Balkánský listový závin slaný

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do listového těsta, které si připravíme stejně jako na klasický štrůdl nastrouháme balkánský sýr a posypeme bohatě pórkem. Zabalíme a vrch pomažeme rozšlehaným vajíčkem - chytne pěknou barvičku. V troubě pečeme cca 30-40 minut. Vynikající pochoutka k dobrému červenému vínečku.
Použité ingredience v tomto receptu: Balkánský sýr Červené víno Listové těsto Pórek Vejce
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • HelenaPa
    HelenaPa |

    4. 6. 2013 13:04

    Místo pórku jsem použila čerstvý špenát. Chválím a dávám 1.

  • ČernáLuna
    ČernáLuna |

    20. 4. 2013 17:23

    Výborné, moc nám chutnal. Dávala jsem tři balení originálního balkánského sýra a de facto celý střední pórek. Bylo to super, i přítel, ignorant pórku, si rád dal :)

  • Janaso
    Janaso |

    2. 4. 2011 11:17

    Velmi dobré i zastudena.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: