Brazilské dušené hovezí s chutí kávy

moje hodnocení:

1,0

hodnotilo: 1
Získejte elektricý gril zdarma!
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks cibule střední
    • 2
      lžíce olivový olej
    • 2
      stroužek česnek najemno posekaný
    • 450
      g hovězí roštěná malé kostičky
    • 2
      lžíce máslo nebo margarin
    • 0,3
      hrnek hladká mouka
    • 1
      hrnek červené víno suché
    • 0,5
      lžička oregáno čerstvé jemně posekané
    • 0,5
      lžička rozmarýn čerstvý , jemně posekaný
    • 6
      ks čerstvé žampiony rozčtvrcené
    • 2
      ks mrkev nakrájená na tenká kolečka
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Opékejte cibuli ve velkém hrnci asi 10 minut , až je měkká ale ne hnědá .Pak přidejte česnek a vařte dalších asi 30 sekund Odstraňte z hrnce a uschovejte .Plamen nastavte na střední teplotu a opečte na něm / v hrnci po
2
cibuli a česneku / maso dohněda a okořeňte černým pepřem . Uschovejte jako cibuli a česnek . Snižte teplotu / plamen / a rozpusťte na něm margarin nebo máslo . Vmíchejte mouku a míchejte až je mouka úplně smíchaná . Nenechte zhnědnout . Přidejte víno , kávu a bylinky a šlehejte metlou až je vše hladké , husté a dobře rozmíchané . Pak vraťte do hrnce cibuli a maso a přiveďte k varu .Snižte teplotu na minimum a nechte zvolna vařit / táhnout / dalších 35 minut . Přidetej mrkev a houby a zvolna vařte dalších 35 minut .Podávejte s rýží nebo nudlemi .

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: