Tvarohová pomazánka s česnekem

moje hodnocení:

4,7

hodnotilo: 3
doba přípravy: 15 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Tvaroh rozmačkáme, smícháme s mlékem a ušleháme. Přidáme prolisovaný česnek, ořechová jádra a podle chuti přisolíme. Mažeme na krajíčky chleba nebo plátky veky.

RADA: Tipy na další chutné pomazánky

Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Mléko Tvaroh Vlašské jádra
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • 5kvitek
    5kvitek |

    9. 6. 2011 17:56

    Dobré a lehké. Super.

  • Michaela Ferjani
    Michaela Ferjani |

    9. 7. 2009 19:44

    Právě jsme dojedli a super, jen jsem přidala tavený sýr, petržel, mléko jsem vynechala. Mňamka :-)

  • Anonym
    Anonym |

    17. 10. 2008 11:30

    Přesně takovu dělám taky akorát vynechám ořechy.

  • Míša
    Míša |

    13. 3. 2007 20:49

    Pomazánka sama o sobě nic moc, ale na pečivu je moc dobrá. Třeba v kombinaci s rajčetem nebo čerstvou kapií:)

  • Anonym
    Anonym |

    14. 7. 2005 14:31

    toto je ale spravny francouzky recept, ty nase upravy jsou navic:-))

  • Anonym
    Anonym |

    14. 7. 2005 14:28

    Je to vynikajici pomazanka, ja misto mleka davam kysanou smetanu. Deti to miluji. Nekdy do toho nakrajim kyselou okurku, tez dobry:-))

  • Jana Tichá
    Jana Tichá |

    14. 7. 2005 13:31

    Nedělala jsem ji, ale základ mi přijde dobrý. Osvěžila bych ji nadrobno nakrájeným pevným kompotovaným ovocem.

  • Susan
    Susan |

    14. 7. 2005 12:48

    Zkoušela jsem a příjde mi že ten recept je trochu suchý. Když do ní přidáte koření např.: červen. paprika, bazalka, koření na pomazánky nebo čerstvou okurku, tak pomazánka získá chuť a je i barevná. Ještě bych jí na chlebě ozdobila na plátky nakrájeným rajčetem nebo ředkvičkou.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: