Králičí hřbet v hořčičné omáčce

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks šalotka
    • sůl
    • pepř mletý
    • 2
      stroužek česnek
    • králičí hřbet s kostí
    • 3
      lžíce hladká mouka
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 100
      ml bílé víno - suché
    • 200
      ml drůbeží vývar
    • 2
      lžíce dijonská hořčice

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Šalotky nakrájejte na proužky, česnek na tenké plátky. Hřbet ze všech stran osolte a opepřete. Pak jej poprašte hladkou moukou a zprudka zatáhněte na rozpáleném oleji. Maso vyjměte a ve výpeku zpěňte cibuli s česnekem. Podlijte vínem a vývarem a nechte chvíli odvařit. Vmíchejte hořčici, trochu soli a pepře a vložte maso zpět. Duste 10 - 15 minut doměkka. Podávejte ozdobené bylinkami, jako příloha se hodí světlé pečivo.

Komentáře k receptu

  • Flin
    Flin |

    4. 1. 2017 14:20

    Hořčici jakou a kolik? Recept šitý horkou jehlou s masem co neni králičí hřbet.

Další doporučené recepty: