• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Velikonoce
    • Recepty.cz
    • Hranolky
    Napište svůj komentář k receptu

    Hranolky

    autor: Recepty
    0.0
    moje hodnoceni
    3.8
    hodnotilo: 37
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Hranolky
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • 1
        kg brambory
      • 2
        lžíce rostlinný olej

    Postup přípravy receptu

    1
    Brambory omyjeme, oloupeme a nakrájíme na hranolky. Na chvíli je zabalíme do čisté utěrky, abychom odsáli přebytečnou vodu. Na rozpáleném oleji smažíme dozlatova. Hranolky osolíme až na talíři.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Celerové hranolky

    Celerové hranolky

    Hranolky na chilli

    Hranolky na chilli

    Hranolky se sýrem

    Hranolky se sýrem

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • Marjánka
      Marjánka | 24. 3. 2017 00:46

      https://www.ekucharka.net/vypis-receptu s touto paní ve videu to půjde vše na 1

    • Marjánka
      Marjánka | 24. 3. 2017 00:44

      https://www.ekucharka.net/vypis-receptu podle této paní a ve videu uvaříte všechno a na 1

    • Tony
      Tony | 13. 11. 2016 17:32

      Zapomíná se však, že ne všechny brambory jsou vhodné na výborné hranolky.Nehodí se salátové A, AB nejvhodnější jsou B a nejlepší B- BC jsou to brambory na kaši a pyré.Na hranolky se pěstují specielní odrůdy, ale to je už vyšší dívčí :-(

    • Milan
      Milan | 21. 10. 2016 23:29

      Ivane, mate pravdu, já mám to samé, je mi 52 a učim se vařit :-(

    • Ivan
      Ivan | 20. 2. 2016 11:28

      Je dobře, že jsou tady i jednoduché recepty. Po 26 letech jsem zůstal sám. nevím, kolik z vás si dovede představit, co to znamená. A každá rada, alespoň jak dlouho by se co mělo dělat, hodně pomůže. Děkuji za tyto rady.

    • Hondzik
      Hondzik | 30. 1. 2016 19:14

      Recept je to snadný,ale jistě pro někoho užitečný.Když ještě přičteme tipy od ostatních-jako je předvaření apod... Já bych jen dodal,že nesolím na talíři,ale po vyjm,utí z oleje je dám do mísy vyložené ubrouskem-kvůli oleji a pak je prosolím a pořádně zatřesu s mísou...jsou pak prosoleny rovnoměrně

    • ahoj debili
      ahoj debili | 19. 11. 2015 14:03

      vykuřte si mrdky

    • ahoj debili
      ahoj debili | 19. 11. 2015 14:02

      vykuřte si mrdky :-P

    • ahoj debili
      ahoj debili | 19. 11. 2015 14:00

      vykuřte si mrdky :-P

    • ahoj debili
      ahoj debili | 19. 11. 2015 13:58

      vykuřte si mrdky :-P

    • Klára 11
      Klára 11 | 10. 7. 2015 09:39

      Já dělám v troubě na pečícím papíru úplně bez ojele ;-)

    • doslynicky
      doslynicky | 6. 6. 2015 08:26

      :-|

    • kika
      kika | 31. 3. 2015 09:39

      A proč by to nešlo na dvou lžících? Já třeba do trouby jen postříkám olejem z rozprašovače, tak to možná ani dvě nebudou. A deset řízků klidně na dvě lžíce udělám taky. 8-)

    • DrMilan
      DrMilan | 5. 2. 2015 21:21

      Vy smažíte 1 kg brambor na 2 lžících oleje?? Tak to je tedy fór!! http://www.recepty.cz/recept/hranolky-190#

    • sabina
      sabina | 29. 4. 2014 17:43

      Ano hranolky se 8 minut předvaři s octem pak vysuší a smaži ten ocet je aby držely tvar

    • Lych
      Lych | 11. 2. 2014 14:17

      ČAJ - 1 vrecko čaju - 1 hrnček vody. Vodu uvaríme v kanvici, a zalejeme ňou vrecko čaju v hrnčeku. Dobrú chuť :-*

    • Lucy Cross
      Lucy Cross | 17. 1. 2014 15:56

      Jasně, hranolky známe snad všichni, ale i přesto si myslím, že pro někoho, kdo s vařením začíná to může být užitečná rada, jak na to ;-) Pro mě je to každopádně velice roztomilé :-[

    • Milada
      Milada | 3. 8. 2013 02:08

      Nechápu jak někdo nemůže vědět jak se dělají normální hranolky doma. To jsem uměla už od 4té třídy, ale nechci tady nikoho urážet ;-)

    • Danielka
      Danielka | 9. 6. 2013 23:55

      Ďakujem aj so svojou spolubývajúcou za tento úžasný inovatívny recept. Skúsili sme, boli skvelé, len nám k tomu niečo chýbalo asi.. nabudúce skúsime s nejakou prílohou, ale skvele! Palec hore, dzivý recept. :)

    • Tomáš
      Tomáš | 20. 5. 2013 18:40

      Mě se teda ten recept momentálně hodí. Chtěl jsem ke smaženým tvarůžkům dělat salát, jenomže jsem zjisti, že mám jen zélí :-S a tak jsem teď na rychlo něco hledal. Děkuji Adomovi za ten trik <3 určo zkusím. ;-)

    • NIKOLKA KARLOVÁ
      NIKOLKA KARLOVÁ | 25. 2. 2013 15:23

      TO JE HUBENY JAKO MUJ CHALAN A JEHO KOKUTEK :-* :-* :-* :-* :-| :-| :-D :-D E :-S ALE JE DOBREJ

    • Jana R.
      Jana R. | 1. 2. 2013 12:16

      Já hranolky před smažením také chvilku povařím a jednou mi někdo poradil abych do té vody na vaření kápla trochu octa. Ale jenom trochu. Ona ta kyselost způsobí, že se ze škrobu na hranolkách udělá taková slupička a dobře se smaží a nedrolí. Jinak už je nedělám.

    • Lenka
      Lenka | 25. 12. 2012 17:20

      Na 1 jg brambor jen 2 lžíce oleje? :-\

    • Adam
      Adam | 28. 10. 2012 13:21

      Myslím že recept na hranolky na stránce jako je tato je správně, ale nevidím zde skvělý trik že asi v 1/3 času smažení hranolky vytáhneme z oleje, necháme je chvilku odležet, a po chvilce je zase hodíme zpátky do oleje a doděláme. Hranolky tím budou o hodně křupavější.

    • matej
      matej | 21. 10. 2012 14:35

      :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P

    • poiuztrewqasdfghjklmnbvcxy
      poiuztrewqasdfghjklmnbvcxy | 21. 10. 2012 14:34

      vím jak se dělají :-D :-D :-D :-D :-\ :-\ :-\ :-\ ;-) ;-) ;-) ;-) :-) :-) :-) :-) :-D ;-) :-D ;-) :-D a tak proč tento recept píšete? :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$

    • boipu
      boipu | 21. 10. 2012 14:30

      proč píšete že jsou tyto hranolky na 2? :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

    • matej
      matej | 21. 10. 2012 14:27

      proč všichnipíšou že jsou ty hranolky na 2?

    • babica
      babica | 9. 10. 2012 22:24

      jak tak vidim tak tady vsichni jen pindaji a vedi velky hnedy. hranolky se musi nejdrive predsmazit, zhruba 3minuty, nechat vychladnout a zamrazit. pak podle potreby dosmazit :-$

    • kykiryki
      kykiryki | 2. 10. 2012 12:55

      Tak že jsou hranolky z brambor ví snad opravdu skoro každý. Ovšem mám spoustu přátel, kteří si je připravit neumí - myslet si o tom můžeme každý, co chceme. Každopádně já tento recept považuji za užitečný, ony i brambory se nemusí uvařit (usmažit) správně - do měkka... Žádný učený z nebe nespadl.

    • natalkano | 2. 10. 2012 12:30

      vůbec nechápu hranolky snad umí každý i moje 3 letá dcera ví že hranolky jsou z brambor to necápu? :-)

    • gejba
      gejba | 29. 9. 2012 17:09

      jeste pred smazenim je dobre hranolky kratce povarit ve vode nebo promyt horkou vodou a samozrejme dat poradne okapat! 8-)

    • Uranos144 | 17. 9. 2012 13:41

      A já si myslel, že mě nemůže už nic překvapit... recept na hranolky... kdyby alespoň byly z kedlubny nebo tak něco :-D :-))

    • Pajuška
      Pajuška | 23. 8. 2012 13:43

      Mě se tento recept moc líbí jsem něco mezi začátečníkem takže se moc těším až ho vyzkouším a jaký ohlas bude doma a jak bude chutnat :-) ;-)

    • Viktor Šváb
      Viktor Šváb | 7. 8. 2012 13:11

      To není ani možný ... jak může někdo dávat recept na hranolky? :D

    • MaLaga
      MaLaga | 31. 7. 2012 12:18

      Myslím, že je dobře, že si někdo udělal čas a ten recept tady dal. Mnohé mladé kuchařinky totiž netuší, že hranolky se dají udělat i normálních brambor a nejenom z pytlíku!

    • ONUR
      ONUR | 16. 7. 2012 06:34

      TY DEBILE DEJ TO VARIT A ZER 8-)

    • maruška*
      maruška* | 27. 6. 2012 18:31

      Čím dál více nabývám přesvědčení, že někteří návštěvníci těchto (a nejen těchto) stránek zde hledají místo receptů spíše možnost si rýpnout a někoho shodit. Proto přidávají místo věcného hodnocení receptu přihlouplé komentáře :'( Pokud sem totiž někdo vloží recept třeba na hranolky, je tento recept logicky zcela jednoduchý stejně jako jejich příprava :-D Proč by ale takový recept - postup zde neměl být? V kuchařských knihách ho také často najdeme a nikdo se nad tím nepozastavuje :-D I takováto pro někoho banální rada - postup může být pro začínající kuchařinky přínosem (zatímco druhý to bere jako zbytečnost). Tak více tolerance a raději přidat nějaký další receptík ;-) . Marie:-)))

    • lmis
      lmis | 22. 6. 2012 07:06

      ty hranolky jsou dobry 8-)

    • Anonym
      Anonym | 11. 4. 2012 18:29

      Recept na hranolky je fakt "těžký" proč to sem vůbec dáváte :-\ Jestli jste nepochopili "biqqi-smajlik" to myslel ironicky ;-) :-D

    • Přemysl
      Přemysl | 22. 3. 2012 08:26

      Paní Simčo a pane Svišti pan Smajlik to myslel ironicky :-) Ale to asi bylo těžké pochopit :-)

    • Láďa
      Láďa | 12. 3. 2012 20:16

      UVO, UVO. Pokud z toho máš velkou hlavu, tak jdi na oběd do restaurace a nepřibližuj se k plotně(sporáku). Můžeš tomu sporáku jen ublížit!

    • já
      já | 27. 2. 2012 14:45

      :DDDDD

    • dieta
      dieta | 4. 1. 2012 17:55

      :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D extra debata na tema hranolky. musim se smat hlupakum

    • Sasi- král
      Sasi- král | 3. 1. 2012 17:42

      :-)

    • svišť | 29. 11. 2011 14:39

      Co je na tom nepochopitelné? Je to úplně jednoduché a popsané naprosto srozumitelně!!! Takhle se hranolky prostě dělají. Chce to nehledat v tom vědu, vzít si k ruce pár brambor a postupovat podle receptu.Nic víc, nic míň. Dají se smažit v oleji nebo na plechu bez tuku .Hezký den.

    • Simča S.
      Simča S. | 29. 11. 2011 14:31

      Smajlíku, ač nejsem autorka, nechápu Z ČEHO máš hlavu jak pátrací balón. Popis zde v receptu je jasný, stručný, výstižný.... V diskuzi je plno připomínek, návrhů a úprav, ale za ty autorka FAKT nemůže.....

    • biggi-smajlik
      biggi-smajlik | 29. 11. 2011 14:06

      Paní autorko, věřím že by to mohlo být skvělé ale asi nikdy to nezjistím. Mám s toho totiž hlavu jako pátrací balón. Vůbec to nechápu! Je to strašně nepochopitelný! :-(

    • Uva
      Uva | 17. 8. 2011 14:45

      tak ja fakt nevim, smazit je jednou, jak je to tu napsane, smazit 2x, varit je, davat je do trouby, mam uz z toho takovouhle hlavu! :-(

    • Suffran
      Suffran | 16. 7. 2011 20:07

      tak já je před smažením uvařim ve vodě asi 3-4 minuty - bez soli, solim až na talíři - jsou pak křupavé a nenacucnou olej.

    • petra
      petra | 9. 10. 2010 18:07

      to umí i maly tidě hahahahahahahahahahhahahahahah :-D

    • Jarka O.
      Jarka O. | 18. 9. 2009 14:27

      V pořadu Kuchařská pohotovost odlehčovali omáčku Aioli nastrouhaným vařeným bramborem, to se mi zdá být dobrý nápad ;-)

    • Di -
      Di - | 18. 9. 2009 14:21

      Taky to můžete zkusit zkombinovat: majonéza, kečup, česnek, petrželka. Skvělé na ryby: je to inspirace z Nordsee (rakouské).

    • Simča Sládková
      Simča Sládková | 18. 9. 2009 13:04

      Chicco - u nás zase vede AIOLI - to je majonéza, ve které je rozmíchán rozetřený česnek a trošku soli.

    • marie nezlakova
      marie nezlakova | 18. 9. 2009 08:55

      Já žasnu,co se dá u náhodného receptu najít za poklad!Díky komentáři Jarky O. mě manžel div na rukou nenosil!Andaluzie!Výborné!

    • Jarka O.
      Jarka O. | 10. 4. 2008 16:27

      My máme rádi tzv. Andaluzii - majolka, kečup a křen.

    • Anonym
      Anonym | 10. 4. 2008 07:34

      U nás vede na celé čáře kysaná smetana osolená a s rozetřeným česnekem dle chuti a maličko pepře.Zkuste.:-)) PS

    • chicco
      chicco | 9. 4. 2008 21:45

      Zeptám se vás odborníků,nedokázal by jste mi někdo poradit s přípravou různých omáček nebo dochucovadel k hranolkám?

    • Roman Slovensko
      Roman Slovensko | 21. 11. 2007 13:44

      Veľmi dobré a chrumkavé hranolky docielite tak,že:oškrabete zemiaky, narežete ich na hranolky a dáte ich uvariť asi na 3-4 minúty do horúcej vody.hranolky sa tak dokonale odškrobia, vysušíte ich a prudko opečiete na oleji..rada: miešajte ich na panvici až keď sú z jednej strany opečené aby sa vám nezlámali..Sú veľmi chutné

    • Alenka Aová
      Alenka Aová | 1. 11. 2006 21:12

      Taky není špatné syrové brambory nakrájené na hranolky nejdříve propláchnout ve studené vodě a pak vysušit v utěrce a poté smažit, jsou zbavené škrobu a jsou výbornéé mňam

    • Michaela Atherton
      Michaela Atherton | 5. 5. 2006 15:27

      Moje babicka brambory nejdrive dala na plech do trouby a pak teprve osmazila. Byli vzdycky krasne krupave.

    • Eva
      Eva | 3. 3. 2006 12:08

      Jani, se zdravou výživou či redukční dietou mají opravdu velmi málo společného :), ale dle vlastní zkušenosti z návštěv v Belgii (jedí je tam snad ke všemu) - nejsou "chuťově" o nic mastnější než ty jednou smažené a jsou skutečně pevnější a křupavější

    • Jana Povolná
      Jana Povolná | 3. 3. 2006 11:43

      Mám takový dojem,že takto připravují hranolky v restauracích....

    • Pavlína Svitáková
      Pavlína Svitáková | 3. 3. 2006 11:39

      Ano,také jsem to někde četla či slyšela.Nemám vyzkoušeno,nevím jestli nejsou moc mastné.Chce to vyzkoušet.:)

    • Eva
      Eva | 3. 3. 2006 11:32

      Finta od kamaráda z Belgie, odkud prý klasické hranolky (přes všechny názvy) skutečně pocházejí. - smaží je dvakrát, aby byly zvláště křupavé - nejdřív tak, aby byly "hotové", poté nechá na sítu s ubrouskem, a před podáváním znova krátce prosmaží.Má to i tu výhodu, že je možné je předpřipravit a potom už jen chvilku prosmažit - podle stavu ostatního jídla, aby byly skutečně čerstvé, horké a křupavé(zastánci zdravé výživy, nebijte mě :))

    • Eva
      Eva | 3. 3. 2006 02:24

      Tak vcera jsem delala poprve v zivote hranolky sama:-) Vzpominam si, ze jsem je kdysi mamince vzdycky susila v uterce. No musim rict, ze byly teda SUPER! Diky,ze jste mi pripomneli, jak se delaji, dobu uz jsem odhadla, krasne mi zlatovely, byly krupave, no proste mnam mnam:-)

    • Eva
      Eva | 2. 3. 2006 01:03

      Nojo, ale jak dlouho se to ma smazit? Nebo jak mi to uz zacne zlatovet, tak vytahnout? Mam strach, at jsou prosmazene, ale taky krupave....

    • Ivona Henychová
      Ivona Henychová | 16. 3. 2005 11:28

      Aby hranolky byly křupavé, po nakrájení je na chvíli zabalte do čisté utěrky (odsaje vodu) a v žádném případě nesolte před úplným dosmažením.

    • Hanka Pogranová
      Hanka Pogranová | 12. 2. 2005 11:03

      Ako dosiahnem, aby boli hranolky super chcumkavé, ako tie mrazené?

    • tomas tom
      tomas tom | 5. 1. 2005 18:18

      Hranolky su super,mam ich rad a prave ich jem.Nikdy si ich nekupujem v obchode ale robim si ich sam.Najlepsie su s vyprazanym syrom,volskym okom alebo ked ich posipem vegetou.JE TO SUPER

    • as
      as | 21. 12. 2004 13:51

      Musím uznat, že kupované hranolky nejsou dobré. Takže je dělám po svém: oloupané brambory, které podélně rozkrojím na 4 díly (měsíčky) nechám projít varem - cca 3-5minut, scedím z nich vodu a nechám je chvíli vychladnout (vyjde z nich ještě pára). Pak rozpálím na pánvi olej a smažím je. Jsou moc dobré a nedá to takovou práci. Zkuste, uvidíte.

    • já
      já | 21. 12. 2004 12:09

      kupovaný hranolky jsou pěkně nechutný - tak mě to nebaví škrábat, ale lepší než ty blafy...

    • Milan Adamec
      Milan Adamec | 28. 11. 2004 11:20

      Milouš mi připadá na muže,oloupala by snad měla být žena ne?V každém případě,když tě vařit nebaví,nebo máš dost peněz tak se na tyto stránky ani nedívej.Je to ztráta času.

    • milouš
      milouš | 25. 9. 2004 22:09

      já než bych je oloupala a nakrájela tak si je radši koupím.....:)

    • Tresinka
      Tresinka | 11. 8. 2004 00:38

      Což sůl, hranolky si můžeš osolit až na talíři...:o))Ale já ty nakrájené hranolky z brambor ještě šupnu do vody a necháme je asi 15 min. odmáčet, odplaví se škrob :o)). A potom je zabalím do utěrky a utřu do sucha a pak hurá smažit :o))

    • Anonym
      Anonym | 19. 2. 2004 13:09

      Hranolky jsou supr, ale co sůl?

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Brambory Hranolky
    Pokrmy Z brambor Smažení Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Rostlinný olej
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Velikonoční mazanec

    Velikonoční mazanec

    Krůtí stehno trochu na divoko

    Krůtí stehno trochu na divoko

    Trojbarevné tvarohové řezy "mňamka"

    Trojbarevné tvarohové řezy "mňamka"

    Lehká jogurtová buchta s ovocem, skořicovou posypkou a čokoládou

    Lehká jogurtová buchta s ovocem,…

    Prdelačka z jelítka - jíšková

    Prdelačka z jelítka - jíšková

    Báječné tuňákové placičky s ricottou

    Báječné tuňákové placičky s ricottou

    Kuřecí závitek s nivou

    Kuřecí závitek s nivou

    Borůvkový koláč

    Borůvkový koláč

    Volské oko v chlebu

    Volské oko v chlebu

    Doporučujeme

    180 minut
    Tlačenka s vařenými vejci

    Tlačenka s vařenými vejci

    105 minut
    Krůtí roláda s citronovou majonézou a pečeným salátem

    Krůtí roláda s citronovou majonézou a…

    60 minut
    Grilovaný lilek Badrijani

    Grilovaný lilek Badrijani

    60 minut
    Vídeňský řízek se smetanovou kaší

    Vídeňský řízek se smetanovou kaší

    20 minut
    Salát z pečené červené řepy

    Salát z pečené červené řepy

    30 minut
    Sushi burger

    Sushi burger

    45 minut
    Jahodové tiramisu II.

    Jahodové tiramisu II.

    5 minut
    Smoothie bowl s jahodami

    Smoothie bowl s jahodami

    Poslední sledované recepty

    32
    Tvarohové knedlíky s jahodami
    Tvarohové knedlíky s…
    26
    Palačinky
    Palačinky
    26
    Domácí kuřecí čína
    Domácí kuřecí čína
    24
    Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
    Nejlepší sekaná na světě…
    22
    Kuřecí prsa na kari se smetanou
    Kuřecí prsa na kari se…

    Zajímavé články

    Znáte šakšuku? Tuhle levnou dobrotu podobnou leču si zamilujete!
    Znáte šakšuku? Tuhle levnou dobrotu podobnou leču…
    Farmářské trhy: Průvodce nákupem a recepty nejen na víkend
    Farmářské trhy: Průvodce nákupem a recepty nejen…
    Nejkrásnější mechové dorty a další jarní dezerty inspirované přírodou
    Nejkrásnější mechové dorty a další jarní dezerty…
    Báleše: Znáte specialitu kraje, který byl předlohou Joži Uprky?
    Báleše: Znáte specialitu kraje, který byl…
    Recepty ze školní jídelny, které si pamatuje každý: V tomto podání byste je milovali!
    Recepty ze školní jídelny, které si pamatuje…

    Sledujte nás

    AHA.cz Zrada, kterou Bohdalová nikdy neodpustila: Hodně silné kafe!

    Zrada, kterou Bohdalová nikdy neodpustila: Hodně silné kafe!

    AHA.cz Krampol poprvé o nové lásce: Ve dvou se žije líp

    Krampol poprvé o nové lásce: Ve dvou se žije líp

    AHA.cz Deník Aha! 15.4.2021

    Deník Aha! 15.4.2021

    Dáma.cz 109 let od zkázy Titanicu: Při natáčení filmu málem zemřela Kate Winslet

    109 let od zkázy Titanicu: Při natáčení filmu málem zemřela Kate Winslet

    Dáma.cz Sako pro všechny typy postav: Z 50 kousků si vyberou boubelky i modelky!

    Sako pro všechny typy postav: Z 50 kousků si vyberou boubelky i modelky!

    Ženy.cz Inspirace z Instagramu: Dvojitý denim je letošní velký hit, jak ho nosit?

    Inspirace z Instagramu: Dvojitý denim je letošní velký hit, jak ho nosit?

    Maminka.cz Největší galerie porodních fotek, jakou jste viděli. Pozor, je to dojímavé a občas syrové

    Největší galerie porodních fotek, jakou jste viděli. Pozor, je to dojímavé a občas syrové

    Reflex.cz Tahák pro Slavii: 24 korektních urážek na hráče Arsenalu

    Tahák pro Slavii: 24 korektních urážek na hráče Arsenalu

    E15.cz Útěk z města rovnou do lesů. Nízké Tatry nabízejí skandinávský minimalismus

    Útěk z města rovnou do lesů. Nízké Tatry nabízejí skandinávský minimalismus

    Abecedazahrady Skleníky a pařeniště: Jak je plně využít po celý rok

    Skleníky a pařeniště: Jak je plně využít po celý rok

    Další doporučené recepty:

    Hrachová polévka s klobásou
    Hrachová polévka s klobásou
    Hrachová, čočková, fazolová se slaninou - polévka
    Hrachová, čočková, fazolová se slaninou…
    Hrachovka s česnekem
    Hrachovka s česnekem
    Hranolky na chilli
    Hranolky na chilli
    Hranolky se sýrem
    Hranolky se sýrem
    Hranolky z kapra
    Hranolky z kapra
    • Recepty.cz
    • Hranolky
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí