Hovězí sendvič s nakládanými kedlubnami

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 40 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks chleba krajíce
    • slunečnicový olej
    • 8
      plátek hovězí maso pečeně
    • 1
      hrst rukola
    • kedlubny nakládané
    • 4
      ks kedlubna
    • 1
      svazek ředkvička
    • 1
      lžička semínka hořčičná
    • 5
      ks pepř celý černý
    • 5
      ks nové koření
    • 2
      ks bobkový list
    • 2
      lžička sůl
    • 50
      g cukr
    • 120
      ml bílé víno
    • ocet
  • Krém
    • 1
      ks kedlubna
    • 100
      g ricotta
    • 2
      lžička hořčice
    • sůl
    • 2
      lžíce pecorino

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kedlubny oloupejte,nakrájejte na plátky a uvařte. Sceďte a pětinu si odložte. Mladé lístky natě překrájejte, ředkvičky nakrájejte na tenké plátky. Ve sklenicích proložte kedlubny jejich mladými lístky a ředkvičkami.

RADA: Ty nejlepší pomazánky na topinky

2
Cukr, ocet, sůl a koření svařte v 500 ml vody, nalijte do skleniček, uzavřete a otočte na utěrku dnem vzhůru.
3
Odloženou kedlubnu rozmixujte s ricottou, pecorinem a hořčicí, dosolte. Chléb potřete olejem a z obou stran opečte. Vrstvěte krém, plátky masa, nakládané kedlubny a lístky rukoly.

RADA: Jak na domácí pečivo

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: