Domácí chléb z pekárny

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 5 minut
počet porcí: 5 porce
počet kalorií: neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 750
      g hladká mouka
    • 525
      ml mléko
    • 3
      lžička sůl
    • 1,5
      lžička kmín
    • 1,5
      lžička sušené droždí
    • 2
      lžíce olej
    • 1,5
      lžíce ocet

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do pekárny dáme všechny tekuté ingredience, naposledy dáme sypké. Nastavíme program na jedničku (co mám já program Basic) a necháme už všechno na pekárně. Sama uhněte, vykyne a nakonec upeče. Po upečení vyndáme s formou, otočíme ho na dřevěné prkýnko a zahýbeme háky a vyklopíme, zatepla z něj ještě vyndaváme háky, pak jdou špatně. A krájíme až 20 minut po vyndání, aby se nesrazil nebo se něco nestalo.
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Kmín Mléko Ocet Olej Sůl Sušené droždí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: