moje hodnocení:
5,0
Ostrá tvarohová pomazánka
Ostrá papriková krémová polévka
Ostrá směs s kedlubnami
Česnečka se šunkou a sýrem
Turecký chléb Ramadan Pide (Ramazan…
Klasické palačinky
Pečené sladké brambory s řepou
Zapečené brambory s brokolicí,…
Velmi snadná žampionová omáčka
Rychlé povidlové řezy
Dýňové kuře (králík) na bylinkách
Salát z pekingského zelí - zdravě a…
10. 2. 2017 19:14
Já pomazánky nejím, ale všem ostatním moc chutnala. Proto dávám 1 :-)
7. 4. 2014 14:40
Tuk a jaký tuk. Dost podstatné info, které tu chybí.
6. 4. 2014 14:04
Vynikající řízná pomazánka, není co vytknout.
6. 4. 2014 14:02
Heru si nechte na pečení, vražte tam máslo, nic nezkazíte :)
6. 4. 2014 14:01
Myslím, že autorka to myslela tak, že je jedno, jaký tuk se tam dá, ale ta Lukana mi přijde zbytečná, tu si nechte na pečení. Zkuste změklé máslo (nebo margarín, pokud máte raději), tím nic nepokazíte.
27. 1. 2011 16:56
Ano, už je opraveno, díky.
27. 1. 2011 16:27
Měkký salám je teda měkký tvaroh? :-)
11. 4. 2009 18:36
Hrozně dobrá. Doporučuji.
30. 6. 2008 18:31
Není špatná, příjemná obměna tvarohu...jako tuk jsem tam šupla Perlu.
29. 6. 2008 10:08
Ja myslím že to bude máslo to je na pomazanky nejlepší.
29. 6. 2008 09:51
taky by mne zajímal ten tuk.Hera?Máslo?Doufám,že to někdo bude vědět,vypadá to moc dobře!!!
28. 6. 2008 23:53
Můj první recept z tohoto servru. Výbornéééé a jednoduchéééé!!!!
6. 7. 2007 17:48
ale jaky tuk?mysli s etim zmnekly margaryn a nebo jako lukana zmekla?
2. 4. 2004 06:16
Doporučuji, výborné!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chřestový salát s bramborovou pizzou
Pesto z medvědího česneku
Pomazánka z červené řepy II.