Uvařte si rychlé asijské nudle s orestovaným hovězím masem a sladkokyselou hoisin omáčkou. Máte-li rádi pikantní chutě, doporučujeme přidat i trochu chilli, které sladkost omáčky dokonale vyváží.
Hovězí maso nakrájejte na tenké proužky. Osolte ho, opepřete a dejte do mísy. Přidejte kukuřičný škrob, sójovou omáčku a sezamový olej, promíchejte a nechte chvíli marinovat.
2
V míse smíchejte hoisin omáčku, sójovou omáčku, cukr, vodu a ocet.
V pánvi rozehřejte trochu oleje a maso zprudka opečte. Orestované maso dejte stranou.
4
Do prázdné pánve přidejte nasekaný česnek, zázvor a očištěnou a na proužky nakrájenou zeleninu. Jen krátce (asi 3 minuty restujte - zelenina musí zůstat křupavá). Můžete přidat také nakrájenou chilli papričku.
Nyní do pánve vraťte maso, promíchejte a nakonec přidejte uvařené rýžové nudle. Zalijte připravenou omáčkou a už jen krátce povařte, aby se vše propojilo, ale nudle zůstaly celé. Před podáváním posypejte nasekanou jarní cibulkou a sezamovými semínky.