Krémová polévka z mladého chřestu zjemněná smetanou vás zahřeje i zasytí. Navíc je zdravá a vy si na ní určitě pochutnáte.
RADA: Jak poznat opravdové máslo?
RADA: Polévky, které zaženou ten největší hlad
Chřestové rizoto
Chřestová polévka III.
Chřestová omeleta
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kapustové závitky
Kuřecí roláda se špenátem
Křehký rebarborový koláč
Jablečné koláčky
Tvarohovo jahodové knedlíky
Rýžový nákyp s meruňkami
Bílý smetanovo-tvarohový dort
"Mrkváky" - kynuté buchty s mrkví
Česneková pomazánka z červené řepy a…
Špagety s pestem ze sušených rajčat
Polévka z červené čočky
Grilovaný Rump steak
Pečená mrkev s mrkvovým pestem
Gratinované brambory a batáty
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Ořechové řezy
Croissanty: recept na francouzskou…
Milionářské řezy se slaným karamelem