Ostrá pomazánka s pivem

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Věra z DC

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Tvaroh vyšleháme se změklým tukem a s pivem. Přidáme koření, sůl a nakonec vmícháme nakrájenou cibuli.
Použité ingredience v tomto receptu: Chilli Cibule Drcený kmín Měkký tvaroh Paprika - sladká Pivo Sůl Tuk
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Skarpa
    Skarpa |

    10. 2. 2017 19:14

    Já pomazánky nejím, ale všem ostatním moc chutnala. Proto dávám 1 :-)

  • Jana
    Jana |

    7. 4. 2014 14:40

    Tuk a jaký tuk. Dost podstatné info, které tu chybí.

  • ČernáLuna
    ČernáLuna |

    6. 4. 2014 14:04

    Vynikající řízná pomazánka, není co vytknout.

  • ČernáLuna
    ČernáLuna |

    6. 4. 2014 14:02

    Heru si nechte na pečení, vražte tam máslo, nic nezkazíte :)

  • ČernáLuna
    ČernáLuna |

    6. 4. 2014 14:01

    Myslím, že autorka to myslela tak, že je jedno, jaký tuk se tam dá, ale ta Lukana mi přijde zbytečná, tu si nechte na pečení. Zkuste změklé máslo (nebo margarín, pokud máte raději), tím nic nepokazíte.

  • Tereza T
    Tereza T |

    27. 1. 2011 16:56

    Ano, už je opraveno, díky.

  • Soňa
    Soňa |

    27. 1. 2011 16:27

    Měkký salám je teda měkký tvaroh? :-)

  • Šárka Kučerová
    Šárka Kučerová |

    11. 4. 2009 18:36

    Hrozně dobrá. Doporučuji.

  • Petule B.
    Petule B. |

    30. 6. 2008 18:31

    Není špatná, příjemná obměna tvarohu...jako tuk jsem tam šupla Perlu.

  • martina markusikova
    martina markusikova |

    29. 6. 2008 10:08

    Ja myslím že to bude máslo to je na pomazanky nejlepší.

  • Ladislav Dorazin
    Ladislav Dorazin |

    29. 6. 2008 09:51

    taky by mne zajímal ten tuk.Hera?Máslo?Doufám,že to někdo bude vědět,vypadá to moc dobře!!!

  • Jiří Jan
    Jiří Jan |

    28. 6. 2008 23:53

    Můj první recept z tohoto servru. Výbornéééé a jednoduchéééé!!!!

  • Andik
    Andik |

    6. 7. 2007 17:48

    ale jaky tuk?mysli s etim zmnekly margaryn a nebo jako lukana zmekla?

  • Jana
    Jana |

    2. 4. 2004 06:16

    Doporučuji, výborné!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!