Srbský vepřový guláš

moje hodnocení:

4,5

hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: polly

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vepřové řízky nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme. Na oleji zpěníme cibulku, zaprášíme paprikou a orestujeme kostky. Zalijeme vodu a dusíme do poloměka. Pak přidáme lečo a dovaříme. Je možno zahustit hladkou moukou.
2
Podáváme s těstovinami.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Alena
    Alena |

    24. 7. 2016 10:30

    Uvařila jsem tento pokrm a podávala jsem ho s rýží brambory mi k tomu nějak nešly.Všem doma chutnalo.Určitě budu vařit i nadále. :-) <3

  • lukess
    lukess |

    23. 10. 2015 19:23

    Ahoj vyskoušely jsme tento recept vepřový gulaš a byl skvelý děkujeme za recept :-) :-) :-) :-) :-$

  • gulasovnik
    gulasovnik |

    10. 3. 2014 17:17

    Toto mi pripadne trosku jako slichta, proc to nedelat klasicky??

  • recepty73
    recepty73 |

    12. 12. 2010 15:43

    ...ještě než zaliji vodou,orestuji s masem ještě lžíci plnotučné hořčice.Mlaďas si přidával sojovku ;-) .Podával jsem s bramborem,těstoviny nám k tomu nějak neseděli...