
|
moje hodnocení: 0
4.9
24. 12. 2016 02:06
Pri akej teplote a ako dlho sa tie rohlicky pecu v plynovej rure?
18. 12. 2016 12:22
To těsto je bez vajec ? Děkuji. :-)
16. 12. 2016 20:06
Trochu testa jsme obarvili kakaem a delali jsme i jine tvary. Taky pridavame fotku.
12. 12. 2016 15:33
na kolik se prosim vás ty rohlíčky pečou ?
8. 12. 2016 01:05
boze Kaceno ty jsi ale bozi krava :'(
4. 12. 2016 12:41
Maslo můžeš vždy nahradit jiným tukem jako Hera a pod . Ale je to prostě "NÁHRAŽKA" . Za těch pár korun co ušetříš na másle ta chut cukroví za to nestojí . Máslové je prostě máslové !!!
4. 12. 2016 12:39
Peču iž druhým rokem a jiné už péct nebudu . Ani loni ani letos se mi ani jeden nezlomil a chutově jsou špica !!! Jen je teda muj syn vykrajuje z plátu na malá srdíčka z liskáču a z mandlí máme čtyřlístky .
3. 12. 2016 18:41
Můžeš dát Heru i jiný tuk, např. rostlinný tuk z Penny, jde o zvyk pekařek. Můžeš zkusit i nepečené
2. 12. 2016 18:29
Dobrý den, mohu se zeptat, můžu místo másla dát heru? Peču prvně sama :) a ještě jsem koukala na slepované a také tam píšou máslo, šla by taky hera? Nerozumím tomu co je lepší :D Děkuji!!!
2. 12. 2016 13:15
Upekla jsem je na Ukrajině! Během několika sekund byly pryč! Fantastické, chutné a jednoduché!Pro velký úspěch jsem je musela udělat ještě jednou! Moc děkuji za tento super recept!
2. 12. 2016 08:33
Rohlíčky jsou výborné, peču je dle tohoto receptu už třetí rok, ale jak nemám mlýnek na maso, je s nima strašná práce je vytvarovat a nejen po upečení jsou extrémně křehké.
30. 11. 2016 09:20
Já pekla na 230 stupňů a byly famózní <:-)
30. 11. 2016 09:18
Výborné <3 <3 <3 Děkujeme
29. 11. 2016 12:38
je tam zbytecne moc masla, musela jsem pridat mouku davala - od oka ze sacku cca 50 g.
19. 12. 2015 18:08
Jak se mají péct? Jak dlouho a na kolik stupňů v elektrické troubě?
17. 12. 2015 23:19
nechapem, piekla som na 180 a cele sa roztiekli, zplacateli a na vrchu spalili, ale cesto zostalo makke nedopecene....??? ingrediencie presne podla receptu
14. 12. 2015 12:34
Velice jednoduche, rychle a chutne. Dekuji :-)
13. 12. 2015 16:19
:-D Moc dobre supr .
12. 12. 2015 13:25
Těsto hrozné, řídké, lepí se a přesně podle receptu
12. 12. 2015 13:25
Těsto hrozné, řídké, lepí se a přesně podle receptu
11. 12. 2015 08:20
Dobrý den, vaše hodnocení bylo vymazáno, můžete recept ohodnotit znovu. :-)
9. 12. 2015 15:00
Je to normalni maslo nebo napr hea na peceni
8. 12. 2015 15:18
ankor, proč myslíte, že žloutek do rohlíčků nepatří? Už moje babička před 60 lety žloutek dávala a téměř ve všech receptech i nyní se dává. Já sama dávám 2 a rohlíčky jsou výborné.
7. 12. 2015 20:41
Uzasne chutnaji, s testem se dobre pracuje. Moc dekuji za recept
4. 12. 2015 10:18
Žloutky do rohlíčků nepatří.
2. 12. 2015 15:34
Je to asi vídeňská varianta - tam vajíčko ani žloutek není.
2. 12. 2015 14:00
a nechybí tam náhodou žloutek?? Bez žloutku se těsto určitě rozdrobí. :-)
2. 12. 2015 13:58
a nechybí tam náhodou žloutek?? Bez žloutku se těsto určitě rozdrobí. :-)
2. 12. 2015 13:53
a nechybí tam náhodou žloutek???
1. 12. 2015 17:45
A na jakou teplotu mam nastavit horkovzdušnou troubu...?
27. 11. 2015 13:21
A můžu se zeptat..vajíčka nepotřebuju? Prosím co nejrychleji :-S O:-) =-O :-\ :-\ :-\
27. 11. 2015 13:20
A můžu se zeptat..vajíčka nepotřebuju? Prosím co nejrychleji :-S O:-) =-O :-\ :-\ :-\
20. 11. 2015 20:02
Sice jsem ty rohlíčky ještě neudělal, ale myslím si že budou eňo ňuňo! O:-) =-O
20. 12. 2014 15:58
testo se mi droli, nevite proc? nejde z nej nic tvarovat? :( ingredience vsechny presne dle receptu...
11. 12. 2014 19:11
Na kolik stupňů a jak dlouho péct? Děkuji
6. 12. 2014 20:33
Ty rohlíčky jsou tak výborný každej to málem snědl :-* :-\ :-[ ;-) :-|
6. 12. 2014 15:58
Pekli se rychleji než bych čekala, takže jsem první várku spálila :-! Jinak ale dávám palec nahoru, recept je opravdu jednoduchý, postup je rychlý a chuťově jsou rohlíčky vynikající. ;-)
3. 12. 2014 11:32
Omg, vždyť to tak autor dělá také - jak je psáno v ingrediencích.
16. 12. 2013 17:49
úžasné a křehké ... :-)
15. 12. 2013 00:19
Výborné, jen mi ještě teplé obalujeme v cukru moučce smíchané ve vanilkovém cukru 8-)
9. 12. 2013 14:05
nechejte je uležet a hodně pocukrujte
9. 12. 2013 14:04
mám tento recept,rohlíčky nechám vychladnout a potom hustě pocukruju dvakrát za sebou
8. 12. 2013 14:40
Včera jsem je pekla, dala jsem přesné množství ingrediencí, ale vůbec mi nechutnají.. :( Připadají mi děsně máslové.. Nevíte, kde jsem udělala chybu? Upozorňuji, že jsem dala vážně máslo, ne nějaký tuk na pečení.. :-(
8. 12. 2013 08:59
výborné- zkusila jsem z másla - a jsou vynikající!!!! obaluju až po vychladnutí - jinak jsou křehké - dnes dělám z dvojité dávky znovu <:-)
3. 12. 2013 18:14
Rohlíčky jsou famozní, manžel už mi jednu dávku snědl, dnes udělám pro jistotu dvojitou ;-) ;-) ;-)
28. 11. 2013 08:40
Rohlíčky jsou výborné!! Jsou hodně křehké, takže se musí s upečenýma zacházet opravdu opatrně. Možná budu muset dělat ještě jednou, jelikož si nejsem jistá jestli do vánoc všechny nesníme ;-)
15. 12. 2012 21:45
Prostě perfektní. Hned se rozplývají na jazyku :-*
26. 11. 2012 11:21
Přidejte recept i na tyto stránky a soutěžte o nový iPad mini :) http://www.soutezplus.cz/s/uMaWTQdh/
6. 12. 2011 15:42
Mám totžný recept, válím ručně a jsou výborné, netvrdnou a v puse se rozplynou. Když už mi válení nebaví, ze zbytku udělám v ruce malou kuličku, dám na plech a doprostřed posadím jeden větší lískový ořech, po upečení ozdobím čokoládovou polevou cik cak. Vypadá to hezky a máte hned jiné cukroví ;-)
29. 3. 2008 21:27
Katko mnoho štěstí do příštích dnů a roků, ať se vám daří nejenom v kuchyni. Stejný recept používám už léta a nikdy nezklamal.
27. 3. 2008 09:16
Dělala jsem na vánoce,nemají chybu.Za pár dní se vdávám a jdu je dělat i na svatbu:).Určitě budou mít úspěch.
11. 12. 2007 15:43
děkuju, v sobotu jdu na to..
11. 12. 2007 09:22
Lucko, můžěte to tak udělat, nejlepší je nechat těsto déle v lednici (klidně přes noc).Vytvarujte tenký váleček, aby byly rohlíčky hezky malé,opravdu v troubě nabudou.
10. 12. 2007 10:38
Jsem kuchařka začátečnice, lze místo použití strojku na maso vytvořit z těsta váleček na válu a z něj odkrajovat jednotlivé rohlíčky?? Díky za radu..
9. 12. 2007 17:09
Super!!!!Za jedna!!!Jednoduché a rychlé a výborné!
6. 12. 2007 18:29
Moc dobré ! Pekla jsem poprvé, pomahaly mi i moje dve holcicky a vysledek nam vsem chutna. Takze super !
12. 11. 2007 13:46
Tento recept také dělám i děti pomáhají s pečením,ale i se spotřebou.Hned jsou pryč.
8. 11. 2007 10:03
Přesně tento recept dělám a je vynikající,okamžitě měkké,netvrdnou,válím ručně opravdu malé,v troubě nabydou.Jiné nedělám,dala jsem 1!
14. 12. 2006 22:32
Rohlíčky jsou vynikající!"Nevýhodou" je,že se dají konzumovat hned po upečení-musela jsem péct 2x,aby něco zbylo na vánoce.Zařazuji mezi oblíbené recepty.Díky!
11. 12. 2006 13:49
Lenko, jsem moc ráda, že rohlíčky chutnají, já jsem je dělala před týdnem a asi budu muset dělat ještě jednu dávku, mizí opravdu rychle. Dělala jste je strojkem anebo ručně?
11. 12. 2006 12:37
Rohlíčky jsou výborné,já jsem zkusila dát místo vlašských oříšků namleté buráky co tu zbyly od mikuláše, a musím říct že se opravdu povedly, jsou výborný
10. 12. 2006 23:33
Já je peču ve formičkách ve tvaru rohlíčku.Dnes jsem v televizi slyšela,že se dříve stříkaly rumem.Vyzkouším to,chystám se upéct ještě jednu dávku.
3. 12. 2006 14:20
Evko, já zase používám tvar dole rovný, nahoře vlnky.Letos zkusím i ta "srdíčka".
2. 12. 2006 19:05
Vanilkové rohlíčky dělám také mlýnkem na maso a používám k tomu tvar srdíčka obrácený špičkou nahoru.
2. 12. 2006 17:33
Tyto rohlíčky peču taky,jsou moc dobré.Loni sem místo ořechů dala mandle a namáčela do čokolády a velmi nám chutnali.
27. 11. 2006 11:35
Myslím, že zase tak velké nejsou, ale není problém tvarovat je ručně a udělat je menší.Já je peču proto, že jsou opravdu výborné a příprava je rychlá a to člověk s malými dětmi ocení.
27. 11. 2006 11:12
Tento recept znám, opravdu se do těsta nedává žádné vejce a máslo musí být I., s nějakým rostliným to není dobré. Při pečení se nafouknou a zvětší, tak že to jsou přímo rohlíky, ale výborné. Dávám za 1.