Pečená hovězí polévka s houbami a kroupami

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 60 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      lžíce olivový olej
    • pepř mletý
    • petrželka
    • 2
      ks šalotka
    • 1
      l vývar
    • 500
      g houby
    • 1
      hrst kroupy (propláchnuté a předem povařené)
    • hrubá sůl
    • 0,5
      kg roštěnec (možno ribeye, nakrájený na kousky)

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Troubu předehřejte na 200 °C. V pekáči promíchejte kousky masa, nakrájené houby, cibuli a olej a rozložte do jedné vrstvy. Osolte a opepřete, pečte asi 30 minut, až maso a houby zhnědnou.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

2
Přesuňte do hrnce, zalijte vývarem, povařte asi 12 minut, přidejte kroupy a společně prohřejte. Dochuťte petrželkou.

RADA: Ochutnejte další 3 polévky plné zeleniny

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
 
 

Další doporučené recepty: