Vepřový chilli guláš

moje hodnocení:

3,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Jana Hamalova

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg vepřová plec
    • 750
      g cibule
    • sůl
    • chilli
    • kečup - jemný
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nejdříve si oloupeme a nakrájíme cibuli, vepřové maso pokrájíme na kostky. V kastrolu si rozpálíme olej, přidáme cibuli a orestujeme. Poté k ní přidáme maso a také orestujeme. Osolíme, přidáme chilli koření, zalijeme kečupem a dusíme za občasného podlévání vodou do měkka. Cibule by měla udělat hustý sosík.
2
Podáváme s chlebem nebo s topinkami, ale v tom případě pozor na česnek, aby nepřebil chuť guláše.
Použité ingredience v tomto receptu: Chilli Cibule Kečup - jemný Olej Sůl Vepřová plec
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Michal
    Michal |

    1. 2. 2017 12:28

    Zdravím Guláš se povedl ,jinak ten česnek se nedává do guláše ale na topinku,a vodu dle potřeby ale to už poznáte ,nesmí to byt zase u topené,a s kečupem taky opatrně. 8-) 8-) 8-)

  • jerry2004
    jerry2004 |

    2. 10. 2016 12:07

    podrobněji prosím

  • Andrea
    Andrea |

    17. 2. 2016 12:22

    Kolik se tam dává vody a kolik kečupu???

  • Andy
    Andy |

    12. 1. 2015 10:17

    a co takhle majoránka ..?

  • Marek
    Marek |

    15. 12. 2014 18:31

    Dobrž podvečer,četl jsem a dočetl,a co třeba takhle váha surovin,vidim jí pouze jen u cibule a masa a zbytek koření?aby věděl kolik má člověk dát na váhu toho masa a té cibule?prosím o dopsání pokud se na tuto stránku vůbec někdy ještě podíváte.Děkuji.

  • Baruch
    Baruch |

    6. 3. 2014 10:29

    fuj, tyhle mimibazarovy recepty by se sem nemely smet davat. pri pasazi "...zalijeme kečupem a dusíme za občasného podlévání" se mi udelalo krapet nevolno... proc tedy se trapit s upravou masa? kupte si v akci veprovou konzervu, ohrejte ji v kecupu s trochou susene mlete cibule a uplne stejny blivajz je na svete...

  • Gourmet57
    Gourmet57 |

    17. 2. 2014 22:35

    Guláš z kečupu? Chce se mi zvracet už když to čtu :-$

  • RUDY
    RUDY |

    11. 9. 2013 14:08

    Delam to taky podobne.

  • cenaso
    cenaso |

    19. 6. 2012 15:17

    Vyzkoušel jsem, výborné, doporučuji.

  • cenaso
    cenaso |

    19. 6. 2012 15:17

    Vyzkoušel jsem, výborné, doporučuji.

  • cenaso
    cenaso |

    19. 6. 2012 15:09

    Výborné, doporučuji. :-P

  • TomBeyk
    TomBeyk |

    5. 6. 2012 17:49

    Ne jen česnek ale i pepř a kmín se dává do vepřového guláše. (kmín se dává při smažení cibule) :-(

  • overfield
    overfield |

    1. 10. 2011 09:49

    je mi luto ale nikde v recepte nevidim ani zmienku o cesnaku... az v tej vete na konci... :-(

  • Anonymous
    Anonymous |

    3. 12. 2010 10:53

    moc dobry recept ;-)

  • luba
    luba |

    9. 11. 2010 16:57

    kazdy gulas ma byt trochu citit cesnekem jinak to neni ono

  • Lesii
    Lesii |

    12. 10. 2010 17:59

    Něco podbného si kdysi udělal můj bratr :D Nechtějte vědět, jak to dopadlo :D Ale velmi, velmi zajímavý recet :-)

Další doporučené recepty: