Pangasius s brokolicí na pánvi

moje hodnocení:

4,4

hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks brokolice
    • 2
      ks filety z pangasia
    • 2
      stroužek česnek
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      lžička vegeta nebo koření na ryby
    • 4
      plátek máslo slabé
    • pečivo

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rybu opláchněte, posypte vegetou (nebo kořením na ryby), potřete utřeným česnek a nechejte odpočinout po dobu přípravy brokolice. Tu rozdělte na jednotlivé růžičky (lze také nakrájet na malé kousky), dejte na pánev, přidejte sůl a pepř podle chuti, podlijte trošičkou vody a přikryjte pokličkou. Až brokolice získá krásnou zelenou barvu (cca po 2 minutách), položte na ni rybu, na rybu pak položte podle chuti plátky másla a přikryjte poklicí. Ryba pustí vodu, pokud ne, podlijte, aby se brokolice nepřipálila. Máslo se rozteče do brokolice, ryba je rychle hotová. Lze posypat také kořením na ryby. Na talíři dosolte.
2
Rychlá, zdravá večeře za použití malého množství nádobí.
Zařazení: Maso Rybí Slovník pojmů
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Hellerová
    Hellerová |

    20. 9. 2016 17:44

    hrůza :-)

  • Hellerová
    Hellerová |

    20. 9. 2016 17:41

    podívej se kde žije pangas dobrou chutˇ :-)

  • Hellerová
    Hellerová |

    20. 9. 2016 17:38

    podívej se kde žije Pangas dobrou chut´ :-)

  • Pinkeee
    Pinkeee |

    29. 1. 2011 10:49

    Zrovna dnes jsem koupila pangase a brokolici, takže za chvilku si si jdu udělat super zdravý obídek a určitě si pochutnám ;-)

  • effie
    effie |

    21. 1. 2011 12:17

    Dnes jsem varila a byla to mnamka. Super rychle a neni co zkazit ;o)

  • Mirka G.
    Mirka G. |

    7. 2. 2009 12:40

    Bolo to výborné, manžel mi povedal, že to môžem variť častejšie, hoci keď som spomenula, že budem robiť jedlo s brokolicou ohrnul nos:-) Na rybu som dala bylinkovú vegetu a posypala bielym a provensálskym korením.