• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Příležitosti
    • Recepty.cz
    • Pomocníci
    • Databáze ingrediencí
    • Hovězí maso

    Hovězí maso

    Podobné ingredience

    • Dančí maso
    • Drůbeží maso
    • Dušené králičí maso

    Recepty vytvořené za použití této ingredience

    90 minut
    Sedlácký guláš

    Sedlácký guláš

    Cibuli a slaninu pokrájíme na kostičky a orestujeme na oleji dozlatova. Přidáme pokrájené hovězí maso na kostky a také orestujeme. K masu nasypeme... více o Sedlácký guláš

    Okurková omáčka z hovězího masa

    Okurková omáčka z hovězího masa

    Na trošce oleje si orestujeme na drobno pokrájený špek a cibuli dozlatova. Maso si pokrájíme na plátky (nebo kostky, záleží na tom, jaké maso... více o Okurková omáčka z hovězího masa

    Gulášová polévka z předního hovězího masa

    Gulášová polévka z předního hovězího…

    Na sádle orestujeme drobně pokrájenou cibuli a přidáme na kostky pokrájené maso. Když je maso opečené přidáme papriku a krátce orestujeme, ihned pak... více o Gulášová polévka z předního hovězího masa

    (nejen) Hovězí ragú

    (nejen) Hovězí ragú

    Kořenovou zeleninu očistíme a pokrájíme na kostky, které na oleji opečeme dozlatova. K opečené zelenině přidáme drobně pokrájenou cibuli a také... více o (nejen) Hovězí ragú

    50 minut
    Hovězí guláš v tlakáči

    Hovězí guláš v tlakáči

    V tlakovém hrnci rozehřejeme sádlo a necháme na něm zesklovatět nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme sladkou papriku a maximálně půl minuty mícháme.... více o Hovězí guláš v tlakáči

    Hovězí na houbách II.

    Hovězí na houbách II.

    Plátky po obvodu nařízneme, naklepeme, osolíme, opepříme, poprášíme moukou a prudce opečeme na tuku. Vyjmeme a do tuku po mase přidáme nakrájenou... více o Hovězí na houbách II.

    Falešné španělské ptáčky

    Falešné španělské ptáčky

    Maso naklepeme, osolíme, opepříme a silně z obou stran potřeme hořčicí. Na oleji osmahneme dozlatova na kroužky nakrájenou cibuli (hodně - cibule nám... více o Falešné španělské ptáčky

    Hořčicové hovězí na špeku a zelenině

    Hořčicové hovězí na špeku a zelenině

    Hovězí maso dle vlastního výběru očistíme, rozkrojíme na plát, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí, zabalíme a pevně zavážeme nití. Necháme alespoň 2... více o Hořčicové hovězí na špeku a zelenině

    20 minut
    Hovězí steak na pepři s přelivem (omáčkou)

    Hovězí steak na pepři s přelivem …

    Steaky jemně naklepeme, abychom nenarušili jejich strukturu (stačí pouze klouby rukou). Dobře posypeme pepřem. Nesolíme! Olej rozehřejeme na těžké,... více o Hovězí steak na pepři s přelivem (omáčkou)

    Bylinkové (nejen) hovězí maso na houbách

    Bylinkové (nejen) hovězí maso na…

    Pokrájenou cibuli osmažíme s pokrájeným špekem na malém množství oleje dosklovata. Přidáme pokrájené maso (plátky, kostky...), které osmažíme za... více o Bylinkové (nejen) hovězí maso na houbách

    Hovězí na mrkvi s rozmarýnem

    Hovězí na mrkvi s rozmarýnem

    Na trošce oleje necháme osmažit pokrájenou cibuli a špek. Pak přidáme na kostky pokrájené (nebo plátky), osolené, opepřené a moukou zaprášené maso,... více o Hovězí na mrkvi s rozmarýnem

    Hovězí zázvorový guláš

    Hovězí zázvorový guláš

    Špek s drobně pokrájenou cibulí orestujeme dozlatova.Maso pokrájíme na kostky, osolíme a také orestujeme na cibuli se špekem dozlatova. Až se šťáva... více o Hovězí zázvorový guláš

    Cikánská pečeně na víně s kořenovou zeleninou

    Cikánská pečeně na víně s kořenovou…

    Do kastrolu dáme osmažit pokrájenou cibuli a slaninu, na kterou vložíme osmažit ze všech stran dozlatova nasolené a opepřené hovězí maso. Podlijeme ho... více o Cikánská pečeně na víně s kořenovou zeleninou

    Falešné španělské ptáčky II.

    Falešné španělské ptáčky II.

    Hovězí maso si můžeme nechat na plátky nebo proužky (kostky). Maso si naklepeme, osolíme, opepříme. Kdo chce, nechá si maso vcelku, já jej krájím na... více o Falešné španělské ptáčky II.

    120 minut
    Hovězí maso na houbách

    Hovězí maso na houbách

    Nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme dohněda. Přidáme nadrobno nakrájenou slaninu, zlehka orestujeme. Přidáme na kostičky nakrájené hovězí maso,... více o Hovězí maso na houbách

    Cibulové hovězí

    Cibulové hovězí

    Do vymazané zapékací mísy (pekáčku) nasypeme vrstvu pokrájené cibule - 600 g. Na cibuli položíme silnější plátky masa (nejméně 2 cm), které dobře... více o Cibulové hovězí

    Znojemská hovězí pečeně

    Znojemská hovězí pečeně

    Maso protkneme slaninou nakrájenou na hranolky, osolíme a opepříme. Na rozehřátém oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme maso a zprudka po... více o Znojemská hovězí pečeně

    150 minut
    Rozmarýnové hovězí na špeku

    Rozmarýnové hovězí na špeku

    Špek s cibulí pokrájíme na kostičky a dáme společně osmažit dosklovata. Hovězí maso osolíme, opepříme a vložíme osmažit ze všech stran ke špekové... více o Rozmarýnové hovězí na špeku

    45 minut
    Hovězí krk na hořčici alias chuďasova roštěná

    Hovězí krk na hořčici alias chuďasova…

    Maso nakrájíme na kostky a smícháme dohromady se všemi mokrými ingrediencemi v misce. Cibuli nadrobno nakrájíme a zpěníme na oleji, když zlátne... více o Hovězí krk na hořčici alias chuďasova roštěná

    Španělské ptáčky

    Španělské ptáčky

    Hovězí plátky lehce naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí, poklademe na nudličky nakrájeným salámem, podélně rozkrojenými, natvrdo uvařenými... více o Španělské ptáčky

    Azu po tatarsku

    Azu po tatarsku

    Hrubě nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme maso pokrájené na hranolky a za stálého míchání zprudka osmahneme. Lehce podlijeme vodou nebo... více o Azu po tatarsku

    Celerové hovězí s tymiánem

    Celerové hovězí s tymiánem

    Maso nakrájíme na plátky (naklepeme) nebo kostky, osolíme, opepříme, zaprášíme moukou a dáme osmažit dozlatova na dosklovata osmaženou cibuli na oleji... více o Celerové hovězí s tymiánem

    Boršč

    Boršč

    Hovězí maso nakrájíme na malé kostky a vložíme do dvou litrů studené vody. Vaříme do poloměka, pak přidáme na kostičky nakrájené vepřové maso.... více o Boršč

    90 minut
    Guláš s václavkami

    Guláš s václavkami

    Na rozpáleném tuku osmažíme cibuli s pokrájenou slaninou dorůžova. Přidáme pokrájené osolené a opepřené maso a osmažíme dozlatova. Přisypeme na... více o Guláš s václavkami

    Guláš s hlívou ústřičnou

    Guláš s hlívou ústřičnou

    Na trošce tuku osmažíme cibuli dosklovata, přidáme na kostky pokrájené, osolené a opepřené maso, slaninu a hlívu na nudličky, smažíme do vysmažení... více o Guláš s hlívou ústřičnou

    (nejen) Hovězí s hlívou na hořčici

    (nejen) Hovězí s hlívou na hořčici

    Na rozpáleném tuku osmažíme cibuli. Přidáme na kostky pokrájené maso (hovězí, vepřové, drůbeží), které jsme osolili a opepřili. Smažíme do vydušení... více o (nejen) Hovězí s hlívou na hořčici

    Americké hovězí

    Americké hovězí

    Hovězí maso vcelku osolíme, pokapeme citrónem, potřeme česnekem, posypeme bazalkou a prudce po všech stranách osmažíme, aby se maso zatáhlo. Poté maso... více o Americké hovězí

    Houbové hovězí na špeku a bylinkách

    Houbové hovězí na špeku a bylinkách

    Uzený špek jemně pokrájíme a společně s cibulí osmažíme dozlatova. Pak přidáme na plátky pokrájené, naklepané, po stranách nakrojené, osolené a... více o Houbové hovězí na špeku a bylinkách

    Dušené hovězí na pivu s mrkví

    Dušené hovězí na pivu s mrkví

    Pokrájenou slaninu dáme do kastrolu, přidáme pokrájenou cibuli a osmažíme dosklovata. Přidáme na větší kostky pokrájené hovězí maso (na guláš), které... více o Dušené hovězí na pivu s mrkví

    45 minut
    Španělský ptáček s rýží

    Španělský ptáček s rýží

    Plátky masa jen zlehka naklepejte, osolte a opepřete. Potřete je hořčicí. Na každý položte 2 plátky slaniny, 1 čtvrtku oloupané cibule, 2 čtvrtky... více o Španělský ptáček s rýží

    Houbovo-zázvorové hovězí

    Houbovo-zázvorové hovězí

    Hovězí maso dobře nasolíme a obalíme v zázvoru, pak v hladké mouce a necháme asi hodinu odležet. V hrnci si osmažíme na pokrájeném špeku s trochou... více o Houbovo-zázvorové hovězí

    Cibulovo-česnekové plátky

    Cibulovo-česnekové plátky

    Maso pokrájíme na plátky, po stranách plátky nakrojíme, naklepeme je, osolíme a opepříme. Špek pokrájíme nadrobno a s malým množstvím oleje,... více o Cibulovo-česnekové plátky

    120 minut
    Chili (chilli) con carne

    Chili (chilli) con carne

    Chili con carne (správně by se mělo psát jedno L ve slově chili) je pokrm pocházející z Texasu a v následujícím receptu se chci přiblížit původním... více o Chili (chilli) con carne

    120 minut
    Třešňová omáčka

    Třešňová omáčka

    Hovězí maso (může být zadní i přední) osolíme a na rozpuštěném másle s olejem ho ze všech stran zprudka osmažíme. Poté podlijeme vodou, oslíme a... více o Třešňová omáčka

    60 minut
    Hovězí nudličky s kapií a cibulí

    Hovězí nudličky s kapií a cibulí

    Hovězí maso pokrájíme na slabší nudličky, které necháme v hlubokém talíři odležet půl hodiny v česnekovém oleji, který si připravíme z rozetřeného... více o Hovězí nudličky s kapií a cibulí

    Guláš s houbami a zázvorem

    Guláš s houbami a zázvorem

    Na oleji orestujeme drobně pokrájený špek s cibulí dozlatova. Přidáme pokrájené, osolené a opepřené maso. Orestujeme ho, zaprášíme moukou (cca 2... více o Guláš s houbami a zázvorem

    Tymiánové hovězí se zeleninou

    Tymiánové hovězí se zeleninou

    Maso nakrájíme na kostky nebo plátky (dle použitého druhu), osolíme, opepříme a dáme orestovat na dosklovata na oleji osmaženou cibuli. Až máme maso... více o Tymiánové hovězí se zeleninou

    Hovězí maso na pivu

    Hovězí maso na pivu

    Oloupanou a nakrájenou cibuli osmažíme. Maso nakrojíme, naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Po obou stranách opečeme na tuku.... více o Hovězí maso na pivu

    Čevapčiči s cibulkou

    Čevapčiči s cibulkou

    Maso umeleme se žemlí, okořeníme pepřem a paprikou, přidáme drobně nakrájenou cibuli. Vše promícháme a utvoříme válečky, které pečeme zvolna na sádle,... více o Čevapčiči s cibulkou

    Šťavnatá hovězí roláda s mletým masem

    Šťavnatá hovězí roláda s mletým masem

    Hovězí maso (přední, zadní...) si nakrojíme do většího plátu nebo nám s tím pomůže ochotný řezník :-). Plát masa si osolíme, opepříme a potřeme... více o Šťavnatá hovězí roláda s mletým masem

    60 minut
    Roládky v houbové omáčce

    Roládky v houbové omáčce

    Větší plátky hovězího nebo vepřového masa si jemně naklepeme, osolíme a opepříme. Na trošce oleje si osmažíme cibuli pokrájenou na plátky, kterou pak... více o Roládky v houbové omáčce

    120 minut
    Hovězí na žampionech

    Hovězí na žampionech

    Na rozehřátém tuku osmažíme cibuli dosklovata. Přidáme na kostky nebo plátky pokrájené, osolené a opepřené hovězí maso, které osmažíme ze všech stran.... více o Hovězí na žampionech

    Gulášová polévka

    Gulášová polévka

    Na rozpuštěném sádle osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme k ní oprané, na kostky nakrájené, osolené, opepřené maso a osmahneme. Pak maso... více o Gulášová polévka

    Hovězí pečeně s hořčicí na cibuli

    Hovězí pečeně s hořčicí na cibuli

    Hovězí maso si nakrojíme do vetšího plátu nebo nám pomůže ochotný řezník :-). V misce smícháme čerstvé bylinky s česnekem, olejem, hořčicí, solí a... více o Hovězí pečeně s hořčicí na cibuli

    100 minut
    Hovězí gulášek

    Hovězí gulášek

    Maso nakrájíme na menší kostičky, cibuli na půlkolečka a česnek na plátky. Sporák zapneme na č. 6. Vepřové sádlo vložíme do hrnce a na něm krátce... více o Hovězí gulášek

    Hovězí guláš se zeleninou

    Hovězí guláš se zeleninou

    Maso opláchneme nakrájíme kostky, osolíme a poprášíme moukou. Na kostičky nakrájené cibule osmahneme na rozpáleném oleji, přidáme maso, podlijeme... více o Hovězí guláš se zeleninou

    Bigos

    Bigos

    Propláchnuté zelí zalijeme vroucí vodou a přidáme na kousky krájené hovězí maso. Osolíme a vložíme všechno koření, nakrájenou cibuli a houby. Dusíme a... více o Bigos

    Jednoduchá svíčková

    Jednoduchá svíčková

    Do hrnce dáme maso a halali a vodu uvaříme. Potom maso vyjmeme, zahustíme smetanou a hladkou moukou. Vedle na pánvi z cca půl hrnku cukru uděláme... více o Jednoduchá svíčková

    Hovězí námořnické maso

    Hovězí námořnické maso

    Maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a na oleji dozlatova opečeme. Přendáme do jiné nádoby. Na tuku osmahneme jemně nasekanou cibuli, přidáme... více o Hovězí námořnické maso

    150 minut
    Hovězí na paprice

    Hovězí na paprice

    Na oleji si necháme zesklovatět pokrájené cibule, přidáme pokrájené osolené a opepřené maso, smažíme dozlatova za občasného promíchání. Po osmažení... více o Hovězí na paprice

    • 1
    • 2
    • 3
    • ...
    • 9
    • Další stránka

    Doporučujeme

    45 minut
    Polévka z pečeného květáku

    Polévka z pečeného květáku

    50 minut
    Kotlety plněné kysaným zelím

    Kotlety plněné kysaným zelím

    20 minut
    Salát se sázenými vejci

    Salát se sázenými vejci

    Poslední sledované recepty

    62
    "Orgasmus"
    "Orgasmus"
    41
    Bramboráky
    Bramboráky
    35
    Palačinky
    Palačinky
    32
    Jednoduchá rajská omáčka
    Jednoduchá rajská omáčka
    29
    Holandský řízek - sekaný vepřový řízek se sýrem
    Holandský řízek - sekaný…

    Zajímavé články

    French toast neboli pavézky: Vznešenou snídani připravíte i ze zbytků!
    French toast neboli pavézky: Vznešenou snídani…
    Porchetta: Za masovou roládu po italsku vám rodina udělí řád zlaté vařečky!
    Porchetta: Za masovou roládu po italsku vám…
    Mini Pavlova: Recept a galerie nejkrásnějších dortíků, které miluje celý svět!
    Mini Pavlova: Recept a galerie nejkrásnějších…
    Skromná výzva: Uvařte pro celou rodinu do 50 Kč za chod
    Skromná výzva: Uvařte pro celou rodinu do 50 Kč…
    Guláš z vepřového masa: Jak na ten nejlepší a co jste o jeho historii nevěděli
    Guláš z vepřového masa: Jak na ten nejlepší a co…

    Sledujte nás

    AHA.cz Ornelle hráblo? Jméno pro dceru po koni z Pardubické!

    Ornelle hráblo? Jméno pro dceru po koni z Pardubické!

    AHA.cz Dvorní fotograf Ladislava Štaidla (†75): Co práskl na kamaráda?!

    Dvorní fotograf Ladislava Štaidla (†75): Co práskl na kamaráda?!

    AHA.cz Deník Aha! 27.2.2021

    Deník Aha! 27.2.2021

    Dáma.cz Kdo jablko denně sní, k tomu lékař nechodí. Pravda, nebo fikce?

    Kdo jablko denně sní, k tomu lékař nechodí. Pravda, nebo fikce?

    Dáma.cz Jednoduchý recept na domácí koblihy: Zkuste poctivou masopustní klasiku

    Jednoduchý recept na domácí koblihy: Zkuste poctivou masopustní klasiku

    Ženy.cz Zlaté glóby: Nejkrásnější šaty na červeném koberci z uplynulých ročníků!

    Zlaté glóby: Nejkrásnější šaty na červeném koberci z uplynulých ročníků!

    Maminka.cz 10 chyb v legendárním filmu Pelíšky, na které jste zatím nepřišli

    10 chyb v legendárním filmu Pelíšky, na které jste zatím nepřišli

    Reflex.cz ČSSD chce uzavřít průmysl kromě klíčových odvětví. Až do povinného testování

    ČSSD chce uzavřít průmysl kromě klíčových odvětví. Až do povinného testování

    E15.cz Místo břízolitu dřevo. Chata z „osmdesátek“ po rekonstrukci připomíná ptačí budku

    Místo břízolitu dřevo. Chata z „osmdesátek“ po rekonstrukci připomíná ptačí budku

    Abecedazahrady Kávovary, překapávače, vakuum: Přístroje na kávu, které připraví pořádné kafe

    Kávovary, překapávače, vakuum: Přístroje na kávu, které připraví pořádné kafe

    Nedávno navštívené recepty:

    Kuskus se zeleninou a sýrem Babiččin štrůdl Šumajstr
    Rychlé kuřecí nudličky Pikantní masová směs na topinky - PÁLIVKA Pravý americký Apple Pie
    Jehněčí pečeně s opékanými brambory a omáčkou z červeného vína Zahradní hamburgery - grilované Cuketovo-čokoládový koláč
    Pečené donuty Drobenkový koláč (řez, dort) s ovocným želé - bez vajec Chřestová omeleta

    Další doporučené ingredience:

    Houska Houska z předešlého dne Houskové bulky Houskové knedlíky v prášku Houskový knedlík
    Hovězí biftek Hovězí jazyk Hovězí kližka Hovězí kýta Hovězí líčka
    Hovězí maso ve vlastní šťávě - konzerva Hovězí oháňka Hovězí omáčka Hovězí plec Hovězí pupek
    Hovězí roláda Hovězí roštěná Hovězí svíčková Hovězí vývar Hovězí žebra s kostí
    • Recepty.cz
    • Pomocníci
    • Databáze ingrediencí
    • Hovězí maso
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí