Hovězí guláš

moje hodnocení: 0

4.0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 2 minut
počet porcí: 6 porce
počet kalorií: neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
  • Suroviny
    • 1
      kg hovězí kližka
    • 400
      g cibule
    • 140
      g rajský protlak
    • 2
      stroužek česnek
    • 1
      lžička majoránka
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 2
      lžíce sádlo

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibuli nakrájíme jet na půlměsíčky maso na kostky. Trochu cibule si odložíme na finální posypání. V takovém hrnci na sádle osmažíme do hněda. Přidáme maso, osolíme a opepříme, necháme zatáhnout a podusíme ve vlastní šťávě.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

2
Jakmile se šťáva vypaří, zaprášíme červenou paprikou a přidáme protlak. Podlijeme vodou a dusíme asi 3/4 hodiny, dokud není maso měkké.
3
Poté, co se nám maso uvaří, dochutíme majoránkou a česnekem a povaříme 5 minut. Dochutíme solí a pepřem. Podáváme s kynutým houskovým knedlíkem.

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak na houskový knedlík

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
 
 

Další doporučené recepty: