Květákový nákyp

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Jana Hamalova

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Květák uvaříme do poloměkka a necháme vychladnout.
2
Zatím si vymastíme a strouhankou vysypeme zapékací misku. Květák pokrájíme na menší kousky, přidáme sůl, pepř, muškátový květ, vejce, na plátky nakrájenou klobásu a na kostičky na krájené uzené maso, přidáme sýry, lžíci polohrubé mouky a promícháme.
3
Přendáme do vymazané a vysypané zapékací mísy nebo pekáčku, zalijeme Tatrou a dáme trouby péct asi na 45 minut.
4
Podáváme s brambory.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.