Těstovinový salát s tuňákem a fazolkami

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: 2 porce
počet kalorií: 387 kJ
autor: ozzy2233

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 100
      g celozrnné těstoviny syrové
    • 7
      g olivový olej
    • 150
      g rajčata
    • 100
      g tuňák - ve vlastní šťávě
    • 100
      g zelené fazolky mražené
    • 60
      g cibule
    • sůl
    • pepř mletý
    • bazalka (čerstvá nebo sušená)

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Těstoviny uvaříme v osolené vodě. V tomto případě kupuji těstoviny celozrnné žitné. Scedíme a dáme do misky. Poté si uvaříme zelené fazolky v osolené vodě, scedíme a přidáme do misky.
2
Nakrájíme najemno cibuli, rajčata nakrájíme na kousky a dáme do misky. Přidáme tuňáka i s vlastní šťávou, zakápneme olivovým olejem a vše promícháme. Dochutíme solí, pepřem, přidáme bazalku a znovu promícháme.
3
Ideální podávat hned, ale můžeme i vychladit.
4
Energetická hodnota je psaná na 100 g.
5
!!! DOBROU CHUŤ !!!

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.