Bylinkové jogurtovo-hořčicové filé

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 60 minut
počet porcí: 3 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 600
      g rybí file z tresky, kapra... bez přidané vody, cca
    • 100
      g bílý jogurt
    • 30
      g dijonská hořčice nebo plnotučná
    • tymián nebo rozmarýn - nasekané lístky
    • 1
      stroužek česnek
    • sůl
    • rozšlehané vejce
    • strouhanka
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Filety osušíme, osolíme a na hodinku je necháme odležet v marinádě, kterou jsme umíchali z jogurtu, hořčice, rozetřeného česneku a nasekaných lístků bylinek dle chuti, kterou jsme na ně nanesli.
2
Pak filety z marinády vyndáme, necháme okapat, protáhneme v rozšlehaných vejcích a obalíme ve strouhance. Smažíme z obou stran dozlatova v pánvi s rozpáleným olejem.
3
Podáváme s bramborovou kaší, vařeným bramborem...
Zařazení: Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
 
 

Další doporučené recepty: