Olomoucké bramboráčky

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks brambory
    • 1
      ks celer
    • 4
      lžíce hladká mouka
    • 1
      ks vejce
    • pepř mletý
    • česnek
    • majoránka
    • drcený kmín
    • 8
      ks olomoucké tvarůžky (syrečky)
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Jemně nastrouháme oloupané brambory, celer a česnek. Přidáme ostatní přísady a hustotu upravíme přidáním vody. Tvarůžky rozřízneme napůl, z těsta utvoříme na plechu s olejem placičky, na každou dáme plátek tvarůžku a vrstvu těsta. Pečeme v rozpálené troubě dozlatova. Chutnají s kysaným zelím.
Zařazení: Pokrmy Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • TyTomáš
    TyTomáš |

    10. 7. 2014 23:29

    Tímhle si akorát zasmradíte kuchyň. Tohle jídlo zní lákavě, ale jakmile si připravíte a sníte, tak víte, že je to naposledy. :-|

  • zorro
    zorro |

    17. 1. 2012 07:38

    No nic moc , je to taková hatlapatlanina smradlavá.

  • zorro
    zorro |

    17. 1. 2012 07:38

    No nic moc , je to taková hatlapatlanina smradlavá.

  • monca
    monca |

    8. 3. 2005 17:18

    Nebylo to špatné, ale čekala jsem něco pikantnějšího. Mnoství surovin jsem upravila, dvě brambory je nesmysl.

  • Eva
    Eva |

    15. 10. 2004 14:52

    Bez celeru je to excelentní - i ten smrádek, který neopustí hned tak kuchyni.

  • kukačka kukavá
    kukačka kukavá |

    12. 10. 2004 18:46

    ..uvidíme,jdu na to..