Plzeňské roštěnky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks hovězí roštěná
    • 2
      ks párky
    • 100
      g cibule
    • 1
      dl pivo
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 2
      ks bobkový list
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Roštěnky naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme na oleji. Vyjmeme a dáme do tepla. Na tuku zpěníme polovinu cibule, vrátíme roštěnky, přidáme bobkové listy, podlijeme horkou vodou a dusíme do měkka. Maso vyjmeme, vydusíme šťávu na tuk, zaprášíme moukou, zasmažíme, podlijeme pivem a chvilku povaříme.
2
Roštěnky na talíři poléváme šťávou, na ně klademe opečený párek a zbylou, podušenou cibuli.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.