Pangas se špenátem a nivou

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 6
doba přípravy: 40 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: caspar

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Čerstvé špenátové listy krátce povaříme ve vodě, vodu slijeme. Kdo chce, může listy nahrubo posekat. Pokud použijeme špenát mražený, necháme rozmrazit a přes cedník přecedíme přebytečnou vodu. Na másle osmahneme cibuli a na plátky nakrájený česnek, přidáme špenát a zalijeme smetanou či mlékem. Chvíli podusíme a přidáme nivu. Společně vše podusíme, až zmizí přebytečná tekutina. Ochutíme solí, česnekem, pepřem a majoránkou.
2
Filety pangase osolíme a posypeme kořením na ryby. Necháme chvíli odpočinout. Potom filety opečeme na másle na pánvi.Na talíř si dáme špenát, na něj filety pangase, které ještě posypeme nivou.
3
Podáváme s různě upravenými brambory.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • KaRa
    KaRa |

    26. 4. 2015 22:02

    Treska a špenát - luxusní kombinace. S nivou super!!! Díky!

  • Adulík
    Adulík |

    5. 11. 2012 10:50

    špenát a niva možná, ale cpát nivu na rybu.. barbarství..

  • Jarka O.
    Jarka O. |

    19. 9. 2011 21:20

    Opět moje fotka, prosím o opravu O:-)

  • MartikK
    MartikK |

    28. 8. 2011 13:58

    Moc dobrá úprava pangase. Rybu jsem pouze pokapala citronovou šťávou, osolila a posypala drceným kmínem. A i když jsem měla málo Nivy, bylo to vynikající.

  • Dobka
    Dobka |

    6. 2. 2011 21:05

    Dobrůtka, zbožňuju kombinaci špenátu a nivy :)

Poslední navštívené:

Abecední seznam: