Čína s vepřovým

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: 6 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: TheKacabi

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 5
      ks vepřové kotlety
    • 4
      lžíce sojová omáčka
    • 1
      lžíce med
    • 4
      lžíce olej
    • 1
      lžíce koření pěti vůní
    • 2
      ks červená paprika
    • 1
      ks zelená paprika
    • 150
      g hráškové lusky
    • 200
      g baby kukuřice
    • 100
      g zelené fazolky
    • 1
      ks mrkev

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kotletky nakrájíme na nudličky a naložíme na pár hodin do marinády ze sójové omáčky, medu, oleje a koření pěti vůní. Osmažíme na pánvi dozlatova. Dáme stranou a ve stejné pánvi orestujeme překrájenou baby kukuřiči a na kolečka nakrájenou mrkev, po 3 minutách přidáme podélně přeříznuté hráškové lusky a nakrájené zelené fazolky.
2
Zakápneme troškou sójovky, můžeme podlít několika lžícemi vody. Přidáme očištěné a na tenké proužky nakrájené papriky a restujeme dalších 5 minut. Pak přidáme maso, aby se přihřálo a můžeme podávat.
3
Pikantní variace: do marinády můžete přidat rozmačkaný stroužek česneku a nakrájenou chilli papričku.
4
Podáváme s rýží. Já jsem s tím plnila i pita chleba.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: