Čína v pánvi wok

moje hodnocení:

4,3

hodnotilo: 4
doba přípravy: 40 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Jana Vovsová

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 3
      ks kuřecí prsa
    • 1
      ks červená paprika
    • 1
      ks mrkev
    • 1
      ks cibule
    • 150
      g jidášovo ucho houba je loužená v horké vodě cca 10min
    • 3
      lžíce olivový olej
    • 2
      lžička sojová omáčka
    • grilovací koření
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Marinované maso (stačí 15 min) osmahneme na olivovém oleji. Hotové maso dáme na stranu - nejlépe do síťované misky. Poté osmažíme cibuli, nakrájenou na tenké proužky a ochucenou kapkou sojové omáčky, solí a pepřem. Hotovou přidáme k masu.
2
Dále restujeme zvlášť každý druh zeleniny (paprika, mrkev), které také dochutíme sojovou omáčkou, solí a pepřem.
3
Nakonec orestujeme jemně ochucené jidášovo ucho. Ingredience smícháme a necháme prohřát.
4
Podáváme s rýží.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • momik
    momik |

    17. 5. 2014 18:40

    Podle mě do receptu rozhodně patří napsat v čem se maso marinuje, odkaz na Google je úplně zcestný...nebo třeba "jemně ochucené jidášovo ucho" - ochucené čím? Recept úplně na prd!!!

  • VB
    VB |

    6. 10. 2013 12:43

    Marinovat je vlastně nechat naložit, tedy maso dáte do misky, přidáte koření a olej a dáte odležet, někdy na pár minut (kuřecí) někdy přes noc ( vepřové na gril). Pokud dáváte marinovat na delší dobu, nesolte, pustilo by Vám to šťávu a maso by mohlo být tvrdé. Jinakzde jsou rady od pana Googla, můžete si vybrat. :) https://www.google.cz/search?q=co+je+marinov%C3%A1n%C3%AD&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:cs:official&client=firefox-a&gws_rd=cr&ei=pT5RUoyEE8LWswby54HQAQ

  • zuzkan
    zuzkan |

    14. 10. 2012 22:09

    co prosím znamená marinované maso? jak ho mám marinovat? děkuji