Zbojnický salát

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: 6 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g měkký salám například Junior
    • 2
      ks cibule
    • 4
      ks nakládané okurky
    • 8
      ks kozí rohy nakládané, sladkokyselé, dle ostrosti, cca 6 -
    • pepř mletý
    • 200
      g majonéza
  • Marináda
    • 1
      lžíce olej
    • 2
      lžíce hořčice plnotučná
    • 2,5
      lžíce kečup - sladký
    • 1
      lžíce worcestrová omáčka
    • 3
      lžíce lák z okurek nebo kozích rohů či feferonek

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Marináda: v malém kastrolku svaříme za stálého míchání olej, kečup, hořčici, worcester a lák.
2
Salám nakrájíme na slabé nudličky a dáme do mísy. Přidáme jemně pokrájené cibule, okurky a na nudličky pokrájené kozí rohy nebo jiné středně pálivé feferonky.
3
Opepříme a přilijeme zchladlou marinádu a majolku. Vše dobře promícháme a uložíme v chladnu proležet, nejlépe přes noc.
4
Podáváme s čerstvým chlebem nebo pečivem.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: