Vepřový gulášek z kýty

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: 80 minut
počet porcí: 6 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: mavri.gatula

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vepřové maso si nakrájíme na kostky, řádně osolíme, opepříme, zakápneme olejem , promícháme v misce a připravíme si cibuli. Nakrájíme nadrobno.
2
Cibulli orestujeme na sádle do zlatohněda, přidáme kmín. Určitě dávám přednost sádlu k přípravě guláše, než používat olej. Do základu přidáme maso, zprudka orestujeme a bohatě zaprášíme mletou paprikou. Podlijeme vodou a dusíme doměkka (zhruba hodinku).
3
Jakmile máme maso měkké, přijde na řadu gulášek dochutit již zmíněnými ingrediencemi. Zahušťuji střídky chleba, někdy s použitím jíšky. Nebo napůl.
4
Do guláše lze přidat i trochu chilli koření či papričky.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: