• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Kuchaři
    • Recepty.cz
    • Guláš z divočáka (kančí guláš)
    Napište svůj komentář k receptu

    Guláš z divočáka (kančí guláš)

    autor: Recepty
    0.0
    moje hodnoceni
    3.4
    hodnotilo: 55
    doba přípravy: 30 minut
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Guláš z divočáka (kančí guláš)
    Guláš z divočáka (kančí guláš)
    Guláš z divočáka (kančí guláš)
    Guláš z divočáka (kančí guláš)
    Guláš z divočáka (kančí guláš)
    Guláš z divočáka (kančí guláš)
    4fotografie
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    4 porce
      • 2
        ks cibule
      • máslo
      • sůl
      • 1
        lžička hořčice plnotučná
      • 4
        stroužek česnek
      • pepř mletý
      • 3
        dl hovězí vývar
      • 2
        ks bobkový list
      • 3
        ks nové koření
      • kmín
      • 2
        dl pivo
      • mletá paprika
      • tmavá jíška
      • 4
        ks jalovec
      • olej
      • provensálské koření
      • 500
        g kančí maso
      • 1
        lžíce rajský protlak

    Postup přípravy receptu

    1
    V tlakáči si rozehřejeme olej s kouskem másla a nakrájíme cibuli na plátky a osmahneme, česnek taky na plátky a přihodíme do hrnce. Až bude cibulka dohněda, přidáme nakrájené maso na kostky a přidáme všechno koření a bylinky.

    RADA: Jak správně nakrájet cibuli jednoduše a bez slz

    2
    Až se maso zatáhne a rozvoní, přihodíme protlak a hořčici. Pořádně promícháme a necháme malinko prosmažit. Přilijeme pivo a chvilku povaříme a trošku zredukujeme. Poté zalijeme vývarem a vaříme 25-30 minut v tlakáči (v hrnci cca 1,5 hodiny). Záleží na velikosti kousků masa. Ve finále zahustíme jíškou.

    RADA: Upečte si křupavé italské pečivo k víkendové snídani

    3
    Podáváme nejlépe s houskovým knedlíkem nebo s chlebem.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Kančí guláš

    Kančí guláš

    Paštika z divočáka

    Paštika z divočáka

    Ragú z divočáka na švestkách

    Ragú z divočáka na švestkách

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • Blekoslav | 13. 10. 2020 18:11

      Parádička ? ;)

    • Je Ivana | 7. 12. 2019 14:19

      Vynikající!!!

    • pompo
      pompo | 29. 4. 2017 12:24

      není tam málo vody?

    • anrew
      anrew | 1. 4. 2017 13:00

      jakekoliv,neplytval bych plzni,nejake obyc 10 ° =-O

    • Zdenka A.
      Zdenka A. | 26. 2. 2017 13:51

      Výborný guláš. Nemá chybu!!! ;-)

    • Eli
      Eli | 14. 1. 2017 10:49

      výborný recept!!! úžasné! mnam! <3

    • Naďa
      Naďa | 8. 1. 2017 17:18

      jiný recept na kančí guláš nepoužívám...opravdu chválím,mňamka O:-) ....právě ho jdu opět udělat, sice to dnes zkusím ze srnčího,tak snad to bude stejně úžasné...děkuji :-)

    • Nikola
      Nikola | 8. 1. 2017 12:06

      Prosím vás, jaké pivo mám na ten guláš použít?

    • anevanu | 11. 8. 2016 16:21

      Pokud sháníte jakoukoliv zvěřinu doporučuji internetový obchod Šumavská zvěřina.Zvěřina vám přijde perfektně zabalená v polystyrenovém chladicím boxu dokonale uzavřená nahoře i dole plát ledu i s teploměrem.Maso je odblaněné připravené na úžasné vaření.Já si objednala celkem za dva tisíce a nelituji teď jen hledám skvělý receptíky

    • Pavel Kadeřávek
      Pavel Kadeřávek | 2. 8. 2016 23:29

      Recept nelze vytisknout !!! :-( :-(

    • Valerie
      Valerie | 3. 1. 2016 18:48

      Výborný recept, na vaření v hrnci stačila hodina místo hodiny a půl, byl vynikající :-)

    • Petr
      Petr | 17. 10. 2015 10:03

      jedním slovem tlakáč

    • Fiktik | 27. 9. 2015 13:28

      Vynikající záležitost. Moc děkuji za recept!

    • Fiktik | 27. 9. 2015 13:28

      Vynikající záležitost. Moc děkuji za recept!

    • káč
      káč | 2. 9. 2015 12:14

      Bomba gulášek.. :) Vařím ho v normálním hrnci, takže ho dělám dlouho, ale stojí to za to ;) Přidávám k masíčku, celkově vždy ke zvěřině přidávám anglickou slaninu, je to chutnější, zjemní to tu chuť tej zvěřiny. ;) :-P

    • Karel
      Karel | 11. 4. 2015 13:47

      říká se tlakový hrnec

    • Good Venison s.r.o.
      Good Venison s.r.o. | 4. 7. 2014 13:16

      Nově otevřený internetový obchod se zvěřinovým masem nabízí akční ceny masa včetně dopravy po celé Praze. Good Venison s.r.o. eshop.goodvenison.cz

    • ket
      ket | 2. 3. 2014 10:11

      Báječný recept, gulášek byl v mžiku pryč :-* .Děkuji za recept ,uložím si ho ;-)

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Zvěřina
    Maso Ostatní Zvěřina Únor Březen Oběd Vaření Česko Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Česnek Cibule Hořčice plnotučná Hovězí vývar Jalovec Kančí maso Kmín Máslo Mletá paprika Nové koření Olej Pepř mletý Pivo Provensálské koření Rajský protlak Sůl Tmavá jíška
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Vepřové s cibulí na černém pivu

    Vepřové s cibulí na černém pivu

    Báječný jablkový koláč

    Báječný jablkový koláč

    Okurkové řezy s paprikou

    Okurkové řezy s paprikou

    Americký koláč

    Americký koláč

    Špagety s rukolou,sušenými rajčaty,italskou šunkou posypané parmazánem

    Špagety s rukolou,sušenými rajčaty…

    Jehněčí na bylinkách a rajčatech

    Jehněčí na bylinkách a rajčatech

    Pangalaktický megacloumák

    Pangalaktický megacloumák

    Pikantní bezmasé rizoto se sýrem

    Pikantní bezmasé rizoto se sýrem

    Banánová roláda s pudinkovým krémem

    Banánová roláda s pudinkovým krémem

    Doporučujeme

    20 minut
    Sekaná se slaninou a zeleninou

    Sekaná se slaninou a zeleninou

    30 minut
    Polévka z červené čočky

    Polévka z červené čočky

    30 minut
    Grilovaný Rump steak

    Grilovaný Rump steak

    20 minut
    Pečená mrkev s mrkvovým pestem

    Pečená mrkev s mrkvovým pestem

    85 minut
    Gratinované brambory a batáty

    Gratinované brambory a batáty

    100 minut
    Kefírový koláč s jablky a čokoládovou polevou

    Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…

    45 minut
    Ořechové řezy

    Ořechové řezy

    90 minut
    Croissanty: recept na francouzskou klasiku

    Croissanty: recept na francouzskou…

    40 minut
    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Poslední sledované recepty

    34
    Domácí kuřecí čína
    Domácí kuřecí čína
    33
    Svíčková na smetaně
    Svíčková na smetaně
    31
    Vepřový guláš
    Vepřový guláš
    29
    Jednoduchá rajská omáčka
    Jednoduchá rajská omáčka
    27
    Ořechové řezy
    Ořechové řezy

    Zajímavé články

    Gastronomické trendy roku 2021: Domácí fine dining, brunch a šéfkuchař do domu
    Gastronomické trendy roku 2021: Domácí fine…
    13 receptů na rychlý oběd do půl hodiny!
    13 receptů na rychlý oběd do půl hodiny!
    Pizza calzone, květáková i boloňská: Nejlepší recepty na pizzu 5x jinak
    Pizza calzone, květáková i boloňská: Nejlepší…
    Sladké pečivo našeho dětství: Upečte si domácí loupáky, koblihy a koláčky
    Sladké pečivo našeho dětství: Upečte si domácí…
    Šmorn neboli „slepičí žrádlo“: Pod hanlivým názvem se skrývá výborná staročeská specialita!
    Šmorn neboli „slepičí žrádlo“: Pod hanlivým…

    Sledujte nás

    AHA.cz Tak to je síla! Svatba Písařovicové a Jakuba Prachaře?

    Tak to je síla! Svatba Písařovicové a Jakuba Prachaře?

    AHA.cz Paroubková potopila manžela! Z toho se už nevykroutí

    Paroubková potopila manžela! Z toho se už nevykroutí

    AHA.cz Deník Aha! 28.1.2021

    Deník Aha! 28.1.2021

    Dáma.cz Rouška jako módní doplněk: Kde seženete ty nejhezčí za dostupné ceny?

    Rouška jako módní doplněk: Kde seženete ty nejhezčí za dostupné ceny?

    Dáma.cz Podívejte se na foto: Takhle odlišně vypadají ženské vagíny

    Podívejte se na foto: Takhle odlišně vypadají ženské vagíny

    Ženy.cz Absolutní vrchol haute couture: Nevěsta na koni a Demi Moore na molu

    Absolutní vrchol haute couture: Nevěsta na koni a Demi Moore na molu

    Maminka.cz Císařský řez není jednodušší a bezbolestná forma porodu, varuje porodník!

    Císařský řez není jednodušší a bezbolestná forma porodu, varuje porodník!

    Reflex.cz Marek Stoniš: Míru zdar, nebílému zvláště

    Marek Stoniš: Míru zdar, nebílému zvláště

    E15.cz Pragovka v novém hávu. Karbonový supersport se 465 koňmi

    Pragovka v novém hávu. Karbonový supersport se 465 koňmi

    Abecedazahrady Chlebovník neboli jackfruit: Jak si pochutnat na největším ovoci světa

    Chlebovník neboli jackfruit: Jak si pochutnat na největším ovoci světa

    Další doporučené recepty:

    Guláš v hnízdě zapečený
    Guláš v hnízdě zapečený
    Guláš v papiňáku
    Guláš v papiňáku
    Guláš z červené řepy II.
    Guláš z červené řepy II.
    Guláš z drůbežích žaludků a srdíček
    Guláš z drůbežích žaludků a srdíček
    Guláš z hlívy ústřičné s bramboráčky
    Guláš z hlívy ústřičné s bramboráčky
    Guláš z hovězího (vepřového) srdce
    Guláš z hovězího (vepřového) srdce
    • Recepty.cz
    • Guláš z divočáka (kančí guláš)
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí