíčků nepatří? Už moje babička před 60 lety žloutek dávala a téměř ve všech receptech i nyní se dává. Já sama dávám 2 a rohlíčky jsou výborné.

    • Jankajanina2010 | 7. 12. 2015 20:41

      Uzasne chutnaji, s testem se dobre pracuje. Moc dekuji za recept

    • ankor | 4. 12. 2015 10:22

      Žloutek do rohlíčků nepatří. Není to linecké těsto.

    • ankor
      ankor | 4. 12. 2015 10:18

      Žloutky do rohlíčků nepatří.

    • Lenka
      Lenka | 2. 12. 2015 15:34

      Je to asi vídeňská varianta - tam vajíčko ani žloutek není.

    • Eva
      Eva | 2. 12. 2015 14:00

      a nechybí tam náhodou žloutek?? Bez žloutku se těsto určitě rozdrobí. :-)

    • Eva
      Eva | 2. 12. 2015 13:58

      a nechybí tam náhodou žloutek?? Bez žloutku se těsto určitě rozdrobí. :-)

    • Eva
      Eva | 2. 12. 2015 13:53

      a nechybí tam náhodou žloutek???

    • uas
      uas | 1. 12. 2015 17:45

      A na jakou teplotu mam nastavit horkovzdušnou troubu...?

    • Hana Hanušová | 28. 11. 2015 12:58

      Rychlé, jednoduché a výborné..děkujeme :-)

    • Josefína
      Josefína | 27. 11. 2015 13:21

      A můžu se zeptat..vajíčka nepotřebuju? Prosím co nejrychleji :-S O:-) =-O :-\ :-\ :-\

    • Josefína
      Josefína | 27. 11. 2015 13:20

      A můžu se zeptat..vajíčka nepotřebuju? Prosím co nejrychleji :-S O:-) =-O :-\ :-\ :-\

    • luky
      luky | 20. 11. 2015 20:02

      Sice jsem ty rohlíčky ještě neudělal, ale myslím si že budou eňo ňuňo! O:-) =-O

    • martina
      martina | 20. 12. 2014 15:58

      testo se mi droli, nevite proc? nejde z nej nic tvarovat? :( ingredience vsechny presne dle receptu...

    • Jankajanina2010 | 12. 12. 2014 19:53

      Opravdu jednoduche, rychle, chutne :-)

    • Jana
      Jana | 11. 12. 2014 19:11

      Na kolik stupňů a jak dlouho péct? Děkuji

    • Elsa
      Elsa | 6. 12. 2014 20:33

      Ty rohlíčky jsou tak výborný každej to málem snědl :-* :-\ :-[ ;-) :-|

    • Stacy
      Stacy | 6. 12. 2014 15:58

      Pekli se rychleji než bych čekala, takže jsem první várku spálila :-! Jinak ale dávám palec nahoru, recept je opravdu jednoduchý, postup je rychlý a chuťově jsou rohlíčky vynikající. ;-)

    • jáňa
      jáňa | 3. 12. 2014 11:32

      Omg, vždyť to tak autor dělá také - jak je psáno v ingrediencích.

    • miki
      miki | 16. 12. 2013 17:49

      úžasné a křehké ... :-)

    • GoodWorthy
      GoodWorthy | 15. 12. 2013 00:19

      Výborné, jen mi ještě teplé obalujeme v cukru moučce smíchané ve vanilkovém cukru 8-)

    • jarka
      jarka | 9. 12. 2013 14:05

      nechejte je uležet a hodně pocukrujte

    • jarka
      jarka | 9. 12. 2013 14:04

      mám tento recept,rohlíčky nechám vychladnout a potom hustě pocukruju dvakrát za sebou

    • Monika
      Monika | 8. 12. 2013 14:40

      Včera jsem je pekla, dala jsem přesné množství ingrediencí, ale vůbec mi nechutnají.. :( Připadají mi děsně máslové.. Nevíte, kde jsem udělala chybu? Upozorňuji, že jsem dala vážně máslo, ne nějaký tuk na pečení.. :-(

    • petra
      petra | 8. 12. 2013 08:59

      výborné- zkusila jsem z másla - a jsou vynikající!!!! obaluju až po vychladnutí - jinak jsou křehké - dnes dělám z dvojité dávky znovu <:-)

    • Dany PB
      Dany PB | 3. 12. 2013 18:14

      Rohlíčky jsou famozní, manžel už mi jednu dávku snědl, dnes udělám pro jistotu dvojitou ;-) ;-) ;-)

    • smilada
      smilada | 30. 11. 2013 15:17

      opravdu vyborné. dekuji za recept

    • Danci.v
      Danci.v | 28. 11. 2013 08:40

      Rohlíčky jsou výborné!! Jsou hodně křehké, takže se musí s upečenýma zacházet opravdu opatrně. Možná budu muset dělat ještě jednou, jelikož si nejsem jistá jestli do vánoc všechny nesníme ;-)

    • sheila17
      sheila17 | 15. 12. 2012 21:45

      Prostě perfektní. Hned se rozplývají na jazyku :-*

    • *zion91* | 13. 12. 2012 18:21

      vynikajícíí!!!!

    • Renata
      Renata | 26. 11. 2012 11:21

      Přidejte recept i na tyto stránky a soutěžte o nový iPad mini :) http://www.soutezplus.cz/s/uMaWTQdh/

    • alexandra.slovikova | 18. 12. 2011 17:26

      Prostě výborné

    • Zita Matejkova
      Zita Matejkova | 6. 12. 2011 15:42

      Mám totžný recept, válím ručně a jsou výborné, netvrdnou a v puse se rozplynou. Když už mi válení nebaví, ze zbytku udělám v ruce malou kuličku, dám na plech a doprostřed posadím jeden větší lískový ořech, po upečení ozdobím čokoládovou polevou cik cak. Vypadá to hezky a máte hned jiné cukroví ;-)

    • paja81 | 28. 11. 2010 14:18

      Celkem se povedly, ale cekala jsem, ze budou lepsi

    • Jana T.
      Jana T. | 29. 3. 2008 21:27

      Katko mnoho štěstí do příštích dnů a roků, ať se vám daří nejenom v kuchyni. Stejný recept používám už léta a nikdy nezklamal.

    • Katka
      Katka | 27. 3. 2008 09:16

      Dělala jsem na vánoce,nemají chybu.Za pár dní se vdávám a jdu je dělat i na svatbu:).Určitě budou mít úspěch.

    • Lucka
      Lucka | 11. 12. 2007 15:43

      děkuju, v sobotu jdu na to..

    • Jana Tomčíková
      Jana Tomčíková | 11. 12. 2007 09:22

      Lucko, můžěte to tak udělat, nejlepší je nechat těsto déle v lednici (klidně přes noc).Vytvarujte tenký váleček, aby byly rohlíčky hezky malé,opravdu v troubě nabudou.

    • Lucka
      Lucka | 10. 12. 2007 10:38

      Jsem kuchařka začátečnice, lze místo použití strojku na maso vytvořit z těsta váleček na válu a z něj odkrajovat jednotlivé rohlíčky?? Díky za radu..

    • Anonym
      Anonym | 9. 12. 2007 17:09

      Super!!!!Za jedna!!!Jednoduché a rychlé a výborné!

    • Eva P.
      Eva P. | 6. 12. 2007 18:29

      Moc dobré ! Pekla jsem poprvé, pomahaly mi i moje dve holcicky a vysledek nam vsem chutna. Takze super !

    • Iveta Janatová
      Iveta Janatová | 12. 11. 2007 13:46

      Tento recept také dělám i děti pomáhají s pečením,ale i se spotřebou.Hned jsou pryč.

    • Zita Matejkova
      Zita Matejkova | 8. 11. 2007 10:03

      Přesně tento recept dělám a je vynikající,okamžitě měkké,netvrdnou,válím ručně opravdu malé,v troubě nabydou.Jiné nedělám,dala jsem 1!

    • Iveta
      Iveta | 14. 12. 2006 22:32

      Rohlíčky jsou vynikající!"Nevýhodou" je,že se dají konzumovat hned po upečení-musela jsem péct 2x,aby něco zbylo na vánoce.Zařazuji mezi oblíbené recepty.Díky!

    • Jana Tomčíková
      Jana Tomčíková | 11. 12. 2006 13:49

      Lenko, jsem moc ráda, že rohlíčky chutnají, já jsem je dělala před týdnem a asi budu muset dělat ještě jednu dávku, mizí opravdu rychle. Dělala jste je strojkem anebo ručně?

    • Lenka
      Lenka | 11. 12. 2006 12:37

      Rohlíčky jsou výborné,já jsem zkusila dát místo vlašských oříšků namleté buráky co tu zbyly od mikuláše, a musím říct že se opravdu povedly, jsou výborný

    • JanaM.
      JanaM. | 10. 12. 2006 23:33

      Já je peču ve formičkách ve tvaru rohlíčku.Dnes jsem v televizi slyšela,že se dříve stříkaly rumem.Vyzkouším to,chystám se upéct ještě jednu dávku.

    • Jana Tomčíková
      Jana Tomčíková | 3. 12. 2006 14:20

      Evko, já zase používám tvar dole rovný, nahoře vlnky.Letos zkusím i ta "srdíčka".

    • Evka
      Evka | 2. 12. 2006 19:05

      Vanilkové rohlíčky dělám také mlýnkem na maso a používám k tomu tvar srdíčka obrácený špičkou nahoru.

    • Ivana Látalová
      Ivana Látalová | 2. 12. 2006 17:33

      Tyto rohlíčky peču taky,jsou moc dobré.Loni sem místo ořechů dala mandle a namáčela do čokolády a velmi nám chutnali.

    • Jana Tomčíková
      Jana Tomčíková | 27. 11. 2006 11:35

      Myslím, že zase tak velké nejsou, ale není problém tvarovat je ručně a udělat je menší.Já je peču proto, že jsou opravdu výborné a příprava je rychlá a to člověk s malými dětmi ocení.

    • Miroslava Severová
      Miroslava Severová | 27. 11. 2006 11:12

      Tento recept znám, opravdu se do těsta nedává žádné vejce a máslo musí být I., s nějakým rostliným to není dobré. Při pečení se nafouknou a zvětší, tak že to jsou přímo rohlíky, ale výborné. Dávám za 1.

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Nejlepší dezerty Vánoční cukroví Vanilkové rohlíčky
    Moučníky Cukroví Pečení Chlazení Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Máslo Moučkový cukr Vanilkový cukr Vlašské ořechy
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Vepřové koleno mňam

    Vepřové koleno mňam

    Arabské kuře

    Arabské kuře

    Těstovinový salát s tofu

    Těstovinový salát s tofu

    Čína s ananasem

    Čína s ananasem

    Hrníčkový mazanec

    Hrníčkový mazanec

    Pudinkovo-jablečné řezy

    Pudinkovo-jablečné řezy

    Gulášová krkovička

    Gulášová krkovička

    "Rozetky" - šneci s tvarohem a švestkami

    "Rozetky" - šneci s tvarohem a…

    Lívanečky s horkými jahodami

    Lívanečky s horkými jahodami

    Doporučujeme

    30 minut
    Čočková polévka s pórkem

    Čočková polévka s pórkem

    30 minut
    Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem

    Těstoviny se smetanovou omáčkou,…

    30 minut
    Toskánská polévka

    Toskánská polévka

    20 minut
    Banánové lívance s kokosem a mákem

    Banánové lívance s kokosem a mákem

    20 minut
    Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

    Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

    20 minut
    Panna cotta s granátovým jablkem

    Panna cotta s granátovým jablkem

    30 minut
    Jarní šakšuka

    Jarní šakšuka

    90 minut
    Hrnečková pomerančová bábovka

    Hrnečková pomerančová bábovka

    40 minut
    Langoše s avokádem a lososem

    Langoše s avokádem a lososem

    Poslední sledované recepty

    33
    Rychlá bábovka
    Rychlá bábovka
    27
    Palačinky
    Palačinky
    26
    Bramboráky
    Bramboráky
    22
    Rychlovka z papiňáku
    Rychlovka z papiňáku
    22
    Ananasové řezy
    Ananasové řezy

    Zajímavé články

    Oslaďte si život pohárem nejen na MDŽ: retro piškotový, opilý, zmrzlinový a další
    Oslaďte si život pohárem nejen na MDŽ: retro…
    Bábovka s tvarohem: Recept si oblíbily Geislerová, Štíbrová a další celebrity!
    Bábovka s tvarohem: Recept si oblíbily Geislerová…
    Zapékané těstoviny, brambory i maso: 12 receptů vám pomůže rozhodnout, co vařit
    Zapékané těstoviny, brambory i maso: 12 receptů…
    Feta těstoviny vládnou sociálním sítím. Tenhle trend musíte zkusit!
    Feta těstoviny vládnou sociálním sítím. Tenhle…
    Palačinkový dort: Jednoduchý slaný koláč plný sýra si zamilují i děti!
    Palačinkový dort: Jednoduchý slaný koláč plný…

    Sledujte nás

    AHA.cz Tamara a Tomáš Klusovi: KONEC jedné etapy!

    Tamara a Tomáš Klusovi: KONEC jedné etapy!

    AHA.cz Děs Děrgela z Ordinace: Místo líbánek peklo, stálo to šílené peníze

    Děs Děrgela z Ordinace: Místo líbánek peklo, stálo to šílené peníze

    AHA.cz Deník Aha! 6.3.2021

    Deník Aha! 6.3.2021

    Dáma.cz Bolek Polívka: Chtěl studovat biologii, málem emigroval, stále je v pubertě

    Bolek Polívka: Chtěl studovat biologii, málem emigroval, stále je v pubertě

    Dáma.cz Jak připravit batáty? 6 nejlepších receptů s masem i rybou

    Jak připravit batáty? 6 nejlepších receptů s masem i rybou

    Ženy.cz 5 sukní, které se budou na jaře nejvíc nosit. Kterou už máte doma?

    5 sukní, které se budou na jaře nejvíc nosit. Kterou už máte doma?

    Maminka.cz Kdy jsem selhala jako máma? Tohle přiznaly maminky!

    Kdy jsem selhala jako máma? Tohle přiznaly maminky!

    Reflex.cz Opozice měla jednat o vládě národní spásy, ale šanci nevyužila. Je to chyba, říká Kalousek v novém pořadu Reflexu

    Opozice měla jednat o vládě národní spásy, ale šanci nevyužila. Je to chyba, říká Kalousek v novém pořadu Reflexu

    E15.cz Jak se staví novodobá „roubenka“. Architekt roku ji zasadil do Krkonoš

    Jak se staví novodobá „roubenka“. Architekt roku ji zasadil do Krkonoš

    Abecedazahrady Máte malou zahradu? 30 tipů, jak z ní vybudovat útulné místo k odpočinku

    Máte malou zahradu? 30 tipů, jak z ní vybudovat útulné místo k odpočinku

    Další doporučené recepty:

    Vanilkove rohlicky X.
    Vanilkove rohlicky X.
    Vanilkové rohlíčky
    Vanilkové rohlíčky
    Vanilkové rohlíčky
    Vanilkové rohlíčky
    Vanilkové rohlíčky a kuličky z jednoho těsta
    Vanilkové rohlíčky a kuličky z jednoho…
    Vanilkové rohlíčky II.
    Vanilkové rohlíčky II.
    Vanilkové rohlíčky kakaové
    Vanilkové rohlíčky kakaové
    • Recepty.cz
    • Vanilkové rohlíčky - rychlé
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí