Olomoucká tvarohová pomazánka

moje hodnocení:

4,9

hodnotilo: 20
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 250
      g měkký tvaroh
    • 1
      ks olomoucké tvarůžky (syrečky) (Balíček)
    • 5
      lžíce smetana (Nebo jogurtu)
    • 1
      ks cibule
    • 0,5
      lžička drcený kmín
    • 4
      lžíce máslo
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 2
      lžíce petrželka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Tvarůžky rozmačkáme vidličkou, smícháme s tvarohem, jogurtem nebo smetanou, drobně nakrájenou cibulí, kmínem a pepřem. Krajíčky chleba pomažeme máslem, doplníme pomazánkou a ozdobíme drobně posekanou petrželkou.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • katka
    katka |

    12. 5. 2015 13:22

    Je naprosto skvělá :-)

  • tanadas
    tanadas |

    27. 9. 2013 09:02

    moc dobra pomazanka

  • valdan
    valdan |

    16. 7. 2013 19:01

    Nemá chybu <:-)

  • nitoa
    nitoa |

    16. 6. 2013 12:09

    Pomazánku jsem zkoušela s tvarůžky, brynzou, jogurtem i smetanou a ve všech případech byla skvělá. Recept si přidávám do oblíbených.

  • zuzka0011
    zuzka0011 |

    17. 5. 2013 15:21

    když se nechá uležet, tak je bezchybná

  • ČernáLuna
    ČernáLuna |

    12. 5. 2013 21:59

    Prostě výborná!

  • Zuzka
    Zuzka |

    13. 6. 2011 11:05

    Výborná pomazánka, dala jsem jarní cibulku, na celozrnném chlebu neměla chybu...

  • Ankamamka1
    Ankamamka1 |

    8. 6. 2011 23:20

    máte naprostou pravdu,akorát než jsem objevila recept,tak jsem ji kupovala,ale tomu je konec 8-)

  • Jitka Brožová
    Jitka Brožová |

    2. 12. 2009 18:50

    Opravdu výborná pomazánka. Snědla se během půl hodiny.

  • Anonym
    Anonym |

    7. 9. 2007 10:34

    Tak to je výborná pomazánka, opravdu se povedla.dík za typ.

  • Jitka Malihová
    Jitka Malihová |

    19. 7. 2007 14:03

    Tuto pomazáknu si dělám při dietě, použiju nízkotučný tvaroh a vynechám máslo a cibuli, tu použiju až na ozdobení. Pomazánku nechávám v ledničce aspoň týden uzrát, vynikající na knackebrot.

  • Maruš
    Maruš |

    22. 9. 2006 16:08

    Dělala jsem podobnou pomazánku,ale zkoušela jsem recept,kde se na pánvičce rozpustí máslo,přidá se tvaroh,rozmačkané tvarůžky,1/2 lžičky jedlé sody,sůl a kmín.Vše se zvolna zahřívá,míchá,nechá povařit a dá se pak ztuhnout.

  • Jana
    Jana |

    18. 6. 2006 22:30

    Dělám hodně podobnou pomazánku a musím říct, že nemá chybu. Super!!!!