Těstoviny s vejci, parmezanem a cherry rajčátky

moje hodnocení:

4,6

hodnotilo: 7
doba přípravy: 15 minut
počet porcí: 2 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: pippiva

Suroviny

Vložit do nákupu
    • těstoviny nejlepe spiraly, 70-80 g na osobu
    • 8
      ks cherry rajčátka i vice
    • 2
      ks vejce kolik osob tolik vajec
    • 4
      lžíce strouhaný parmazán + dalsi trocha na posypani
    • bazalka cerstva, par listku
    • olivový olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Těstoviny dáme vařit podle návodu. Rajčátka omyjeme a nakrájíme na čtvrtky. Vejce si dáme do misky, osolíme, přidáme parmezan a vidličkou jemně prošleháme. Bazalku natrháme na kousky. Těstoviny slijeme chvíli před tim, než jsou úplně dovařené. Ve větší pánvi rozehřejeme lžíci oleje (můžeme přidat kousek másla) a přidáme všechny ingredience, promícháme a za stálého míchání necháme srazit vejce (rajčátka zůstanou téměř syrová). Ihned podáváme. Jednotlivé porce ještě posypeme trochou parmezánu.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Orina
    Orina |

    28. 8. 2014 09:31

    Velmi rychlé a snadné a táááák dobré :-)

  • HankaH
    HankaH |

    9. 6. 2011 00:06

    Chutnalo velice :-) :-) :-)

  • BK
    BK |

    3. 6. 2011 13:18

    rychlé, snadné, chutné.