Ryba v housce

moje hodnocení: 0

4.5

hodnotilo: 2
doba přípravy: 25 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks pstruh filety
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      lžička kmín drcený
    • 4
      ks bageta
    • hlávkový salát
    • 2
      ks rajčata
    • 2
      hrst koriandr
  • DIP
    • 100
      ml majonéza
    • 100
      ml bílý jogurt
    • 1
      lžička limetková šťáva

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Filety ze pstruha osolte, opepřete, okmínujte a z obou stran ogrilujte, asi 3 minuty z každé.

RADA: Tipy na marinády na grilované maso

2
Filety vložte do rozkrojených bagetek, přidejte listy salátu, rajčata nakrájená na plátky a čerstvý koriandr.

RADA: Jaký salát se na co hodí?

3
Umíchejte suroviny na dip a přidejte do bagetek.
Kategorie: Ryby FOOD

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.