Konšelské peklo

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 300
      g vepřová kýta
    • 300
      g hovězí roštěná
    • olej
    • cibule
    • rajský protlak
    • žampiony
    • nakládané okurky
    • naložené papriky
    • paprika - sladká
    • pepř mletý
    • sůl
    • hořčice plnotučná
    • nakládané feferonky kolik kdo snese

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vepřové i hovězí maso nakrájíme na nudličky a osmahneme na oleji, přidáme cibulku a jak zesklovatí, přidáme sůl a pepř, papriku a feferonky podle chuti. Podlijeme vodou a dusíme tak dlouho, až je maso měkké.
2
Poté přidáme žampiony, okurku a sterilovanou papriku. Šťávu vydusíme na tuk. Podáváme třeba s rohlíkem.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.