Roštěnky na pivu

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Roštěnky rovnoměrně naklepeme a naložíme asi na 4 hodiny do oleje. Pak je nařízneme, aby se nám nezkroutily, osolíme a okořeníme. Na pánvi rozpálíme sádlo, ve kterém roštěnky opečeme po obou stranách. Vyjmeme je na teplý talíř.
2
Na výpeku osmažíme nadrobno pokrálenou cibuli. Když je osmažená, přidáme zpátky roštěnky, podlijeme troškou piva a vody a dusíme až do změknutí. Během dušení roštěnky obracíme a podléváme pivem. Když jsou měkké, zahustíme je hotovou tmavou jíškou.
3
Podáváme s rýží, zdobíme opečenou klobásou a na kolečka pokrájenou cibulí.
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hovězí roštěná Jíška Pepř mletý Pivo Sádlo Sůl

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: