• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Příležitosti
    • Recepty.cz
    • Předkrmy, chuťovky & svačiny
    • Slané pečení

    Recepty na slané pečení – postup přípravy, suroviny a více variant receptu

    Recepty na slané pečení – postup přípravy, suroviny a více variant receptu

    Slané pečení je velmi oblíbenou kategorií už jenom proto, že ne každý má rád sladké. Velkým trendem je také nespoléhat se na koupené pečivo, ale upéct si vlastní housky či chleba, u kterých má člověk jistotu v kvalitě a použitých ingrediencích.

    Jedno z nejoblíbenějších těst je listové, se kterým se dobře pracuje a snese se s téměř každou náplní. Pro základ quiche se používá spíše křehké těsto a úplně odlišný základ se používá na pizzu. Slané pečení se dá rozlišovat nejen podle druhů použitého základního těsta, ale také podle způsobu pracování s náplní, kterou můžete schovat do těsta jako do rolády či štrůdlu nebo ji klást na těsto jako v případě slaných koláčů.

    Samostatně pak stojí slané pečení bez náplní, kde má vyniknout především chuť těsta nebo je cílem doplňkové pečivo – vše od kynutých housek až po tyčinky z listového těsta pro zakousnutí ke sklence vína.

    Slané koláče a quiche Slané štrůdly a rolády Pizza
    Vejce zapečená se žampiony

    Vejce zapečená se žampiony

    Očištěné žampiony nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a osmažíme na másle. Na žampiony rozklepneme vejce a posypeme je strouhaným sýrem. Potom... více o Vejce zapečená se žampiony

    180 minut
    Domácí chléb

    Domácí chléb

    Do mísy prosijeme mouku, přidáme sůl, kmín a vše důkladně promícháme. V trošce vlažné vody odebrané z 6 dcl rozmícháme kvasnice. Do zbytku vody dáme... více o Domácí chléb

    Bylinkový chléb

    Bylinkový chléb

    Ve vodě rozehřejeme tuk a smícháme s cukrem a droždím, přidáme 2/3 mouky a vypracujeme těsto. Přikryté necháme kynout asi 30 minut. Pak přidáme zbylou... více o Bylinkový chléb

    Vaječná omeleta na způsob rajčatové pizzy

    Vaječná omeleta na způsob rajčatové…

    Omyjeme rajčata, polovinu jich pokrájíme na kostičky a zbytek na plátky. Oloupeme a nasekáme stroužek česneku. Opereme bazalku. Jednu snítku odložíme... více o Vaječná omeleta na způsob rajčatové pizzy

    Bleskový chléb

    Bleskový chléb

    Mandle nasekáme nahrubo. Odložíme jednu lžíci mandlí i obou druhů semínek. Droždí rozpustíme v 1/2 litru vlažné vody, přisypeme mouku, sůl, ocet a 3... více o Bleskový chléb

    Sýrové smaženky se žampiony

    Sýrové smaženky se žampiony

    Opereme petrželku s bazalkou a velmi jemně je osušíme. Jednu snítku bazalky odložíme stranou na ozdobu. Zbytek bylinek otrháme a jemně nasekáme. Na... více o Sýrové smaženky se žampiony

    Víkendová omeleta

    Víkendová omeleta

    Nacháme rozmrazit hrášek. Očistíme fazolky, přelijeme je vroucí osolenou vodou a 5 minut blanšírujeme. Oloupeme žampiony a nakrájíme je na plátky.... více o Víkendová omeleta

    Houbová pizza

    Houbová pizza

    Houby dobře očistíme, omyjeme a nakrájíme na větší kousky. Stroužek česneku oloupeme, nakrájíme nadrobno a zpěníme na rozehřátém oleji. Přidáme houby,... více o Houbová pizza

    Rajčatová pizza

    Rajčatová pizza

    Droždí rozdrobíme, přelijeme je 250 ml vlažné vody a asi 15 minut necháme vzejít kvásek. Kvásek přilijeme k mouce, přidáme špetku soli a vypracujeme... více o Rajčatová pizza

    60 minut
    Langoše

    Langoše

    Z uvedených surovin zpracujeme těsto, které necháme vykynout. Větší mikrotenový sáček vytřeme olejem, vložíme do něj těsto a na 12 hodin zamrazíme.... více o Langoše

    Krakonošovy drny

    Krakonošovy drny

    Mléko smícháme s moukou, solí, česnekem a všleháme vejce. Kapustu nakrájenou na nudličky spaříme, scedíme a přidáme k těstíčku. Lijeme na rozehřátý... více o Krakonošovy drny

    60 minut
    Brokolicový koláč

    Brokolicový koláč

    Brokolici rozebereme na růžičky a vaříme asi 10 minut v osolené vodě. Jogurt, smetanu a vejce rozšleháme, vmícháme nastrouhaný ovčí sýr, osolíme,... více o Brokolicový koláč

    Bramborová pizza s tuňákem

    Bramborová pizza s tuňákem

    Omyté a oloupané brambory rozkrojíme a vaříme 25 minut. Prolisujeme je, vmícháme sůl a olej a necháme vychladnout. Rajčata oloupeme, zbavíme semen a... více o Bramborová pizza s tuňákem

    Kukuřičný chléb

    Kukuřičný chléb

    V míse promícháme oba druhy mouky, kypřící prášek a špetku soli. V jiné míse utřeme vejce a po troškách přidáváme olej a cukr. K mouce přidáme mléko... více o Kukuřičný chléb

    20 minut
    Chlebové placky

    Chlebové placky

    Do mouky zamícháme sůl, do dolíčku vlijeme vlažné mléko, olej a rozdrobíme droždí. Necháme vykynout kvásek, vymícháme vláčné těsto a přikryté... více o Chlebové placky

    Pizza čtyř chutí

    Pizza čtyř chutí

    Rozdrobené droždí, cukr, lžíci hladké mouky a trochu vlažné vody promícháme a necháme vykynout. Do mísy prosijeme zbylou mouku, přidáme vejce, sůl,... více o Pizza čtyř chutí

    Míchaná vejce po segedínsku

    Míchaná vejce po segedínsku

    Slaninu nakrájenou na kostičky rozškvaříme. Vejce rozklepneme do většího hrnečku, osolíme, posypeme sladkou paprikou, smícháme s na kostičku... více o Míchaná vejce po segedínsku

    Pizza - základní těsto

    Pizza - základní těsto

    Nejprve připravíme kvásek. Do vlažného mléka rozdrobíme droždí, přidáme cukr a na teplém místě necháme vzejít. Do mísy prosijeme mouku, osolíme,... více o Pizza - základní těsto

    Italská houbová pizza

    Italská houbová pizza

    Na másle podusíme očištěné a na plátky nakrájené houby, osolíme, opepříme a necháme mírně zchladnout. Na těsto ve formě nebo na pekáči rozložíme... více o Italská houbová pizza

    Jogurtová pizza

    Jogurtová pizza

    Uvedené suroviny smícháme, vzniklé těsto vložíme na vymazaný plech a poklademe šunkovým salámem, pokrájenými rajčaty a paprikami, pokapeme česnekovým... více o Jogurtová pizza

    20 minut
    Rychlé smažené pečivo

    Rychlé smažené pečivo

    Všechny přísady smícháme v misce. Lžící vykrajujeme větší noky a ihned dáváme do rozpáleného tuku smažit. Během smažení otáčíme. Hotové necháme na... více o Rychlé smažené pečivo

    Ďábelská omeleta

    Ďábelská omeleta

    Na oleji orestujeme kolečka klobásy, přidáme nakrájené feferonky, kapie, promícháme. Tuto směs zalijeme rozšlehanými vejci se solí a mlékem,... více o Ďábelská omeleta

    Veka s česnekovým máslem

    Veka s česnekovým máslem

    Do rozehřátého másla přidáme utřený česnek. Veku necháme nasáknout v másle a zapečeme v troubě.... více o Veka s česnekovým máslem

    20 minut
    Pizza po domácku

    Pizza po domácku

    Do vlažného mléka nadrobíme kvasnice a poté smícháme s moukou, solí a cukrem. Těsto necháme cca 1 hodinu kynout. Plech vymažeme kapkou oleje a těsto... více o Pizza po domácku

    Pizza čtyř ročních období

    Pizza čtyř ročních období

    Z přísad na těsto připravíme kynuté těsto, které necháme v teple vykynout. Brokolici chvíli povaříme a rozebereme na růžičky. Šunku nakrájíme na... více o Pizza čtyř ročních období

    40 minut
    Grahamový chléb

    Grahamový chléb

    Mouku nasypeme do mísy a uděláme důlek. Do důlku přidáme mléko (vodu) a lžičku cukru. Řádně promícháme a necháme 30 minut kynout. Přidáme sůl,... více o Grahamový chléb

    Žitný chléb

    Žitný chléb

    Mouku smícháme s kypřícím práškem, špetkou soli, tlučeným kmínem a fenyklem. Mlékem a rozehřátým máslem zpracujeme v těsto, které pečeme v malých,... více o Žitný chléb

    Langoše se zelím

    Langoše se zelím

    Do mouky dáme droždí rozmíchané s cukrem, vlažné mléko, žloutek a sůl. Vypracujeme vláčné těsto, které necháme dobře vykynout. Mezitím si připravíme... více o Langoše se zelím

    Langoše po maďarsku

    Langoše po maďarsku

    Z droždí, cukru a trochy mléka zaděláme kvásek a necháme vzejít. Pak vmícháme osolenou mouku s práškem do pečiva, přidáme rozmíchaný jogurt se zbytkem... více o Langoše po maďarsku

    Kynuté plněné rohlíčky

    Kynuté plněné rohlíčky

    Z droždí cukru a vlažného mléka necháme vzejít kvásek, který vlijeme do mouky smíchané se solí, rozšlehaných žloutků a pokrájeného změklého tuku.... více o Kynuté plněné rohlíčky

    Pizza z kynutého těsta s mletým masem a houbami

    Pizza z kynutého těsta s mletým masem…

    Z droždí, cukru a trochy mléka uděláme kvásek, vlijeme do osolené mouky, přimícháme olej a vejce a zbylým mlékem vypracujeme hladké těsto, které... více o Pizza z kynutého těsta s mletým masem a houbami

    Škvarkové rohlíčky

    Škvarkové rohlíčky

    Ze surovin (kromě škvarků) vypracujeme těsto, které rozdělíme na 6 bochníčků. Z každého vyválíme kulatou placku a tu rozdělíme na 16 dílků. Potřeme... více o Škvarkové rohlíčky

    Křupavé domácí rohlíčky

    Křupavé domácí rohlíčky

    Z droždí, cukru a mléka si připravíme kvásek. Moukou se sádlem a solí vypracujeme na vláčné kynuté těsto. Rozdělíme si ho na dvě poloviny, které... více o Křupavé domácí rohlíčky

    Chlebové bochánky podle Taru

    Chlebové bochánky podle Taru

    Do vlažné vody zamícháme ovesné vločky, cukr, sůl a droždí. Přidáme mouku, promíchame, vlijeme olej a zpracujeme rukama ve vláčné nelepivé těsto.... více o Chlebové bochánky podle Taru

    Rychlá pizza

    Rychlá pizza

    Mouku promícháme s kypřícím práškem a na vále smícháme s vejcem rozšlehaným v mléku, přidáme nasekané máslo (tuk), osolíme a vypracujeme hladké těsto.... více o Rychlá pizza

    Domácí chleba v zahraničí

    Domácí chleba v zahraničí

    Kvasnice rozmícháme s cukrem ve vlažné vodě a počkáme, až trochu vyrazí (5-10 minut). Mezitím dáme do mísy na zadělávání všechny ostatní suroviny.... více o Domácí chleba v zahraničí

    Langoše - expres

    Langoše - expres

    Do misky dáme vlažné mléko, lžičku cukru, lžíci hladké mouky, rozdrobíme droždí, zamícháme a necháme asi 10 minut vykynout. V míse smícháme hladkou... více o Langoše - expres

    Pizza těsto

    Pizza těsto

    Do misky nasypeme hladkou mouku, nadrolíme 1/2 balení kvasnic, přidáme cukr (pro lepší vyběhnutí těsta) a sůl, vše "za sucha" promícháme. Přilejeme... více o Pizza těsto

    Celozrnné pšeničné houstičky

    Celozrnné pšeničné houstičky

    Mléko, vodu, kvasnice, cukr a bílou mouku smícháme a při pokojové teplotě necháme 30 minut kynout. Pak přidáme celozrnnou mouku a sůl a vypracujeme... více o Celozrnné pšeničné houstičky

    30 minut
    Zapékané veky

    Zapékané veky

    Do jedné mísy: nahrubo nastrouháme eidam a junior, prolisujeme česnek a přidáme všechna vejce. Rozložíme si nekrájenou veku na plech a potíráme jí... více o Zapékané veky

    60 minut
    Domácí pizza

    Domácí pizza

    Droždí rozdrobíme do 50 ml vlažné vody, přidáme špetku cukru, rozmícháme a necháme vzejít kvásek (na povrchu se začnou dělat bublinky). Odvážíme mouku... více o Domácí pizza

    20 minut
    Zapečené sýrové toasty

    Zapečené sýrové toasty

    V misce rozšleháme vejce se solí, přidáme nastrouhaný sýr, dle pořeby trošku mléka a zamícháme. Hmotou potřeme plátky veky a klademe je na olejem ... více o Zapečené sýrové toasty

    Slaný štrůdl II.

    Slaný štrůdl II.

    Nakrájíme 4 rohlíky na kostičky, zalijeme mlékem. Přidáme 4 natvrdo uvařená vejce, na kostičky nakrájený eidam a uzené. Přikrájíme petrželku a do... více o Slaný štrůdl II.

    60 minut
    Loupáčky

    Loupáčky

    Z mouky, cukru, mléka a droždí vymícháme těsto, dle potřeby přilijeme olej, mírně osolíme necháme nakynout. V průběhu kynutí těsto dvakrát prohněteme... více o Loupáčky

    Špenátový štrůdl

    Špenátový štrůdl

    Na rozpáleném oleji osmahneme drobně nakrájenou cibuli a přidáme nerozmražený špenátový protlak. Průběžně špenát mícháme a jakmile povolí, zahustíme... více o Špenátový štrůdl

    Rohlíky se zelím a slaninou

    Rohlíky se zelím a slaninou

    Slaninu nakrájenou na kostičky orestujeme na oleji, přidáme najemno krájenou cibuli , opět restujeme a přidáme okapané nakrájené kysané zelí a vše... více o Rohlíky se zelím a slaninou

    20 minut
    Chala - židovský sváteční chléb

    Chala - židovský sváteční chléb

    Připravíme si kvásek. Smícháme veškeré ingredience. Vypracujeme těsto, které necháme v teple vykynout. Těsto rozdělíme na tři díly, roválíme na... více o Chala - židovský sváteční chléb

    45 minut
    Slané sýrové rohlíčky

    Slané sýrové rohlíčky

    Připravíme kvásek: Do 0,1 l vlažného mmléka rozdrobíme droždí, přidáme cukr a dobře promícháme. Necháme kynout na teplém místě. Na vále zpracujeme... více o Slané sýrové rohlíčky

    30 minut
    Pizza s nivou a cibulí

    Pizza s nivou a cibulí

    Těsto rozválíme na plech. Cibuli nakrájíme na kolečka, slaninu na proužky, nivu na malé kousky a vše rovnoměrně rozprostřeme na těsto. Okořeníme... více o Pizza s nivou a cibulí

    60 minut
    Závin z listového těsta na slano

    Závin z listového těsta na slano

    Listové těsto rozkrojíme na dvě půlky a rozválíme. Potřeme hořčicí, kečupem nebo cikánskou omáčkou, ale ne až na okraje. Poklademe vrstvou tvrdého... více o Závin z listového těsta na slano

    • 1
    • 2
    • 3
    • ...
    • 16
    • Další stránka

    Další podobné recepty

    20 minut
    Bylinkové tyčky k vínu

    Bylinkové tyčky k vínu

    Těsto si rozválíme na pomoučeném vále na hranatou placku. Bylinky nasekáme (já jsem použila hladkolistou petrželku, oregano a bazalku), smícháme s... více o Bylinkové tyčky k vínu

    Erdäpfelkas

    Erdäpfelkas

    Brambory oškrábejte, uvařte v osolené vodě. Slijte, nechte chvilku odpařit a prolisujte. Cibuli, petrželku a pažitku nakrájejte najemno. Vychladlé... více o Erdäpfelkas

    Alsasko-lotrinsko-německý cibulový koláč

    Alsasko-lotrinsko-německý cibulový…

    Kdo si musí créme fraîche vyrobit podomácku, musí začít následujícím krokem den dopředu: do kelímku šlehačky přidáme 2 lžíce podmáslí, zamícháme a... více o Alsasko-lotrinsko-německý cibulový koláč

    20 minut
    Jednohubky (kanapky) s tresčími játry

    Jednohubky (kanapky) s tresčími játry

    Tresčí játra rozmačkáme vidličkou v hlubokém talíři s kouskem změklého másla (můžeme použít i přírodní pomazánkové) a trochou hořčice, dle chuti... více o Jednohubky (kanapky) s tresčími játry

    Slaný koláč (nejen) s brokolicí

    Slaný koláč (nejen) s brokolicí

    Na pomoučněném stole vyválíme plát těsta, kterým vyložíme dno vyššího plechu (i do okrajů). Na těsto nasypeme a rovnoměrně rozetřeme náplň umíchanou z... více o Slaný koláč (nejen) s brokolicí

    30 minut
    Harlekýnská veka dle p. Sandtnerové

    Harlekýnská veka dle p. Sandtnerové

    Veku rozkrojíme podélně a vydlabeme střídku. Veku vymažeme sardelovým máslem (umíchá se z másla a sardelové pasty). Do zbylého sardelového másla... více o Harlekýnská veka dle p. Sandtnerové

    60 minut
    Slaný koláč s pórkem

    Slaný koláč s pórkem

    Listové těsto vyválíme do formy jako na pizzu, přičemž nadzvedneme okraje. Posypeme polovinou strouhaného sýra. Na půlkolečka nakrájený pórek,... více o Slaný koláč s pórkem

    Ďábelský Hermelín s česnekem a chilli pastou

    Ďábelský Hermelín s česnekem a chilli…

    Hermelín rozpůlíme a lžičkou vydlabeme měkký střed. Okraje potřeme chilli pastou(buď obě strany nebo jen jednu) podle toho, jak chceme mít Hermelín... více o Ďábelský Hermelín s česnekem a chilli pastou

    60 minut
    Bramborový závin

    Bramborový závin

    Ve slupce uvaříme brambory do měkka a nahrubo nastrouháme. V míse rozetřeme droždí s cukrem na kaši. Přidáme brambory, mouku a krupici, vejce,... více o Bramborový závin

    Mletá směs s patizony (kedlubnou)

    Mletá směs s patizony (kedlubnou)

    Na oleji osmažíme cibuli dosklovata, přidáme mleté maso a za stálého míchání ho necháme osmažit dozlatova. Přidáme protlak s paprikou pokrájenou na... více o Mletá směs s patizony (kedlubnou)

    Bramborovo-česneková pomazánka se sýrem

    Bramborovo-česneková pomazánka se…

    Jemně nastrouhané brambory, sýr a česnek smícháme dle vlastních zvyklostí s majonézou nebo zakysanou smetanou, případně půl napůl. Osolíme a okořeníme... více o Bramborovo-česneková pomazánka se sýrem

    bramborové tyčinky

    bramborové tyčinky

    Zpracujeme v těsto, z něhož děláme tyčinky, preclíky nebo věnečky, které potřeme vejcem, poprášíme kmínem (nebo mákem) s hrubší solí a pečeme do... více o bramborové tyčinky

    Pettole - italské smaženky z kynutého těsta

    Pettole - italské smaženky z kynutého…

    V troše vlažné vody rozpustíme kvasnice, v míse smícháme mouku, sůl, dobře rozmačkanou bramboru, přidáme kvasnice a začneme zpracovávat, postupně... více o Pettole - italské smaženky z kynutého těsta

    Nádivka s paprikovou klobásou

    Nádivka s paprikovou klobásou

    Množství je do formy na biskupský chlebíček, kterou vymažeme máslem a vysypeme hrubou moukou nebo strouhankou. Rohlíky pokrájíme na kostičky a dáme do... více o Nádivka s paprikovou klobásou

    Asijské smažené kuličky (šišky)

    Asijské smažené kuličky (šišky)

    Mleté maso (vepřové, hovězí či drůbeží) dáme do mísy, přidáme nastrouhaný česnek, zázvor, žloutek, sojovou (rybí) omáčku, pepř. Pokud více solíme,... více o Asijské smažené kuličky (šišky)

    Cuketové topinky (tousty)

    Cuketové topinky (tousty)

    Na pánvi s malým množstvím rozpáleného oleje necháme zesklovatět drobně pokrájenou cibuli. Přidáme pokrájenou slaninu, kterou také orestujeme, k ní... více o Cuketové topinky (tousty)

    Kořeněné spirály

    Kořeněné spirály

    Těsto rozválíme na plát. Plát potřeme vejcem a posypeme kořením, které nám chutná. Rádýlkem nakrájíme na delší pásky, široké alespoň 1 cm. Před... více o Kořeněné spirály

    10 minut
    Topinková pomazánka co dům dal

    Topinková pomazánka co dům dal

    Tavený sýr utřeme s Ramou nebo máslem. Dále přidáme na velmi jemno nakrájenou cibuli, žlutou a červenou papriku, vysočinu (stačí jen pár koleček). Dle... více o Topinková pomazánka co dům dal

    60 minut
    Jerky - sušené maso

    Jerky - sušené maso

    Samotná příprava je poměrně jednoduchá, ale musíte si dát hodně záležet na hygieně. Pečlivě si omyjte ruce teplou vodou, mýdlem (nejlépe... více o Jerky - sušené maso

    Křupavé válečky s vinnou klobásou

    Křupavé válečky s vinnou klobásou

    Vinnou klobásu pokrájíme na kousky dlouhé cca 10 cm. Listové těsto rozválíme na plát, pokrájíme ho na obdélníčky a do každého zabalíme kousek klobásy.... více o Křupavé válečky s vinnou klobásou

    60 minut
    Slaný závin s vinnou klobásou

    Slaný závin s vinnou klobásou

    Připravíme si kvásek (rozdrobené droždí zalijeme trochou vlažného mléka se špetkou cukru), mouku dáme do mísy a přidáme kvásek, vejce, mléko,... více o Slaný závin s vinnou klobásou

    Škvarkové placky pečené v kuse

    Škvarkové placky pečené v kuse

    Rozšťouchané brambory (nahrubo) a škvarky přidáme do mísy s moukou, ve které jsme udělali důlek, nadrobili do něj droždí posypali cukrem a zalili... více o Škvarkové placky pečené v kuse

    10 minut
    Italské antipasti

    Italské antipasti

    Karotky oškrabejte, cibulky nakrájejte nadrobno. Artyčoky nechte odkapat z nálevu. Karotky krátce spařte ve vroucí osolené vodě. Česnek promíchejte s... více o Italské antipasti

    Kořeněný paprikový bok

    Kořeněný paprikový bok

    Vepřový bůček pokrájíme na slabší (cca 1 cm) plátky, které dáme na plech, osolíme, zaprášíme paprikou, okořeníme dle chuti chilli pastou, česnekem,... více o Kořeněný paprikový bok

    60 minut
    Salámový dort

    Salámový dort

    Plátky toastového chleba si rozložíme do čtverce 2x2 ks, z vrchu přiklopíme talířem a okrájíme dokulata. Takto si připravíme tolik plátků podle toho,... více o Salámový dort

    15 minut
    Česneková pomazánka z červené řepy a nivy

    Česneková pomazánka z červené řepy a…

    Řepu uvaříme na skus, pak necháme zchladnout, oloupeme, nastrouháme na jemném struhadle. Nivu nastrouháme, přidáme k řepě, dle chuti (pozor, niva je... více o Česneková pomazánka z červené řepy a nivy

    Vejce plněná salátem

    Vejce plněná salátem

    Bramboru, celer a řepu nastrouháme nahrubo. Přisypeme najemno nakrájenou cibuli, majonézu a spojíme s hořčicí. Dochutíme solí, cukrem a octem. Vejce... více o Vejce plněná salátem

    Jednoduchá pomazánka (salát) s okurkou - zdravě a chutně

    Jednoduchá pomazánka (salát) s…

    Okurku oloupeme, podélně rozkrojíme na čtvrtky a měkké středy se semínky vyřízneme nebo vydlabeme. Pak okurku pokrájíme na malé kousky, které dáme do... více o Jednoduchá pomazánka (salát) s okurkou - zdravě a chutně

    Pirožky mňam mňam

    Pirožky mňam mňam

    Na rozpáleném oleji usmažíme cibulku. Přidáme na kostičky nakrájenou papriku, cuketu, klobásu, kukuřici a vypocený lilek. Vše lehce opečeme. Dochutíme... více o Pirožky mňam mňam

    Sýrový nákyp s prejtem, jitrnicí nebo jelitem

    Sýrový nákyp s prejtem, jitrnicí nebo…

    Prejt, jitrnice nebo jelita vyndáme ze střívka a rozmačkáme je v míse s vejci. Můžeme oddělit žloutky a z bílků udělat sníh, který vmícháme do směsi... více o Sýrový nákyp s prejtem, jitrnicí nebo jelitem

    Doporučujeme

    40 minut
    Donuty s borůvkovou polevou

    Donuty s borůvkovou polevou

    50 minut
    Kotlety plněné kysaným zelím

    Kotlety plněné kysaným zelím

    20 minut
    Salát se sázenými vejci

    Salát se sázenými vejci

    Poslední sledované recepty

    41
    "Orgasmus"
    "Orgasmus"
    32
    Pizza těsto z pizzerie
    Pizza těsto z pizzerie
    31
    Domácí Cheesecake
    Domácí Cheesecake
    28
    Rychlá bábovka
    Rychlá bábovka
    25
    Palačinky
    Palačinky

    Zajímavé články

    Mini Pavlova: Recept a galerie nejkrásnějších dortíků, které miluje celý svět!
    Mini Pavlova: Recept a galerie nejkrásnějších…
    Skromná výzva: Uvařte pro celou rodinu do 50 Kč za chod
    Skromná výzva: Uvařte pro celou rodinu do 50 Kč…
    Guláš z vepřového masa: Jak na ten nejlepší a co jste o jeho historii nevěděli
    Guláš z vepřového masa: Jak na ten nejlepší a co…
    Nejkrásnější dorty na dětskou oslavu: Pro malé princezny, piráty, víly i fotbalisty
    Nejkrásnější dorty na dětskou oslavu: Pro malé…
    MasterChef Česko: Uvařte klasická jídla jako profík s vylepšováky soutěžících!
    MasterChef Česko: Uvařte klasická jídla jako…

    Sledujte nás

    AHA.cz Jiří Krampol (82): URGENTNÍ PŘEVOZ DO NEMOCNICE!

    Jiří Krampol (82): URGENTNÍ PŘEVOZ DO NEMOCNICE!

    AHA.cz Konec hvězdných časů? Tohle fanoušky Čvančarové nepotěší

    Konec hvězdných časů? Tohle fanoušky Čvančarové nepotěší

    AHA.cz Deník Aha! 26.2.2021

    Deník Aha! 26.2.2021

    Dáma.cz Jak ovlivní období Vodnáře ostatní znamení? Toto vás čeká v únoru!

    Jak ovlivní období Vodnáře ostatní znamení? Toto vás čeká v únoru!

    Dáma.cz Pomalá dieta: Co to je a jak se díky ní bezbolestně hubne

    Pomalá dieta: Co to je a jak se díky ní bezbolestně hubne

    Ženy.cz Moje nejlepší džíny: Na které značky a střihy nedáme v redakci dopustit?

    Moje nejlepší džíny: Na které značky a střihy nedáme v redakci dopustit?

    Maminka.cz Šéfkuchař Přemek Forejt: Jsem krkavčí táta. Dceru nevídám moc často

    Šéfkuchař Přemek Forejt: Jsem krkavčí táta. Dceru nevídám moc často

    Reflex.cz Pád Babišovy vlády je jednou z mála šancí, kterou nyní ještě máme, říká politolog Stanislav Balík

    Pád Babišovy vlády je jednou z mála šancí, kterou nyní ještě máme, říká politolog Stanislav Balík

    E15.cz Místo břízolitu dřevo. Chata z „osmdesátek“ po rekonstrukci připomíná ptačí budku

    Místo břízolitu dřevo. Chata z „osmdesátek“ po rekonstrukci připomíná ptačí budku

    Abecedazahrady Geniální triky, které vám usnadní zahradničení. 28 praktických vychytávek

    Geniální triky, které vám usnadní zahradničení. 28 praktických vychytávek

    • Recepty.cz
    • Předkrmy, chuťovky & svačiny
    • Slané pečení
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí