Pangas s cibulkou a anglickou slaninou

moje hodnocení:

4,4

hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • cibule
    • koření na ryby
    • rama
    • citron
    • brambory
    • pangasius mražené filety
    • anglická slanina

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Mražené filety pangase dáme na plech, posypeme kořením na ryby a zakápneme citronem. Kolem nich dáme na plech na plátky nakrájenou cibuli nebo napůl rozkrojenou jarní cibulku(nešetříme) a asi tři lžíce ramy. Navrch pangase poklademe libovou anglickou slaninu.
2
Dáme péci do horkovzdušné trouby (asi 180 °C) cca dvacet minut a přidáme oloupané, na kousky nakrájené osolené brambory, případně podlejeme lehce vodou. Pečeme ještě asi 20 minut.
Zařazení: Maso Rybí Slovník pojmů
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • recepty73
    recepty73 |

    14. 11. 2010 17:01

    Dělal jsem alobalové balíčky,takže jsem pekl vše najednou hned od začátku a výsledek výborný a bez nádobí-skoro :-).

  • danyi@mf.cz
    danyi@mf.cz |

    12. 11. 2010 11:04

    :-)

  • danyi@mf.cz
    danyi@mf.cz |

    12. 11. 2010 10:58

    Dobrý den, děkuji za upozornění. Ingredience byla doplněna. Hezký den. Pavel. :-)

  • recepty73
    recepty73 |

    12. 11. 2010 09:49

    ....kde je ta slanina???

  • František Koukal
    František Koukal |

    6. 10. 2008 13:00

    Je to odzkoušené, když je pangas mražený, potřebuje delší dobu na přípravu.

  • Kateřina Davidová
    Kateřina Davidová |

    3. 10. 2008 10:32

    Když ho dáte do trouby mraženého, tak to asi dlouho nebude.

  • Věra Štroblová
    Věra Štroblová |

    25. 9. 2008 08:24

    To se mi zdá dlouho 40 minut péci pangase ?