Omáčka na špagety III.

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 300
      g sekaná kupovaná - Luncheon meat
    • 4
      ks cibule
    • 6
      stroužek česnek 3-6
    • 1
      plechovka rajský protlak
    • 1
      lžička paprika - sladká
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 2
      lžíce kečup - jemný
    • 2
      lžička sojová omáčka 1-2
    • 2
      lžička worcestrová omáčka 1-2
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibuli nakrájíme na drobno a zpěníme na oleji, po chvíli přidáme i rozetřený česnek. Poté vložíme na kostičky nakrájenou sekanou a osmahneme, zaprášíme sladkou paprikou a pepřem. Poté přidáme rajčatový protlak a podle množství také kečup, můžeme zředit vodou. Nakonec dochutíme 1-2 lžičkami sójové a worchestrové omáčky.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Jampi
    Jampi |

    1. 12. 2012 12:18

    K rychlému obědu výborná a bylo to dobré <3 .

  • Radka Novotna
    Radka Novotna |

    15. 7. 2011 00:15

    UHO je zakladem veskereho vareni. Aspon v jidelnach to platnilo. Ale da se uvarit i dobre UHO. http://www.vseovareni.cz/recepty/univerzalni-hneda-omacka/

  • Iva
    Iva |

    29. 8. 2007 08:32

    Pravě jsem uvařila příteli do práce, myslím, že bude spokojený :) Jen místo sekané jsem dala opečené vepřové. Hlavně je to rychlé.