• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Velikonoce
    • Recepty.cz
    • Pomocníci
    • Databáze ingrediencí
    • Hovězí roštěná

    Hovězí roštěná

    Podobné ingredience

    • Hovězí biftek
    • Hovězí jazyk
    • Hovězí kližka

    Recepty vytvořené za použití této ingredience

    60 minut
    Roštěnky na špeku

    Roštěnky na špeku

    Maso nakrájíme buď na plátky nebo na nudličky. Špek nakrájíme na drobné kostičky a dáme smažit. Hned jak začne pouštět tuk, přihodíme nakrájené cibule... více o Roštěnky na špeku

    60 minut
    Sušené maso

    Sušené maso

    Sušené maso má různé názvy, například "JERKY" a je výborné k posezení s přáteli na výlety apod. Tento recept popisuje výrobu sušeného hovězího masa,... více o Sušené maso

    Zelenina v pánvi

    Zelenina v pánvi

    Brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme na špalíčky. Na pánvi rozehřejeme 2 lžíce tuku a opékáme je cca 10 minut. Mezitím okrájíme a opereme celer a... více o Zelenina v pánvi

    120 minut
    Hovězí na houbách

    Hovězí na houbách

    Houby namočíme na 5-10 minut do teplé vody, potom scedíme. Roštěnku nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme, oblalíme v hladké mouce.... více o Hovězí na houbách

    120 minut
    Roštěná mé babičky

    Roštěná mé babičky

    Zapneme troubu na 250°C. Maso naklepeme, osolíme a opepříme. Na plotýnce v železném pekáči nalijeme olej a zprudka opečeme maso. Vyndáme, nakrájíme... více o Roštěná mé babičky

    Primátorské roštěnky

    Primátorské roštěnky

    Odblaněné roštěnky nařízneme po obvodu na třech místech, naklepeme, opepříme, potřeme olejem a necháme v chladničce přes noc nebo několik hodin... více o Primátorské roštěnky

    "Low Temperature" - Roastbeef

    "Low Temperature" - Roastbeef

    Představím zde velmi jednoduchý a fantastický recept na roastbeef (nebo chcete-li: rostbíf), upravený podle ne zcela všední metody vaření při nízké... více o "Low Temperature" - Roastbeef

    Roštěnky s kapustičkami na cibuli a česneku

    Roštěnky s kapustičkami na cibuli a…

    Z kapustiček odstraníme zvadlé lístečky, větší kuličky můžeme rozpůlit a vhodíme je do slané vařící vody povařit na cca 3 - 5 minut, pak scedíme,ihned... více o Roštěnky s kapustičkami na cibuli a česneku

    Roštěnky se smetanovou omáčkou

    Roštěnky se smetanovou omáčkou

    Roštěnky naklepeme, potřeme olejem a asi hodinu necháme odležet. Osolíme, opepříme a prudce po obou stranáh opečeme. Mírně podlijeme a dusíme doměkka.... více o Roštěnky se smetanovou omáčkou

    Zapékané roštěnky s křenem

    Zapékané roštěnky s křenem

    Roštěnky omyjeme, na okrajích nařízneme, naklepeme, osolíme, opepříme a poprášíme koriandrem. Nakonec maso lehce obalíme v mouce. Na pánvi rozehřejeme... více o Zapékané roštěnky s křenem

    Avignonský Rumpsteak s cibulí

    Avignonský Rumpsteak s cibulí

    Cibule nakrájíme na spíše tenké kolečka, které ve velké těžké pánvi osmahneme na másle do sklovita. Přidáme na malé kousky roztrhaný bobkový list,... více o Avignonský Rumpsteak s cibulí

    Roštěnky pod sněhem

    Roštěnky pod sněhem

    Roštěnky naklepeme a po okrajích nařízneme. Osolíme, opepříme a jemně poprášíme moukou. Cibuli nakrájíme na kostičky a zpěníme ji na rozehřátém oleji.... více o Roštěnky pod sněhem

    60 minut
    Jerky - sušené maso

    Jerky - sušené maso

    Samotná příprava je poměrně jednoduchá, ale musíte si dát hodně záležet na hygieně. Pečlivě si omyjte ruce teplou vodou, mýdlem (nejlépe... více o Jerky - sušené maso

    Roastbeef na portském se šalotkou

    Roastbeef na portském se šalotkou

    Opereme bylinky a otrháme lístky. Oloupeme česnek a obojí spolu s hořčicí, 2 lžícemi oleje a solí rozmixujeme. Rozpálíme troubu na 250 °C. Maso... více o Roastbeef na portském se šalotkou

    100 minut
    Badyánová polévka z Vietnamu

    Badyánová polévka z Vietnamu

    Maso uvařte ve větším množství osolené vody se zázvorem a ostatním kořením, asi hodinu až hodinu a půl nebo až bude zcela měkké. Vývar pak přeceďte a... více o Badyánová polévka z Vietnamu

    30 minut
    Hovězí na kari s česnekem

    Hovězí na kari s česnekem

    V tlakovém hrnci rozpustíme sádlo, cibuli nakrájíme na kostičky a smažíme dozlatova. Když je cibulka zlatá, přidáme rozdrcený česnek a kari koření,... více o Hovězí na kari s česnekem

    75 minut
    Pošírovaná pečeně se zeleninou

    Pošírovaná pečeně se zeleninou

    Maso omyjte, osušte a provázkem svažte tak, aby drželo ve tvaru válečku. Osolte a opepřete. Ze všech stran zprudka zatáhněte na rozpáleném oleji.... více o Pošírovaná pečeně se zeleninou

    180 minut
    Roasbeef

    Roasbeef

    1. Hovězí roštěnou omyjeme a osušíme, připravíme si marinádu smícháním utřených stroužků česneku, oregana, oleje, čerstvě mletého pepře a hořčice.... více o Roasbeef

    40 minut
    Steak s pečenou zeleninou a omáčkou z vína

    Steak s pečenou zeleninou a omáčkou z…

    Troubu předehřejte na 200 °C. Zeleninu očistěte, mrkev a petržel rozpůlte podélně, řepu nakrájejte na měsíčky, brambory na půlky, osolte a zakápněte... více o Steak s pečenou zeleninou a omáčkou z vína

    Hovězí roštěná

    Hovězí roštěná

    Plátky jemně naklepeme, nařízneme, osolíme, potřeme oběma druhy hořčice a paprikou. Na tuku zpěníme pokrájenou cibuli. Až zesklovatí, vložíme roštěnky... více o Hovězí roštěná

    Hovězí roštěná tradiční

    Hovězí roštěná tradiční

    Plátky naříznout na několika místech, zlehka naklepat, popepřit, poprášit hladkou moukou. Na rozpáleném oleji rychle opéci, osolit dle chuti, podlít... více o Hovězí roštěná tradiční

    Roštěnky na hořčici

    Roštěnky na hořčici

    Roštěnky naklepeme, osolíme, popepříme, potřeme hořčicí a obalíme v mouce. Na sádle mírně osmažíme nakrájenou cibuli a opečeme plátky roštěnky dost... více o Roštěnky na hořčici

    90 minut
    Roštěnky na houbách

    Roštěnky na houbách

    Na rozehřáté pánvi rychle opečeme z obou stran nasolené a naklepané řízky z roštěnky. Vyjmeme je a opražíme nakrájenou cibuli, slaninu nakrájenou na... více o Roštěnky na houbách

    Roštěnky v pivu

    Roštěnky v pivu

    Roštěnky naklepeme, na okrajích lehce nařízneme, potřeme česnekem, osolíme, opepříme a zalijeme pivem (piva tolik, aby byly roštěnky zakryté, ale... více o Roštěnky v pivu

    Hovězí s hořčicovou omáčkou

    Hovězí s hořčicovou omáčkou

    Maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a vložíme na rozpálený tuk a po obou stranách opečeme. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a společně ještě... více o Hovězí s hořčicovou omáčkou

    Hovězí nudličky se zeleninou - minutka

    Hovězí nudličky se zeleninou - minutka

    Roštěnou pokrájíme na tenké nudličky, v misce je promícháme se sojovou omáčkou a nasekaným zázvorem. Necháme v chladu asi 2 hodiny proležet. Zeleninu... více o Hovězí nudličky se zeleninou - minutka

    Přírodní Roštěná

    Přírodní Roštěná

    Maso na krájíme na plátky,na klepáme,osolíme,opepříme.Oloupeme cibuli,na krájíme a osmažíme.Přidáme maso,sprutka opečeme a zalijeme vývarem.Měkké maso... více o Přírodní Roštěná

    120 minut
    Roštěná omáčka podle babičky ze Staňkova

    Roštěná omáčka podle babičky ze…

    Plátky roštěné překrojíme na půlky, osolíme, opepříme, z jedné strany posypeme mletým kmínem a z druhé strany paprikou. V hrnci na oleji zpěníme... více o Roštěná omáčka podle babičky ze Staňkova

    Vídeňské roštěnky

    Vídeňské roštěnky

    Cibuli nakrájíme na kolečka a opečeme prudce na oleji do křupava. Přidáme trochu cukru, aby cibule zkaramelizovala a zhnědla. Dáme stranou. Roštěnky... více o Vídeňské roštěnky

    Dobrovická pikantní roštěná

    Dobrovická pikantní roštěná

    Roštěnky dost naklepeme, osolíme a opepříme po obou stranách a na 2-3 místech na okrajích nařízneme. Vložíme do misky s nakládající směsí a dbáme, aby... více o Dobrovická pikantní roštěná

    50 minut
    Roštěnky na zázvoru

    Roštěnky na zázvoru

    Roštěnky naklepeme a nařízneme po okrajích, aby se nezkroutily. Na rozpáleném oleji zesklovatíme cibulku. Mezitím posypeme maso tlučeným zázvorem a... více o Roštěnky na zázvoru

    Berounská roštěnka

    Berounská roštěnka

    Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, opepříme a na rozehřátém oleji prudce orestujeme. Mezi plátky masa vložíme kornout ze... více o Berounská roštěnka

    45 minut
    Steak s fazolkami a sýrovou omáčkou

    Steak s fazolkami a sýrovou omáčkou

    Maso: řezy ze svíčkové 3 až 4 cm silné okořeníme čerstvě mletým pepřem, nesolíme a na rozehřáté pánvi zprudka opečeme cca 2 min (krvavé) z každé... více o Steak s fazolkami a sýrovou omáčkou

    Hornická roštěná

    Hornická roštěná

    Oloupané cibule a nakrájíme na čtvrtky a půlku množství vložíme do pečící misky společně se slaninou. Maso důkladně obalíme v koření a vegetě a... více o Hornická roštěná

    Konšelské peklo

    Konšelské peklo

    Vepřové i hovězí maso nakrájíme na nudličky a osmahneme na oleji, přidáme cibulku a jak zesklovatí, přidáme sůl a pepř, papriku a feferonky podle... více o Konšelské peklo

    150 minut
    Hovězí daube

    Hovězí daube

    Na olivovém oleji osmahneme na velké kousky nakrájenou cibuli, vyjmeme, krátce osmahneme celer a papriku. Maso obalíme v mouce se solí a pepřem,... více o Hovězí daube

    Rumpsteak na česnekovém másle do 10 min.

    Rumpsteak na česnekovém másle do 10…

    Dáme fritovat hranolky (po dobu uvedenou na obale), maso rozkrojíme na 2 steaky o tloušťce 3-4 cm, tukovou vrstvu neodkrajujeme, jen párkrát nakrojíme... více o Rumpsteak na česnekovém másle do 10 min.

    Biftek Chateaubriand

    Biftek Chateaubriand

    Maso dobře naklepeme, pepř vtlačíme do masa a na rozpáleném oleji dobře opečeme po obou stranách. Maso vyjmeme, vložíme jemně nasekanou cibuli a máslo... více o Biftek Chateaubriand

    Hovězí rolky negi-maki

    Hovězí rolky negi-maki

    Maso odblaníme a dáme na hodinu do mrazničky. V polozmrzlém stavu je nakrájíme na 24 velmi tenkých plátků. Cibulovou nať omyjeme, nakrájíme na stejnou... více o Hovězí rolky negi-maki

    Ardenský flambovaný Rumpsteak

    Ardenský flambovaný Rumpsteak

    Cibuli nakrájíme na tenké kroužky, steaky z obou stran opepříme (černým mletým pepřem), zatím nesolíme. Přichystáme si odměřenou šlehačku, Brandy a... více o Ardenský flambovaný Rumpsteak

    Brazilské dušené hovezí s chutí kávy

    Brazilské dušené hovezí s chutí kávy

    Opékejte cibuli ve velkém hrnci asi 10 minut , až je měkká ale ne hnědá .Pak přidejte česnek a vařte dalších asi 30 sekund Odstraňte z hrnce a... více o Brazilské dušené hovezí s chutí kávy

    Štěstí - Šuang - si

    Štěstí - Šuang - si

    Maso pokrájíme na tenoučké plátky (asi 2 mm silné) a plátky na kousky o velikosti sousta. Lehce osolíme a smícháme s vejcem ušlehaným se lžičkou... více o Štěstí - Šuang - si

    Stockholmské roštěnky

    Stockholmské roštěnky

    Roštěnky naklepeme, na okrajích nařízneme, osolíme a opepříme. Zprudka opečeme na rozpáleném oleji po obou stranách. Vyjmeme, přidáme trochu oleje a... více o Stockholmské roštěnky

    150 minut
    Hovězí na celeru

    Hovězí na celeru

    Maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a dobře naklepeme. Polovinu celeru nakrájíme na malé kostičky. Marinádu připravíme smícháním vody, octa a... více o Hovězí na celeru

    Kastrolková roštěná

    Kastrolková roštěná

    Maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a ve větším hrnci na oleji dozlatova opečeme. Maso vyjmeme a na tuku dorůžova osmažíme kolečka cibule.... více o Kastrolková roštěná

    Roastbeef

    Roastbeef

    Maso na povrchu ostrým nožem seřízneme a odstraníme tuk a spodní blánu masa. Pak maso hladkou stranou paličky naklepeme, aby bylo pružnější. Osolíme,... více o Roastbeef

    60 minut
    Roštěnky na smetaně

    Roštěnky na smetaně

    Roštěnky naklepeme, osolíme, opečeme na sádle, vyjmeme a potřeme hořčicí. Do zbylého tuku přidáme na kostičky nakrájenou slaninu a nakrájenou cibuli,... více o Roštěnky na smetaně

    75 minut
    Loupežnická roštěná

    Loupežnická roštěná

    Nakrájené roštěnky mírně naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, opepříme a po obou stranách opečeme na horkém oleji do měkka. Roštěnky vyjmeme, do... více o Loupežnická roštěná

    Marinované roštěnky

    Marinované roštěnky

    Roštěnky naklepeme, odblaníme. Cibuli a feferonku nakrájíme najemno, přidáme ostatní ingredience a vše promícháme. Roštěnky ve směsi důkladně omočíme,... více o Marinované roštěnky

    Španělské ptáčky po moravsku

    Španělské ptáčky po moravsku

    Roštěnky naklepeme, osolíme, popepříme, mírně potřemě hořčicí a poklademe nudličkami klobásky, okurky, slaniny, špeku, cibule a kůrky z chleba.... více o Španělské ptáčky po moravsku

    • 1
    • 2
    • Další stránka

    Doporučujeme

    180 minut
    Tlačenka s vařenými vejci

    Tlačenka s vařenými vejci

    45 minut
    Španělský ptáček s rýží

    Španělský ptáček s rýží

    36 minut
    Placičky z bílých fazolí

    Placičky z bílých fazolí

    Poslední sledované recepty

    45
    Palačinky
    Palačinky
    36
    Pizza těsto z pizzerie
    Pizza těsto z pizzerie
    32
    Pesto z medvědího česneku
    Pesto z medvědího česneku
    31
    Rychlá bábovka
    Rychlá bábovka
    29
    Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
    Nejlepší sekaná na světě…

    Zajímavé články

    Whisky krkovice a další opilé recepty s masem zahájí grilovací sezónu!
    Whisky krkovice a další opilé recepty s masem…
    Recept na čevabčiči: Skvělý pokrm, který zdomácněl v české kuchyni
    Recept na čevabčiči: Skvělý pokrm, který…
    Oblíbená jídla prince Philipa a proč jedl raději bez královny
    Oblíbená jídla prince Philipa a proč jedl raději…
    Tvarohová pomazánka: Recept na tu nejlepší s vařenými vejci!
    Tvarohová pomazánka: Recept na tu nejlepší s…
    Na čem si rád pochutnal Vlasta Burian? Král komiků byl velký gurmán
    Na čem si rád pochutnal Vlasta Burian? Král…

    Sledujte nás

    AHA.cz Hvězda Ulice Jarka Obermaierová: Problémy s ALKOHOLEM!

    Hvězda Ulice Jarka Obermaierová: Problémy s ALKOHOLEM!

    AHA.cz Moudro Haliny Pawlowské: Tohle vzkázala tlouštíkům!

    Moudro Haliny Pawlowské: Tohle vzkázala tlouštíkům!

    AHA.cz Nedělní Aha! 11.4.2021

    Nedělní Aha! 11.4.2021

    Dáma.cz 6 tajemství královny Alžběty: Díky nim se dožila vysokého věku i vypadá skvěle

    6 tajemství královny Alžběty: Díky nim se dožila vysokého věku i vypadá skvěle

    Dáma.cz Jak připravit batáty? 6 nejlepších receptů s masem i rybou

    Jak připravit batáty? 6 nejlepších receptů s masem i rybou

    Ženy.cz Sexy zkrácené topy? Tohle můžu nosit také, dokazují modelky s plnými tvary

    Sexy zkrácené topy? Tohle můžu nosit také, dokazují modelky s plnými tvary

    Maminka.cz Šéfkuchař Přemek Forejt: Jsem krkavčí táta. Dceru nevídám moc často

    Šéfkuchař Přemek Forejt: Jsem krkavčí táta. Dceru nevídám moc často

    Reflex.cz Poprava ministra Petříčka ČSSD v ničem nepomůže, jen posílí pročínskou kliku v Česku

    Poprava ministra Petříčka ČSSD v ničem nepomůže, jen posílí pročínskou kliku v Česku

    E15.cz Hasičárny nebo vesnické hospody. Kvalitní architektura se dávno nestaví jen ve městech

    Hasičárny nebo vesnické hospody. Kvalitní architektura se dávno nestaví jen ve městech

    Abecedazahrady Česnek podivný: Jak si na něm pochutnat

    Česnek podivný: Jak si na něm pochutnat

    Nedávno navštívené recepty:

    Párky na černém pivu Jednoduché bramborové placky Jižanské fazole s klobásou
    Rychlá koprovka bez jíšky Srdce na smetaně Jablečný koláč (buchta)
    Brambory s tvarohem našich babiček Banoffee irský koláč Kynuté skořicové uzlíky
    Limoncello Buchtičky se šodó dle Ládi Hrušky Okurkový salát

    Další doporučené ingredience:

    Hovězí kližka Hovězí kýta Hovězí líčka Hovězí maso Hovězí maso ve vlastní šťávě - konzerva
    Hovězí oháňka Hovězí omáčka Hovězí plec Hovězí pupek Hovězí roláda
    Hovězí svíčková Hovězí vývar Hovězí žebra s kostí Hračky Hradišťanka
    Hrách Hrachová polévka Hranolky Hrášek Hraška
    • Recepty.cz
    • Pomocníci
    • Databáze ingrediencí
    • Hovězí roštěná
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí