Vepřové na pivu a medu

moje hodnocení:

2,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 70 minut
počet porcí: 8 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Delarue

Suroviny

Vložit do nákupu
    • sůl
    • pepř mletý
    • 2
      kg vepřová pečeně
    • 100
      ml med
    • 300
      ml pivo - černé
    • 250
      g hnědý cukr

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Pivo, med a cukr dejte do hrnce a na středním plameni svařte na sirup.

RADA: VIDEO, jak naporcovat celé kuře

2
Troubu předehřejte na 200°C. Maso ze všech stran osolte a opepřete, dejte do pekáčku a pečte 20 minut. Pak teplotu v troubě snižte na 160°C, pečínku potřete sirupovitou glazurou a pečte 40-45 minut. V průběhu pečení potírejte výpekem.

RADA: Jak vybrat kvalitní maso?

3
Výpek se mi zdál docela řídký, tak jsem jej přelila na pánev a povařila, aby mi více zhoustl.
4
Příloha: kuskus, rýže...

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně vařit rýži

Použité ingredience v tomto receptu: Hnědý cukr Med Pepř mletý Pivo - černé Sůl Vepřová pečeně

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
 
 

Další doporučené recepty: