Hornický guláš

moje hodnocení:

3,7

hodnotilo: 3
doba přípravy: 60 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: barbuchan

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 250
      g hovězí maso kližka
    • 1
      ks cibule
    • pažitka
    • 1
      lžička máslo
    • 100
      g houby mohou být mražené
    • 4
      stroužek česnek
    • 2
      ks paprika zelená a červená
    • 1
      ks klobása Ostravská nebo jiná uzená
    • 2
      ks rajčata
    • kmín
    • hovězí vývar Vitana (nemusí být)
    • olej nebo sádlo

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso si nakrájíme na kostky a opečeme na dorůžova osmažené cibuli, přidáme nasekanou pažitku, houby, krátce osmahneme, poprášíme paprikou, přidáme česnek utřený se solí a zelenou papriku pokrájenou na nudličky. Podlejeme a dusíme do poloměkka. Nakonec přidáme nakrájenou klobásu, rajčata, sůl, kmín a dodusíme, můžeme zjemnit 1 lžičkou másla.
2
V ingrediencích jsem nenapsala hladkou mouku, protože v receptu není. Můžete, pokud chcete zahustit jednou lžící rozmíchanou v troše vody. Vhodná příloha je knedlík, rýže, popřípadě těstoviny.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • barbuchan
    barbuchan |

    7. 4. 2011 10:34

    Aha, díky, tak asi zkusím nahrát znova :-\

  • nnln
    nnln |

    6. 4. 2011 18:57

    někdy se to objeví později. a jednou jsem ji nahrála znova a ta se objevila hned.. a tu původní jsem pak smazala. ale spíš se prostě jen objeví za chvíli.

  • barbuchan
    barbuchan |

    6. 4. 2011 17:27

    Přidala jsem foto, ale nevidím ho, nemám ponětí proč? :-(