• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Info.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • Orbion.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MojeZdraví.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dýně Vánoční cukroví
    • Recepty.cz
    • Domácí chleba
    Napište svůj komentář k receptu

    Domácí chleba

    autor: Kačenka Horáková
    0.0
    moje hodnoceni
    4.1
    hodnotilo: 56
    doba přípravy: 60 minut
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Domácí chleba
    Domácí chleba
    Domácí chleba
    Domácí chleba
    Domácí chleba
    Domácí chleba
    Domácí chleba
    5fotografií
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    8 porce
      • 1
        hrnek žitná chlebová mouka
      • 3
        hrnek hladká mouka
      • 1
        lžička drcený kmín
      • 2
        lžička sůl
      • 1
        špetka sušené droždí
      • 1
        lžička ocet
      • 2
        hrnek studená voda

    Postup přípravy receptu

    1
    Žitnou a hladkou mouku, kmín, sůl a půl lžičky sušených kvasnic nasucho promíchám, přidám ocet, vodu, znovu promíchám, posypu chlebovou moukou, přikryju a nechám kynout 12 až 18 hodin při pokojové teplotě. Znovu promíchám, znovu zasypu a nechám 30 minut odpočinout. Zatím zapnu troubu na 230°, nechám v ní rozehřát hrnec na půl hodiny, pak do něj dám těsto, zasypu kmínem a přikryté poklicí peču° na 230°. Po půl hodině sundám poklici, dopeču 20 minut na 220°, vyklopím na mřížku a chleba je hotový.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Domácí chleba z žitné mouky

    Domácí chleba z žitné mouky

    Domácí  chléb

    Domácí chléb

    Domácí vánoční rumový chlebíček vláčný

    Domácí vánoční rumový chlebíček vláčný

     
    Vyzkoušeli recept

    Komentáře k receptu

    Tito kuchaři vyzkoušeli recept:
    ČernáLuna ČernáLuna
    etny etny
    motyq motyq
    teterova teterova
    Sesilienka Sesilienka
    recepty73 recepty73
    Michaela_93 Michaela_93
    Demiii Demiii
    • Jiřina Kokešová | 26. 3. 2017 07:59

      Tento chleba už dělám poněkolikáté a je vynikající. Vždy se my povedl. večer zadělám a ráno upeču <3 <3

    • Tahitty
      Tahitty | 21. 5. 2016 12:47

      Droždí dávám čerstvé, množství v poměru k mouce (asi 3/4) kostky. v teple kyne max. dvě hodiny a je výborný :) ;-)

    • Demiii
      Demiii | 9. 2. 2016 13:25

      Tento recept jsem odzkoušela už asi 5x a pokaždé se po něm jen zaprášilo. Akorát jsem pozměnila poměr mouky na 2 hrnky žitné a 2 hrnky hladké. Jelikož tmavé chleby máme radši :-))

    • pavlínkakyticka
      pavlínkakyticka | 23. 1. 2016 12:08

      bohuzel jem to nechala zadelatr i v pekarne ale je tam hodne tekutin na to jak malo sypkych ingredienci, testo bylo hodne lepive mouky je tam opravdu zadane spatne mnozstvi... Musela jsem mouky hodne dodavat .. Jinak chutove neni spatne ale recept me trochu odradil bohuzel :-( :-(

    • žena
      žena | 8. 1. 2016 19:23

      dyť mezi tim nehneš ani prstem

    • yvonx | 8. 1. 2016 11:20

      Jarda . odrazuje mě 12 - 18 hodin kynutí nezajímavé.....děkuji

    • yvonx | 8. 1. 2016 11:20

      Jarda . odrazuje mě 12 - 18 hodin kynutí nezajímavé.....děkuji

    • Michaela_93 | 30. 11. 2015 12:24

      Právě jsem chleba vytáhla z trouby a vypadá parádně i skvěle voní! :) Ted jsem jen zvědavá jak vypadá uvnitř :)

    • Michaela_93 | 30. 11. 2015 12:17

      Právě jsem dopekla chleba a vypadá báječně :) Ted jsem jen zvědavá jak bude vypadat unitř :) Ale voní krásně ;)

    • Michaela
      Michaela | 30. 11. 2015 12:05

      Právě jsem chleba dopekla a vypadá parádně 8-) ted jsem jen zvědavá jak vypadá uvnitř :-\ :-) ale voní nádherně!!

    • anevanu | 30. 11. 2015 09:13

      já nevím,některé recepty kolují mezi lidmi a jsou si podobné stává se to a zkoušela jsem si tu najít uživatele Leoš nebo Leošek a vůbec jsem ho tu nenašla.takže dámo kdepa ten receptík je XD :-|

    • Tahitty
      Tahitty | 24. 11. 2015 11:02

      samozřejmě že ano :) Dávám kostku čerstvého zn. Vivo. není cítit po droždí a do dvou hodin můžu péct :) a co se týká poměrů mouky, tak to střídám. ale klasickému kupovanému se asi nejvice blíží varianta uvedená v receptu 3hr. hladké a 1hr,žitné. Když peču chleba, tak podle tohoto receptu a vždy se povedl :) ;-)

    • Kačenka Horáková
      Kačenka Horáková | 8. 11. 2015 16:48

      Docela kulím oči na to, co tu čtu. To musím být autorka, abych mohla fajn recept, který mám a ráda využívám, zveřejnit? V tom případě pardón. Opravdu jsem měla za to, že webovka s recepty slouží pro recepty, které jsou osvědčené a nějak chválené a chutné, ale že tu na mě někdo bude dělat dlouhý nos kvůli tomu, že už recept četl někde jinde s jiným složením… takže BINGO, dámo.

    • Věra
      Věra | 6. 11. 2015 07:18

      A Leošek se nebrání .... Proč někteří lidé vydávají recepty za své ? Tento recept byl přímo tady zveřejněn v únoru 2011, od té doby jiný chleba nepeču. A Leošek píše, že dává 1 hr. hladké mouky, 2 hr. polohrubé a 1 hr. žitné. Musím říct, že tahle kombinace je nejlepší. A pečou ho moji známí a známí ... dá se říct geometrická řada. Moje zkušenost - opravdu stačí půl kávové lžičky instantního droždí, nezapomenout na ocet a vždycky se povede. Důležité je kynutí a to nešidím, nechávám 18 hodin. ... Kdo je tedy autor - před tím smekám ! :-) :-) :-)

    • Verca
      Verca | 30. 10. 2015 21:08

      Dobry den chtela bych se zeptat.chleba vypada uzasne ale nemohu bilou mouku.nikdy jsem nepekla z zitne mouky co by se tedy stalo kdyby jsem misto 3hrnicku hladke a 1zitne mouky dala 4te zitne?Dekuji za odpoved

    • Venca
      Venca | 8. 10. 2015 19:28

      Tento chleba delam uz dlouho....super recept...doba kynuti se da snizit tak na 4-6 hodin kdyz misu postavite na hrnec naplneny horkou vodou....funguje to a chleba je stejne super.....jeste jeden postreh....kdyz date testo do vyhrateho hrnce tak ho jeste pokropte vodou treba rozprasovacem, potom priklopte a pecte 1 hodinu a 35 min na 180 stupnu jen pri vrchnim ohrevu trouby ve prostred trouby a viko vubec neodklapejte...

    • Renata
      Renata | 5. 8. 2015 22:51

      Ta doba je nutná, aby hmota řádně prokynula, těsto se nehněte, jen se suroviny promíchají. Nejlíp je zadělat ráno a večer se peče. Nebo obráceně a nechat přes noc.

    • Kája
      Kája | 4. 8. 2015 08:31

      Musí být doba kynutí tak dlouhá nebo stačí i méně ? Budu péct poprvé a na tenhle recept čtu samou chválu takže také vyzkouším :-)

    • margit
      margit | 31. 7. 2015 21:20

      zrovna chleba peču snad se podaří :-)

    • Zuzana
      Zuzana | 21. 6. 2015 11:26

      Můj první chléb a je super, dala jsem jen poměr mouky - 2 hrnky hladké a 2 hrnky žitné. Asi začnu dělat z dvojité dávky :-)

    • Zuzana
      Zuzana | 21. 6. 2015 11:26

      Můj první chléb a je super, dala jsem jen poměr mouky - 2 hrnky hladké a 2 hrnky žitné. Asi začnu dělat z dvojité dávky :-)

    • hnědý
      hnědý | 31. 5. 2015 18:45

      :-) je výborný nic neměním,

    • hnědý
      hnědý | 31. 5. 2015 18:45

      je výborný nic neměním,

    • Kačenka Horáková
      Kačenka Horáková | 28. 3. 2015 09:30

      Omlouvám se za nereagování na vůbec nic. Já teprve dnes zjistila, že jsou tu nějaká hodnocení a tolik komentářů. :-) Moc děkuju, přešla jsem na pohankový chleba, ale po tom čtení tady zrovna dnes udělám zas tenhle… :-) Vypečenou a křupavou sobotu všem! :-*

    • Lucy
      Lucy | 20. 3. 2015 19:52

      Výborný je :-)))

    • Albert
      Albert | 27. 12. 2014 18:07

      Dobrý chleba ale udělal jsem dvě změny 8-) místo 3 hrnku hladké, dávám 2 hrnky pšeničné chlebové a 1 hrnek hladké mouky, místo octa dám 2 lžíce žitného kvásku a přidal jsem 1/4 lžičky koriandru. Chleba je teď výborný a jiný už nedělám ;-)

    • Janinka
      Janinka | 17. 11. 2014 13:06

      včera jsem zadělala těsto a dnes upekla.....chleba je výborný krásně křupavý...akorát tedy jsem ho pekla jen tak bez formy a rozjel se mi do stran takže je nízký....příště tedy musím péct ve formě...a jinak mouku jsem upravila na poměr 2 hrnky žitné a 2 hrnky hladké....tvůrci děkuji za recept :-)

    • štěpánka
      štěpánka | 8. 9. 2014 21:00

      já zadělávám těsto na chleba pivem 8-)

    • maruska73 | 2. 9. 2014 22:13

      Pečení není potřeba nějak speciálně řešit. Ingredience odměřené na hrnky tak jak je to v receptu (droždí ale 1/2 kostky nebo sáčku) nechám zamíchat a vykynout v domácí pekárně. Než začne péct, těsto vyndám, zamotám jako na knedlík a než se rozehřeje trouba nechám už na plechu dokynout. Před pečením potřu těsto studenou vodou. Peču horkovzduchem cca 45 min. při 170 st. Chleba nabude do výšky, ale nerozjede se. Do trouby je vhodné dát kastrůlek nebo na pekáček trochu horké vody. Chléb ze začátku v páře tak snadno nepraskne. Po upečení potřu studenou vodou a nakonec omastkem. Kůrka tím změkne. Opravdu to není věda. Po čase naprostá rutina.

    • Di
      Di | 26. 8. 2014 08:12

      Skoro bych řekla, že hrnec je důležitý, protože chleba pečete zpočátku přikrytý. Musela byste ho zkusit zakrýt alobalem a možná by se taky více rozjel do šířky. Když máte menší nádobu, těsto Vám při pečení nabude více do výšky. Zkuste s hrncem a pak, až to budete mít v ruce, sama uvidíte. Rozhodně za pokus stojí! ;-)

    • penzionalenka
      penzionalenka | 25. 8. 2014 14:37

      Určitě zkusíme a dáme vědět. ;-)

    • Jiřina Kokešová | 23. 8. 2014 10:08

      Je výborný :-*

    • oliv
      oliv | 15. 8. 2014 17:45

      Remoska je s teflonovym povrchem? Děkuji

    • Cappy
      Cappy | 25. 7. 2014 18:21

      Špatně mi těsto vykynulo, ovšem mou chybou.. Mám ho teda kulatý a menší, ovšem chuťově je výborný :))

    • Eva
      Eva | 9. 7. 2014 19:51

      Chci se zeptat, da se pect bez toho hrnce, jen jako bochnik, nebo je ten hrnec zasadni? Diky za pomoc

    • blanka
      blanka | 1. 6. 2014 20:00

      peču ho často a je super, peču z dvojité dávky a je za chvíli pryč

    • Tahitty
      Tahitty | 5. 5. 2014 16:01

      pokud máte skleněný pekáč nahřátý, tak se nepřichytne :) Jednou jsem ho nenahřála a dolovala jsem chleba škrabkou :)

    • Hanka
      Hanka | 24. 3. 2014 10:53

      Chleba jsem dělala z hladké mouky je super jenom ještě musím zjistit čas jak dlouho jsem ho pekla to jsem nějak nevystihla, ale všem chutnal.

    • Michal
      Michal | 23. 3. 2014 20:57

      Zdravím, chci se zeptat. Dělám chleba z chebové mouky celozrnné žitné (200g) a pšeničné (300g) a půl kostičky droždí. Někde jsem četl,že se má po 2 hodinách vykynutí těsto znovu zapracovat a zapracovat do něj případně semínka. Těsti mi pak ale ani po 3 hodinách moc nevykyne. Trochu jo, ale žádná sláva. Chci se zeptat, jestli to s tím opracováním po prvním vykynutí není nesmysl, popř. zda to vypoustit a seminka dávat rovnou do mouky na začátku? Děkuji za odpovědi.

    • Di
      Di | 22. 3. 2014 10:14

      Vidím, že autor neodpověděl, tak se podělím se svými zkušenostmi. peču ze 3 1/4 l hrnků (voda cca 1 a 1/4 hrnku - dávám bublinkatou), půl žitná mouka, půl běžná hladká. Kvasnic stačí dát 1 zarovnanou kávovou lžičku i o trochu méně. :-)

    • VeVerunka | 21. 3. 2014 19:58

      Dělala jsem ho už několikrát a dávám čajovou lžičku a vždycky se povede =)

    • Štěpa
      Štěpa | 23. 2. 2014 22:00

      Ahoj, chci se zeptat, to opravdu stačí tak málo těch sušených kvasnic? To vykyne? Já pekla chleba z kila mouky (půl kila pšeničná a půl kila žitná chlebová mouka), 2 menší nahrubo nastrouhané brambory, sůl, kmín, chlebové koření a 750 ml vlahé vody a teď se podržte, já tam dal 2 pytlíčky toho sušeného droždí :-D :-D Našla jsem totiž recept, kde se mělo dát 4 dk kvasnic(ta kostka), tu jsem neměla, tak že dám sušené droždí. Ten pytlíček má 10 g a je na něm napsáno, že nahrazuje 2 dk klasických kvasnic. Takže mi vyšly 2 ty pytlíčky. No a teď čtu, že jenom špetku? Tak to asi do rána pěkně vykynem :-D :-D :-D tak jsem teď pěkně znejistěla.

    • Martin
      Martin | 15. 2. 2014 08:46

      Zdravim. Už mám nějaké pekařské kousky za sebou a tak zkouším tenhle chlebík. Podle mne je úplně jedno zda tam dám sušené a nebo normální droždí.Používám sušené od Dr.Oetker a super. Kynutí záležì od teploty. V deset večer jsem si udělal těsto v deseti litrovém lavoru přesně podle receptu a ráno v sedm mám plný lavor.Ještě to nechám chvilku dojít a hurá do pečení.Jen mám strach aby se mi nepřilepil ve sklo pekáči. 8-)

    • DEXTER
      DEXTER | 8. 2. 2014 21:46

      Nedoporučuji tam dávat normální mouku má totiž nízky obsah lepku měůa by se tam dávat jenom chlebová mouka !!! =-O

    • DEXTER
      DEXTER | 8. 2. 2014 21:42

      Ahoj kristýno doporučil bych ti tam dát sušené droždí ;-) myslím že v bille ho seženeš a dej ho tam asi tak 5-10 gram TO V KOSTCE TAM NEDÁVEJ do chlebá se dává jenom sušené droždí !

    • Kristyna
      Kristyna | 8. 2. 2014 11:46

      Moc prosim o radu, rada bych ho zkusila, ale kvuli dobe kynuti radeji s cerstvym drozdim dle vasich zkusenosti, jen nevim kdy a jak tam to cerstve drozdi dat. Zda zadelat kvasek nejprve jako u kynutych test a pokud ano jak a z ceho a nebo ho jen rozdrobit do mouky? Dekuji moc za rady, jsem uplny zacatecnik :-)

    • Lenka
      Lenka | 1. 2. 2014 18:19

      Nepěchujte hrnky, jen nabrat a nasypat!

    • Di
      Di | 30. 1. 2014 19:10

      Taky jsem včera pekla podle stejného receptu a těsto bylo hodně husté. Chleba byl fajn!

    • VeVerunka | 29. 1. 2014 22:15

      Mám těsto velmi husté, je to v pořádku? Včera jsem dělala jiný recept, ale poměrově podobný a bylo uplně tekuté..

    • Anonymous
      Anonymous | 23. 1. 2014 17:50

      výbornej nejvíc chutnal bráchovi

    • polmari | 23. 1. 2014 12:07

      Absolutně vynikající - dělala jsem již podruhé v remosce a tak můžu majitelům remosek poradit: na normální velikost remosky dejte 2 hrnky hladké a 1 hrnek žitné, nenechávejte zmiňovaných 30 minut odpočívat, ale rovnou remosku zapněte (odpočinek proběhne během rozehřívání remosky). Pečení trvá cca 1 a čtvrt hodiny. Remoska se ničím nevymazává. Dobrou chuť :-P

    • grehulka
      grehulka | 16. 1. 2014 18:26

      Tak jsem ho vyzkoušela. Muj první chleba. Jednoduchý a rychlý. :-)

    • Tahitty
      Tahitty | 12. 1. 2014 00:16

      půl kostky stačí. Zrovna dnes sem ho pekla :)

    • Vlaďka
      Vlaďka | 11. 1. 2014 18:25

      Dobrý den, také by mě zajímalo jak to vychází při klasickém droždí. Moc děkuji.

    • Jana
      Jana | 4. 1. 2014 22:41

      Tahitty můžu se zeptat kolik toho klasického droždí používáte (kostku 42 g?) a jestli chápu správně, že pak chlebu stačí kynout místo psaných 12-18 hodin jen cca 3 hodiny? Děkuji!

    • Tahitty
      Tahitty | 22. 12. 2013 19:41

      Zdravím, chleba peču jen už podle tohoto receptu. Droždí dávám klasický, né sušený, aby odpovídalo množství mouky a kyne mi to cca 2-3 hodiny. V teflonovým hrnci se mi to nepřipeklo, ale v pekáčku už jo. To bylo peklo :) Tak teď peču v pekáčku (kvůli šíšovtémui tvaru) vyloženém pečícím papírem a je vše bez propblémů. :-)

    • Anonymous
      Anonymous | 3. 12. 2013 20:30

      lutsgbfwsawdftv

    • Kateřina
      Kateřina | 27. 11. 2013 09:17

      Musí být doba kynutí tak dlouhá, nebo to jde zkrátit na půlku? :-\ :-)

    • teterova
      teterova | 14. 11. 2013 14:03

      Perfektní recept, už chleba z obchodu nechci vidět... Děkuji za recept! :-)

    • ever
      ever | 8. 11. 2013 12:00

      Chléb jsem upekla a je moc dobrý a vláčný. Příprava byla velmi jednoduchá. Hrnec jsem použila velký v průměru 21 cm, ale byl malý, doporučila bych tak 24cm. Záleží ovšem na velikosti hrnku na mouku. Já použila 3 dcl. Dala jsem soli 2 vrchovaté lžičky, ale zdá se mi to moc, chléb je trochu moc slaný, doporučuji dát méně soli. Celkově recept doporučuji.

    • Jája
      Jája | 13. 7. 2013 23:34

      Chleba se nepřipaluje :) Ale ani mi moc nevykynul, dala jsem skoro celý sáček sušeného droždí. Přesto se celkem povedl, díky za recept!

    • Jája
      Jája | 10. 7. 2013 16:33

      Mam drobny dotaz, jsem zacatecnik - je potreba vymazat maslem (ci necim jinym?) hrnec, ci nikoli - chleba se nepripaluje?

    • Marie Novotna
      Marie Novotna | 28. 5. 2013 12:34

      Tak tento recept je opravdu snad zazracny. Pri mem pekarkskem umeni se mi podaril super chleba s "velkyma okama" Pouzila jsem normalni kvasnice. Bez poklicky dopekala ca o 10 min dele.

    • jitka
      jitka | 2. 4. 2013 10:32

      můj první chleba a povedl se, vynikající a jednoduchý recept

    • Pavla
      Pavla | 28. 2. 2013 07:32

      Chleba je vynikající, po první zkoušce, kdy jsem omylem dala o hrnek mouky méně a těsto se mi zdálo řídké a nevěřila jsem, že z toho bude chleba, tak byl chleba skvělý a už ho pečeme pravidelně ;-) a hned dva najednou :-*

    • janinka
      janinka | 9. 2. 2013 13:39

      Chtěla bych zkusit tenhle chleba ale nevím zda je možné dát místo sušeného droždí normální kvasnice a kolik?Poradí někdo? :-\

    • motyq | 28. 10. 2012 01:51

      Perfektní chleba. Na první dobrou. Je to bochan pekne obrovský. Nejdřív jsem se bál, že nenakyne, ale po cca 13hodinách toho byl plný hrnec. Chutná výborně, příště dám trošku víc soli.

    • Blanka
      Blanka | 26. 6. 2012 01:28

      Diky za to video na Youtube,vyborne to tam vysvetluji. Doporuciji take vyhledat foodwishes.com

    • Lenka
      Lenka | 15. 5. 2012 20:02

      Jaký průměr by měl mít hrnec?

    • ČernáLuna
      ČernáLuna | 9. 5. 2012 21:41

      Droždí jsem dala podle předešlého příspěvku taky lžičku, bála jsem se, že ho bude málo, a vyklubal se z toho jeden z nejlepších chlebů, co jsem kdy pekla. Moc dobrý recept!

    • K.V.
      K.V. | 28. 2. 2012 14:38

      Delam stejny chleb, akorat ta spetka drozdi je malo, davam lzicku. Taky tam nekdy dam pivo misto vody. Je spousta receptu na youtube a jmenuje se to No knead bread. Chutna vyborne.

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Slané pečení Chléb & placky
    Pokrmy Pečivo Pečení Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Drcený kmín Hladká mouka Ocet Studená voda Sůl Sušené droždí Žitná chlebová mouka
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Tvarohové knedlíčky s ovocem

    Tvarohové knedlíčky s ovocem

    Italská omáčka

    Italská omáčka

    Hrníčková buchta pro nezkušené

    Hrníčková buchta pro nezkušené

    Kanadský králík

    Kanadský králík

    Pudinkovo-jablečné řezy

    Pudinkovo-jablečné řezy

    Fazole v rajské omáčce s klobásou

    Fazole v rajské omáčce s klobásou

    Nepečené ovesné placičky s arašídovým máslem

    Nepečené ovesné placičky s arašídovým…

    chili-medové paličky

    chili-medové paličky

    Bramborový salát s okurkou a koprem

    Bramborový salát s okurkou a koprem

    Doporučujeme

    Vánoční vanilkové cupcakes

    Vánoční vanilkové cupcakes

    60 minut
    Linecká srdíčka bez lepku

    Linecká srdíčka bez lepku

    40 minut
    Brusinkovo-mandlové muffiny

    Brusinkovo-mandlové muffiny

    60 minut
    Pečené brambory s brynzou a slaninou

    Pečené brambory s brynzou a slaninou

    45 minut
    Vánoční sobíci

    Vánoční sobíci

    50 minut
    Zelenina Hasselback s čočkovým salátem

    Zelenina Hasselback s čočkovým salátem

    50 minut
    Vegetariánský boršč

    Vegetariánský boršč

    30 minut
    Smažené řízky z krkovice

    Smažené řízky z krkovice

    70 minut
    Kuře na paprice s jemnými krupicovými noky

    Kuře na paprice s jemnými krupicovými…

    Poslední sledované recepty

    72
    Rumové kuličky nepečené a snadné
    Rumové kuličky nepečené…
    61
    Linecké cukroví
    Linecké cukroví
    60
    Marokánky
    Marokánky
    56
    Kokosky raz dva
    Kokosky raz dva
    47
    Vosí hnízda
    Vosí hnízda

    Zajímavé články

    Nejkrásnější kuchařky pro začátečníky i pokročilé, které chcete najít letos pod stromečkem
    Nejkrásnější kuchařky pro začátečníky i pokročilé…
    Nejoblíbenější jídla vévodkyně Kate: Zkuste recepty, díky kterým je dokonale štíhlá
    Nejoblíbenější jídla vévodkyně Kate: Zkuste…
    Domácí svařák: Jaké víno a koření použít?
    Domácí svařák: Jaké víno a koření použít?
    Vánoční štóla není věda: Naučte se ji letos péct a oslaďte si čekání na Ježíška
    Vánoční štóla není věda: Naučte se ji letos péct…
    Luštěninové polévky, které zahřejí: 5 receptů, které vám zpestří podzim i zimu
    Luštěninové polévky, které zahřejí: 5 receptů,…

    Sledujte nás

    Blesk pro ženy Živý dárek pod stromečkem. Víte, jaké zvířatko dětem vybrat?

    Živý dárek pod stromečkem. Víte, jaké zvířatko dětem vybrat?

    Blesk pro ženy Oblíbený dětský seriál Craig od potoka pokračuje na Cartoon Network už v prosinci!

    Oblíbený dětský seriál Craig od potoka pokračuje na Cartoon Network už v prosinci!

    AHA.cz KONEC hvězdy Ordinace: Poslední scény před odchodem...

    KONEC hvězdy Ordinace: Poslední scény před odchodem...

    Dáma.cz LADA (60): Svatbu jsme přechodili, nakonec jsem ani neměla děti

    LADA (60): Svatbu jsme přechodili, nakonec jsem ani neměla děti

    Dáma.cz Jan Kanyza: Kde skončil charismatický herec a co dnes dělá?

    Jan Kanyza: Kde skončil charismatický herec a co dnes dělá?

    Ženy.cz 5 módních kousků, bez kterých se letošní zimu neobejdou Francouzky

    5 módních kousků, bez kterých se letošní zimu neobejdou Francouzky

    Maminka.cz Záhada jménem syndrom ruka-noha-ústa. Pozor na záměnu

    Záhada jménem syndrom ruka-noha-ústa. Pozor na záměnu

    Reflex.cz Jacque Rupnik: Milion chvilek navazuje na disidenty, lidi myslí jako za normalizace, většina nebyli hrdinové

    Jacque Rupnik: Milion chvilek navazuje na disidenty, lidi myslí jako za normalizace, většina nebyli hrdinové

    E15.cz Nejlepší stavby světa. Prohlédněte si vítěze prestižní architektonické soutěže

    Nejlepší stavby světa. Prohlédněte si vítěze prestižní architektonické soutěže

    Abecedazahrady Jak pěstovat vánoční kaktus, aby za rok opět vykvetl?

    Jak pěstovat vánoční kaktus, aby za rok opět vykvetl?

    Další doporučené recepty:

    Domácí chléb se sušenými rajčaty, olivami a capari
    Domácí chléb se sušenými rajčaty,…
    Domácí chléb VI.
    Domácí chléb VI.
    Domácí chléb z pekárny
    Domácí chléb z pekárny
    Domácí chleba z žitné mouky
    Domácí chleba z žitné mouky
    Domácí jablečný závin (štrůdl)
    Domácí jablečný závin (štrůdl)
    Domácí jahodová zmrzlina
    Domácí jahodová zmrzlina
    • Recepty.cz
    • Domácí chleba
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies