Losos v sezamové krustě

moje hodnocení: 0

0.0

hodnotilo: 0
doba přípravy: 20 minut
počet porcí: 1 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: daada22

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 3
      g sůl
    • 2
      ml olivový olej
    • 7
      g rozmarýn
    • 40
      g limetka
    • 4
      g brusinky (kanadská)
    • 15
      g sezam
    • 7
      ml olej
    • 80
      g filé z lososa

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Filety z lososa omyjeme, pokapeme citronovou šťávou a osolíme.

RADA: Jak se zbavit zápachu rybiny z rukou i nádobí

2
Lososa obalíme v sezamu a dáme jej smažit do horkovzdušné trouby nebo konvektomatu na 180°C.
3
Během smažení rybu posypeme rozmarýnem a pokapeme citronovou šťávou.

RADA: Nejlepší rybí obědy? Fish&chips i ryba na fenyklu

4
Poznámka: Hotový losos má typickou vůni po rozmarýnu a chuť po citronu, doplněné sezamovou krustou.
Použité ingredience v tomto receptu: Brusinky Filé z lososa Limetka Olej Olivový olej Rozmarýn Sezam Sůl

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
 
 

Další doporučené recepty: