Pečená francouzská bageta plněná kuřecím salátem

moje hodnocení:

4,6

hodnotilo: 9
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 1 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: rocktess

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Zeleninu nakrájíme nadrobno a osmahneme na másle na pánvi. Až bude měkká přendáme ji do větší mísy. Na stejné pánvi osmahneme kuřecí maso, můžeme dochutit grilovacím kořením. Až bude maso křehké přidáme ho k zelenině. Přidáme podle chuti majonézu s hořčicí. Vše důkladně promícháme. Můžeme dochutit vegetou. Bagetky rozkrojíme a vydlabeme vnitřky, naplníme je směsí, posypeme nivou a klademe na plech. Až se niva začne roztékat a kůrky budou křupavé, vyndáme je ven a poklademe rozpůlenými kuličkami hroznů.
2
Teplé bagetky jsou nejlepší. Dobrou chuť:)
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • KaRa
    KaRa |

    25. 3. 2014 08:22

    Vynikající...

  • Katka0501
    Katka0501 |

    13. 7. 2012 07:13

    :-) náplň jsem použila jinou a dala pouze strouhaný eidam, ale i tak je to nápad super a určitě někdy udělám i pro návštěvu. Večeře byla výborná.

  • Zita Matejkova
    Zita Matejkova |

    23. 6. 2011 01:46

    Rychlá a dobrá večeře ;-)