Pangas raz dva

moje hodnocení:

4,6

hodnotilo: 14
doba přípravy: 50 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: x.rezinka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Pangase (zmrzlého) položíme do pekáče, osolíme (ne moc, sůl je také v koření na ryby), posypeme kořením nebo citrónovým pepřem, přidáme máslo a mraženou směs. Dáme do trouby a pečeme asi 20 minut na maximalní teplotu.
2
Pak přilijeme smetanu a posypeme nastrouhaným sýrem. Pečeme dokud nemá sýr zlatavou barvu (cca 20 min).
3
Nesledovala jsem nikdy přesně čas, ale trvá to přesně tak dlouho, než oloupu a uvařím brambory pro pět lidí, které doporučuji i jako přílohu.
Použité ingredience v tomto receptu: Máslo Pangasius Pepř mletý Smetana Sůl Sýr Zeleninová směs
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Eliška
    Eliška |

    8. 6. 2015 18:13

    Nezlobte se, ale tenhle recept je na smazání.

  • tre
    tre |

    11. 11. 2012 16:43

    skoušela jsem na pánvy a je to taky moc dobré ;-)

  • Kubensson
    Kubensson |

    25. 4. 2011 12:44

    Kromě smetany jsem dal všechno a je to moc dobré doporučuji :-)

  • Barien M
    Barien M |

    4. 6. 2010 13:03

    Vypadá to zajímavě, už se peče v troubě...

  • ivana anavia
    ivana anavia |

    20. 3. 2010 22:09

    dělávám bez šlehačky a sýra, jen s kouskem másla, a je to moc dobré a rychlé. Tato verze bude určitě také výborná

  • Pája S
    Pája S |

    20. 3. 2010 19:49

    Skvělá rychlovka ,chutné.:-)

Poslední navštívené:

Abecední seznam: