Vepřové na pánvi

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 50 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Peťula95

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg vepřová plec
    • 2
      ks cibule
    • sůl
    • sojová omáčka
    • worcestrová omáčka
    • 4
      stroužek česnek 2+2
    • žampiony
    • bazalka
    • koření - adžika
    • zeleninová směs čínská
    • koření - 7 druhů pepře

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do rozpáleného oleje vložíme cibuli, kterou si nakrájíme na kolečka. Cibuli necháme zpěnit a přidáme vepřové maso, které máme nakrájené na kostičky či nudličky. Zprudka osmažíme, opepříme a osolíme.
2
Dusíme cca 20 minut. Přidáme na plátky nakrájené 2 stroužky česneku, zeleninu, žampióny, sójovou a worcestrovou omáčku. Posypeme bazalkou a adžikou.
3
Než maso bude úplně měkké, přidáme zbytek česneku, který nastrouháme či přelisujeme.
4
Podle potřeby podléváme horkou vodou, popřípadě dochutíme podle chuti. Až bude maso měkké, můžeme podávat.
5
Jako přílohu jsem zvolila americké brambory, pečené v troubě s bazalkou, kmínem a solí na olivovém oleji. Přeji dobrou chuť. :)

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.