Gnocchi se slaninou, sušenými rajčaty a parmazánem

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 15 minut
počet porcí: 2 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: AnetkaTom

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g gnocchi
    • 150
      g anglická slanina
    • 1
      ks červená cibule až 2 cibule
    • 6
      ks sušená rajčata dle chuti
    • 50
      g parmazán dle chuti
    • olivový olej
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Dáme vařit vodu na Gnocchi a uvaříme je dle návodu.
2
Na troše olivového necháme cibuli zesklovatět, pak přidáme slaninu nakrájenou na drobné kousky a chvíli povaříme.
3
Pak přidáme sušená rajčata nakrájená na plátky a opět povaříme.

RADA: Jak prodloužit trvanlivost sýrů a jiných potravin

4
Gnocchi procedíme a přidáme na pánev k ostatním surovinám. Promícháme a povaříme. Lehce osolíme a opepříme. Nakonec vše servírujeme na talíře. Posypeme nastrouhaným parmazánem (hodně :) ) a můžeme podávat.

RADA: Rychlé obědy do krabičky

Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • AnetkaTom
    AnetkaTom |

    19. 5. 2017 20:33

    Tento recept jsem dnes okoukal v jedné restauraci ve Slatiňanech. Večer jsem uvařil a chutnalo to celé rodině.

Další doporučené recepty: